Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Guardiola houdt spelers vast in kleedkamer: ‘Cola en wijn gedronken’

Laatste update:

Manchester City liet zondag opnieuw punten liggen: tegen Southampton kwam de ploeg van manager Josep Guardiola niet verder dan 1-1. Na afloop hield Guardiola zijn spelers ruim veertig minuten vast in de kleedkamer, alvorens zich te melden bij de pers. De prangende vraag was natuurlijk wat er precies besproken was in de kleedruimte.

/

“We hebben wat cola en wijn gedronken”, zo laat Guardiola droogjes weten aan Sky Sports. Manchester City had de eerste tien wedstrijden van het seizoen gewonnen, maar momenteel zit er zand in de motor. “Tien keer winnen en daarna vijf keer niet, ik weet niet hoe dat kan gebeuren.”

Tegen Southampton creëerde Manchester City te weinig, vindt Guardiola. “We accepteren dit samen. We hebben lang gepraat over hoe we de weg omhoog weer gaan inzetten”, legt de oefenmeester uit.

Denk je dat Manchester City de titel pakt?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ik vraag me steeds vaker af of trainers van mindere naam ook met dergelijke fratsen weg zouden komen.

23 oktober 2016 om 20:31

Ik denk dat het sowieso lastig voor ons is te begrijpen wat er allemaal achter de schermen gebeurt. We kunnen haast alleen maar speculeren..

23 oktober 2016 om 20:36

Als je persoonlijkheid (en charisma) hebt wel. Behalve dat, denk ik dat bijna iederer trainer wel zijn eigen manier en truukjes heeft om zijn spelers te motiveren. On: Een ludieke frats ;p dat het team nig sterker maakt, ik verwacht dat mancity dit jaar de titel pakt.

23 oktober 2016 om 20:53

"dergelijke fratsen" klinkt wel heel negatief vind je niet? Wat is precies je probleem hier mee als ik vragen mag? Guardiola houdt zijn spelers na de wedstrijd in de kleedkamer om de wedstrijd te bespreken en zijn spelers scherp te zetten. Hoe gaan ze het volgende wedstrijd aanpakken, om wel 3 punten te pakken? Meteen dingen die fout gingen bespreken nu de wedstrijd nog vers is. De haat tegen Guardiola op Voetbalzone is echt bizar. Er zijn maar heel weinig mensen die hem geen "eng mannetje" vinden, ook al is daar echt heel weinig aanleiding toe.

23 oktober 2016 om 21:04

Meteen na de wedstrijd zulke dingen bespreken lijkt mij juist weer niet logisch. Er heerst vak nog de telurstelling en emotie en dan denken de meest nou niet ip hun best na. Dat alles nog vers is lijkt mij niet echt een voordeel. De volgende dag kan je alles rustig aan de hand van videobeelden bekijken. Ik denk wel dat het goed is om te zien hoe guardiola om gaat met slechte resultaten. Hij heeft nog niet een hele lange reeks zonder overwinningen gehad. Momenteel staat hij op alle competities er nog goed voor en ik ben geel nieuwsgierig wat er gebeurd als dit niet meer het geval is.

24 oktober 2016 om 12:58

Me dunkt dat Pep wel wat meer ervaring heeft. En ook al kan hij fouten maken, je weet niet wat er op dat moment besproken is.
Misschien was het wel een motivational speech. Dat zullen we voorlopig of nooit weten.

Pep heeft een nog bredere selectie nodig als hij echt zijn type voetbal wil spelen. Je ziet het nu misgaan met zoveel wedstrijden in zo'n korte tijd. Als het conditioneel niet op orde is word je overlopen, en zeker in de Premier League. Ondanks dat je voetballend verzorgt spel laat zien zul je dan niet de gewenste resultaten halen.

3-4-3 spelen met Kolorov in het centrum slaat nergens op. Je speelt thuis en kan niet eens winnen van een Southampton dat helemaal is leeg gekocht.


Gewoon 4-3-3/4-2-3-1 en het zo houden elke week van opstelling veranderen. wat een man ook

Na die 40minuten is het waarschijnlijk zijn doel dat de wedstrijd is afgesloten.

Meent die Guardiola da, we hebben samen lang gepraat over hoe we de weg weer omhoog kunnen vinden? Dat moet gij zelf wete he "trainer"

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren