Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Guardiola: ‘Ik ben oneerlijk tegenover veel, veel spelers en dat weet ik’

Laatste update:

Manchester City wist maandagavond met 3-0 te winnen van Wolverhampton Wanderers. The Citizens zijn nog op drie fronten actief en daarom moet manager Josep Guardiola geregeld rouleren in zijn elftal. De Spaanse oefenmeester geeft te kennen dat dit soms nadelig kan uitpakken voor enkele spelers.

“Ik heb een geweldige selectie. Als Kevin De Bruyne verdient om weer te spelen, betekent het dat Ilkay Gündogan niet speelt. Hij heeft de afgelopen wedstrijden zes of zeven assists geleverd, maar speelde niet vandaag en had dat misschien wel verdiend. Bernardo Silva en Fernandinho verdienen het ook om te spelen, als je kijkt naar hun recente prestaties. Daar heb ik met Ilkay over gesproken”, tekenen verschillende Engelse media op uit de mond van Guardiola na afloop van het duel met Wolverhampton Wanderers.

“Phil Foden, een van mijn favoriete spelers, zat vandaag zelfs op de tribune. Er zijn heel veel wedstrijden en iedereen komt aan spelen toe. Misschien komen er in de volgende wedstrijd weer nieuwe spelers in”, vervolgt de Spaanse oefenmeester. “Ze moeten er dus klaar voor zijn. Want als ze niet goed spelen, staat er iemand anders klaar om hun plek over te nemen. Ik ben oneerlijk tegenover veel, veel spelers en dat weet ik.”

“Ik koos vandaag voor verse spelers, John Stones, Aymeric Laporte, Bernardo Silva en Fernandinho”, aldus Guardiola. “Als je in vier competities speelt, kan je het niet met elf of twaalf spelers af. Dat kan je onmogelijk volhouden, zowel in fysiek als in mentaal opzicht. Sommige spelers komen vaker in actie dan andere spelers, maar iedereen gaat tot het einde van het seizoen nog veel in actie komen. Iedereen heeft gespeeld, dus iedereen maakt onderdeel uit van dit seizoen.”

Guardiola houdt zich niet bezig met het programma van titelconcurrent Liverpool. “Ik heb geen glazen bol om te kijken wanneer ze punten gaan verliezen. Ik heb tegen de spelers gezegd: kijk daar niet naar, houd je niet bezig met de kalender van Liverpool. Normaal gesproken ga je zelf punten verliezen als je je focust op de concurrentie. Dat is mijn ervaring, je raakt erdoor afgeleid. Als wij blijven spelen, winnen en Liverpool toch kampioen wordt, ben ik de eerste om Jürgen te feliciteren. Het enige dat we kunnen doen, is er zijn en onze wedstrijden winnen. Tegen Wolves hebben we dat gedaan.”

Wordt Manchester City opnieuw kampioen?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Leuk verhaal Guardiola.

Koop volgend jaar nog 15 spelers.
En haal alle talenten weg bij de overige clubs in europa.
Dan maak je de voetbalwereld nog oneerlijker.

Wat is deze club toch hypocriet

15 januari 2019 om 08:47

Ik snap dat je city geen charmante club vind maar eigenlijk zijn alle clubs in de top van Engeland bij elkaar gekocht. Liverpool is mijn club in Engeland maar ook zij hebben weinig jeugdoroducten en geven enorm veel uit. Tottenham heeft nog wel wat jeugdspelers maar daar houdt het ook wel op.

15 januari 2019 om 09:01

Volgens mij doet elke grote club hier aan mee hoor, dus volgens jou zijn ht dan allemaal hypocrieten. Even off topic, de hele wereld is corrupt en oneerlijk vriend, Als je dit nog niet wist ga je er snel achter komen. Kijk maar eens goed rondom je heen.

Ikzelf mag Pep, een coach waarvan je veel kan leren en iemand die het spelletje door heeft.heeft meteen impact op een team en zijn speelwijze. Voor mij is hij momenteel de beste coach, maar dat is een persoonlijke mening.

15 januari 2019 om 09:21

Welke 15 spelers hebben ze afgelopen zomer gekocht dan? Ik kom op 3 spelers waarvan 1 voor de eerste selectie.

15 januari 2019 om 11:54

Ik denk niet dat City snel zoveel zal uitgeven als de afgelopen jaren. De selectie was oud en moest verjongd worden. Ederson, Walker, Stones, Laporte, Mendy, Bernardo Silva, Guendogan, Foden, De Bruyne, Sterling, Jesus, Sane kunnen nog wel een tijdje mee. Guardiola heeft heel veel spelers gehaald maar zeer slim geïnvesteerd in mijn ogen omdat de meeste spelers tussen 30-50 miljoen hebben gekost. Die zijn nu allemaal minimaal het dubbele waard.

15 januari 2019 om 11:50

Daarom is de competitie in Engeland ook vaak spannend omdat er best veel topclubs zijn. Ook een uitwedstrijd tegen een laagvlieger kan je puntverlies opleveren. Wedstrijden tegen Arsenal, Chelsea, Tottenham en United kunnen voor zowel Liverpool als City nadelig uitpakken.

Guardiola is momenteel de beste trainer ter wereld in mijn ogen. Zou het overigens wel sieren als hij bij zijn volgende overstap naar een subtopper gaat.
Maar wat is Guardiola toch een ongelooflijke slijmbal. Week in week uit geeft hij de meest politiek gewenste antwoorden en praat hij vol lof over de hele wereld. Voor mij komt hij over als een schijnheilige trainer die alleen doet waar hij zelf beter van wordt.

15 januari 2019 om 09:02

Ben ik het absoluut niet mee eens. Als je puur op het moment gaat kijken en mogelijkheden. Heeft hij de rijkste club en een van de beste spelersselecties in de wereld. Maar hij staat niet bovenaan in de PL. Dan ben je dus feitelijk gewoon niet de beste trainer op het moment. Klopp doet het met zijn selectie beter, gezien selectie doet Machin het ook beter en wat Favre doet. Maakt hem in mijn ogen op dit moment ook een betere trainer. Vergeet niet, voetbal is waan van de dag. Over 3 weken is hij weer de beste van het universum.

15 januari 2019 om 09:28

City doet nog op 4 fronten mee en Liverpool op 2. Dus dat Liverpool perse beter is vanwege het 1ste staan in de PL is natuurlijk onzin.

15 januari 2019 om 09:27

Als je hem iets vraagt over iets interns of over iets buiten de club om, dan krijg je van Pep altijd hetzelfde type antwoord. Dit is niet schijnheilig, dit is namelijk concequent. Of het gaat over Real of huppiehup vooruit 3, zijn uitingen hierover zijn altijd hetzelfde. Zelfde geldt voor andere trainers en andere spelers. Dit is dusdanig concequent dat hij dit dus expres doet en gewoon geen antwoord wil geven op dit soort vragen. Dus hoevaker je het vraagt, hoe meer van hetzelfde je zal krijgen.

15 januari 2019 om 10:02

Precies zoals Klopp ook doet. maar deze trainers vinden we allemaal geweldig.
Trainers die zeggen wat ze denken(mourinho) worden verschrikkelijk beschouwd.
De voetbalwereld is hypocriet

Het is ook gewoon heel moeilijk kiezen als je spelers als Gundogan, De Bruyne, David en Bernardo Silva hebt voor 2 posities. Daar waar De Bruyne in mijn ogen de beste van de lijst is hoort hij mits fit altijd te spelen.

Dat hij nu terugkomt van een blessure en daarom andere spelers die het goed hebben gedaan, uit de basis raken is het verhaal van voetbal. De spelers die dan verdwijnen moeten wel kunnen begrijpen waarom ze er niet meer in staan.

15 januari 2019 om 11:36

Wat ik bijzonder vind is dat Guardiola een stuk of twintig spelers hebt die wedstrijdfit zijn. Het maakt niet uit of hij in een wedstrijd vier bankspelers laat spelen, het systeem van City blijft hetzelfde en het blijft werken. Of Gündogan speelt of Fernandinho, twee verschillende spelers met verschillende stijlen, de City machine stoomt gewoon door. Dat vind ik een verdienste van alle coaches en veldtrainers die de filosofie van balbezit, hoogdruk zetten en spelen in de kleine ruimtes dus goed weet over te brengen op alle spelers in de selectie.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren