Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Guardiola lovend: ‘Hij denkt 24 uur per dag aan voetbal’

Laatste update:

Robert Lewandowski wordt voortdurend in verband gebracht met een vertrek bij Bayern München. De spits staat op de verlanglijst van Real Madrid, maar momenteel maakt hij zijn doelpunten nog in Zuid-Duitsland. Trainer Josep Guardiola, die na het seizoen naar Manchester City vertrekt, is in ieder geval vol lof.

/

Guardiola noemt Lewandowski misschien wel de beste prof die hij ooit getraind heeft. “Hij denkt 24 uur per dag aan voetbal. Hij eet goed, hij slaapt goed, hij traint goed, hij is altijd op tijd en hij is nooit geblesseerd. Dat komt omdat hij zich goed kan focussen. Ik ben altijd erg blij met hem geweest, vanaf de eerste dag.”

Overigens liet zaakwaarnemer Cezary Kucharski van Lewandowski onlangs weten dat er iets speelt rond Real Madrid, maar maandag kwam hij erop terug. “Het is slechts speculatie, maar rond een speler als Lewandowski zal er altijd speculatie zijn. Hij is niet alleen in Polen en Duitsland bekend, maar in heel Europa. Ik kan je alleen wel verzekeren dat hij niet met Real heeft gesproken”, zei Kucharski.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Komt ook vooral door zijn vrouw. Als je op Instagram ziet wat ie allemaal eet.

9 februari 2016 om 19:44

Heb jij ook zo'n vrouw dan? dat je dat moet volgen zeg

9 februari 2016 om 19:50

Hij zegt toch niks verkeerd? Zijn vrouw is een soort pr-trainer die aan yoga doet en gezond maaltijd kookt etc.

9 februari 2016 om 20:10

Ja is best wel interessant eigenlijk. Als je tenminste weet wat zijn vrouw. Zijn vrouw is een heel groot gedeelte van zijn fitheid

9 februari 2016 om 20:37

Omdat ze vrouw zelf ook aan topsport doet, ze heeft ook al een boek verkocht over goede voeding en beweging. Die goede voeding en nachtrust zocht natuurlijk ook voor minder blessures.

Hahaha, die Guardiola toch . Wordt eens tijd " to make up his mind " wat betreft de beste prof die hij ooit getraind heeft. Volgens mij al de tiende Bayernspeler die hij zo betiteld .

9 februari 2016 om 21:49

Inderdaad, dacht dat hij eerst Lahm de beste prof vond.

9 februari 2016 om 22:00

Klopt niet wat jullie zeggen. Hij noemde hem slimste prof!

10 februari 2016 om 00:21

Dat zei die over Badstuber

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren