Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Guardiola: ‘Hij zou zich vergist hebben met een transfer naar Manchester City’

Laatste update:

Josep Guardiola maalt er naar eigen zeggen niet om dat Manchester City eerder deze maand naast de komst van Jorginho greep. De middenvelder leek Napoli in te gaan ruilen voor de regerend landskampioen van Engeland, maar op het laatste moment opteerde hij voor een overstap naar Chelsea. In Londen gaat hij opnieuw samenwerken met voormalig Napoli-coach Maurizio Sarri, de opvolger van de ontslagen Antonio Conte.

Engelse media verzekerden dat Manchester City de Italianen ervan beschuldigde om Jorginho te hebben gedwongen om voor het Londense voorstel te kiezen. Guardiola wenst de Italiaanse Braziliaan hoe dan ook veel succes. “Nee, ik ben niet teleurgesteld”, verzekert de oefenmeester, in aanloop naar het International Champions Cup-duel met Borussia Dortmund. “We hebben een poging gedaan, maar uiteindelijk is mijn advies voor alle spelers altijd dat ze naar een club moeten gaan waar ze ook echt heen willen.”

“Hij zou zich vergist hebben met een transfer naar Manchester City, en wij ook, als hij liever naar Maurizio en Chelsea had gewild”, vervolgde Guardiola. “Het belangrijkste is dat de Engelse competitie een uitstekende voetballer rijker is. Als hij voor Chelsea heeft kozen om de redenen die hij heeft uitgelegd of gaat uitleggen, dan wens ik hem het allerbeste.” Jorginho, 26 jaar, is pas de eerste zomerse aanwinst voor Chelsea. Volgens Engelse media zou met de transfer een bedrag van zestig miljoen euro gemoeid zijn.

Jorginho kwam eerder uit voor Hellas Verona en Sambonifacese en maakte halverwege 2013/14 de overstap naar Napels. "Wij zijn heel blij dat hij voor ons gekozen heeft", reageerde directeur Marina Granovskaia afgelopen zaterdag. "Hij was een van de gewildste middenvelders van Europa en zal een heel belangrijke speler voor ons worden." Ook Jorginho was blij. "Het is niet makkelijk om bij zo’n grote club terecht te komen, dus ik ben heel erg blij. Ik heb er zin in om in een veeleisende competitie te spelen, voor een team dat altijd voor de winst speelt.”

Wie gaat komend seizoen hoger eindigen?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Echt wel een topaankoop voor Chelsea, afgelopen seizoen de speler met de meeste passes van alle spelers in de grootste 5 competities, dus meer dan spelers als David Silva, De Bruyne, Modric, Kroos, Iniesta etc. Sowieso wordt er enorm goed ingekocht qua middenvelders in de PL, met ook nog de komst van onder andere Keita, Fabinho, Torreira en Fred. Heb veel zin in komend seizoen!

20 juli 2018 om 09:29

Los van het feit dat ik deze man niet heb zien spelen en dus niet weet hoe goed hij is, maar kun je mij vertellen wat de statistiek "meeste passes" nou eigenlijk zegt?

20 juli 2018 om 10:28

Hij heeft de meeste passes verstuurd van alle spelers in de grootste 5 competities

Als verbindingsspeler is hij heel belangrijk vanaf zijn positie. Hij bepaald het spel en vrijwel alles gaat via hem. Een opbouwer dus die graag de bal wil hebben. 9 van de 10 passes die hij verstuurd komen aan van een totaal van 3199 passes vorig seizoen.

Kortom, hij kan lekker overspelen.

20 juli 2018 om 11:45

Kijk, daar heb ik wat aan. Meeste passes zegt natuurlijk niks. Voor hetzelfde geld ging de helft daarvan over de zijlijn.

Uitstekende reactie van Guardiola. Daarnaast ben ik ook wel blij met de keuze. Bij Chelsea kan hij denk ik een goede basisspeler worden, terwijl het bij City toch knokken zou worden voor zijn minuten. Het elftal van City stond afgelopen seizoen als een huis en er hoeft alleen gezocht te worden naar een opvolger voor David Silva die inmiddels aardig op leeftijd begint te komen. Zelf zou ik daar heel graag Isco voor in de plaats zien, maar ik vrees dat die onhaalbaar is.

Alles bij elkaar denk ik niet dat er al een club is die het enorme verschil met City dit seizoen kan overbruggen. Ik hoop alleen dat ploegen als Liverpool, United, Chelsea en Tottenham dichterbij kunnen blijven zodat het langer spannend blijft.

Tjsa snap het wel van hem. Als je met Sarri heerlijk presteerde bij Napoli en nu weer de kans krijgt om met hem te zijn bij Chelsea dan is het logisch dat hij uiteindelijk voor Chelsea kiest. Waarschijnlijk denkt Pep hmm wil toch niet iedereen met mij trainen. Nee maar een nette uitleg van hem.

Wat een legend!! Toch nog zo reageren op een speler die eerst voor jou zou gaan spelen. Mijn respect heeft hij❤

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren