Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Guardiola liep mogelijk op curieuze wijze United mis: ‘Moeilijk te verstaan’

Laatste update:

Josep Guardiola kan zich een gesprek met Sir Alex Ferguson over een mogelijk dienstverband bij Manchester United naar eigen zeggen niet herinneren. De Spanjaard, die in 2012 en 2013 van een sabbatical genoot na zijn vertrek bij Barcelona, zou destijds een van de kandidaten zijn en Ferguson liet onlangs weten dat hij met Guardiola inderdaad even over United had gepraat.

De huidige manager van Manchester City, die zijn sabbatical uiteindelijk beëindigde door een dienstverband bij Bayern München aan te gaan, kan zich de ontmoeting met de Schot in New York nog wel herinneren, maar weet niet dat de twee over the Red Devils hebben gesproken. "Of hij heeft gesuggereerd dat ik naar Old Trafford zou kunnen gaan? Dat kan ik me niet herinneren."

"Ik weet dat hij dat onlangs stelde, maar ik weet van niets", vervolgt Guardiola in gesprek met verschillende Engelse media. "Mijn Engels was in die periode niet zo goed als nu. Dus misschien heb ik Sir Alex niet goed begrepen toen hij het me vertelde. We hadden het over het leven, over voetbal, over de Premier League", aldus Guardiola, die sinds 2016 aan het roer staat bij aartsrivaal City.

"Maar hij heeft me nooit het bericht gegeven: 'Weet je, misschien is United een idee…', of iets dergelijks. Het was gewoon een etentje van twee vrienden, collega's in het vak, die over veel verschillende dingen spraken. Ik weet nog wel dat hij op een gegeven moment een beetje snel praatte, hij was moeilijk te verstaan. Het was een heerlijk gesprek en een geweldig restaurant. Een heerlijke avond, ook omdat hij betaalde", grapt de Spanjaard.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Was de perfecte man geweest om United weer te moderniseren en attractief voetbal te laten spelen, met Mourinho zijn tegenpool gehaald en Guardiola zal nooit naar United gaan.

10 december 2017 om 16:55

Wel ik zag Mourinho ook nooit bij Man utd belanden dus een zekerheid is er nooit in de voetbalwereld denk ik. Maar ik ben het met je eens dat hij de perfecte opvolger van Ferguson was.
Maar hoe het nu is gelopen vind ik het niet meer als normaal dat men voor Mourinho koos.
Ik heb geen klachten over Mourinho. Hij bracht terug prijzen en metaliteit. Goede aankopen. En laat ook jongens met minder talent een heel nuttige taak uitvoeren. (iets waar ferguson bij onderschat werd eerlijk gezegd) Bovendien is het mooi hoe hij de jeugd ook laat spelen. Iets waar voor gevreesd werd...

10 december 2017 om 17:14

Guardiola vind ik dan niet echt passen bij united. Hele andere speelstijl tegenover ferguson. Ferguson had een plan A, B, C en D. Die man deed alles voor resultaat en pasde zich altijd aan op de tegenstander. En als het moest zelfs de bus zou parkeren als het echt nodig was. Terwijl guadriola altijd aan zijn filosofie hield en dat was zijn huidige speelstijl en m
Vaak geen gebruik maakt van een plan B.

10 december 2017 om 19:17

CL Finale Barca United 3-1. Pep overklaste SAF!

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren