Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Pep Guardiola feliciteert Manchester United, maar dat gaat niet van harte

Laatste update:

Pep Guardiola was duidelijk geïrriteerd na de 1-2 nederlaag van Manchester City tegen Manchester United in de finale van de FA Cup. De verliezende manager, die zijn ploeg vorige week kampioen zag worden feliciteerde the Red Devils met de overwinning op Wembley, maar dat ging niet van harte.

Verslaggever Kelly Somers van de BBC wil weten waar het is misgegaan voor Manchester City in de bekerfinale. De balende Guardiola haalt zijn schouders op. "Wat er fout ging? We hebben verloren, felicitaties aan Manchester United."

"Het was in balans totdat we op achterstand kwamen", doelt Guardiola op de fout achterin bij zijn ploeg bij de 0-1. Josko Gvardiol lette aanvankelijk goed op en kopte de bal terug richting doelman Stefan Ortega, die echter al een stuk verder uit zijn doel was dan de Kroaat dacht. De bal wipte over Ortega heen, waarna Alejandro Garnacho de bal in een leeg doel tikte.

Het artikel gaat verder onder de video
Meer video's

"In de beginfase van de tweede helft kregen we kansen en wisten we de snelheid voorin veel beter te benutten", aldus de Spaanse manager, die met zichtbare tegenzin de verloren wedstrijd analyseert. "Maar felicitaties richting Manchester United."

Persconferentie


Guardiola trekt op de aansluitende persconferentie het boetekleed aan. "Het is mijn schuld. Het wedstrijdplan was niet in orde. We zijn teleurgesteld vandaag. Dat is ook logisch als je een finale verliest."

"Aan de andere kant is het opnieuw een buitengewoon seizoen geweest", is Guardiola desondanks complimenteus richting zijn spelers. "We hebben voor alle prijzen gestreden en gaan nu rusten, om zo sterk en fris aan het nieuwe seizoen te kunnen beginnen."

"Dat er teleurstelling is, is logisch. Maar we hebben het kampioenschap goed gevierd deze week. We hebben 91 punten verzameld en samen een geweldige reis doorgemaakt in de Premier League. Daar zijn we trots op en dat mag dan ook worden gevierd", aldus Guardiola.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Jammer dat niemand vroeg wat hij precies te bespreken had met de 4e man en scheids, in een wedstrijd zonder controversiële momenten en waarin je elke 50/50 mee krijgt wat valt er dan nog te zeuren?

25 mei 2024 om 20:06

Wellicht de blessuretijd. Als utd fan was ik daar blij mee, maar ik kan me voorstellen dat 7 min niet heel lang is gezien het tijdrekken etc

25 mei 2024 om 20:18

7 minuten was vrij lang voor maar 1 onderbreking met de kramp bij Martinez op zich. Voor de rest de wisselmomentjes en de paar seconden die gepakt worden met uittrappen.

25 mei 2024 om 20:17

Erg jammer inderdaad. Hij is tactisch afgetroefd door een betere manager. Ik kan me voorstellen dat dit onprettig is.

25 mei 2024 om 20:24

Nu heb ik al heel wat wonderlijke reacties van je gezien en toch lukt het je weer om mij te verbazen

25 mei 2024 om 20:30

🤣🤣🤣

25 mei 2024 om 22:13

Oh dankjewel! Ik vond dit nog niet eens mijn beste werk.

Vz; feliciteren ging niet van harte. Pep; zegt in de tweede zin, na de vraag, gefeliciteerd Man. United!

Ik hoor Pep geen gekke dingen zeggen hier, hij feliciteert ze gewoon netjes. Voor City zal het even jammer zijn, maar dit was niet meer dan de kers op de taart geweest.

25 mei 2024 om 22:13

Kers op de taart? FA cup winnen is prestigieuzer dan de titel winnen in Engeland. Absolute hoofdprijs, daarom waarschijnlijk wat zure felicitaties 😁

25 mei 2024 om 23:22

Overdrijf je nu niet een beetje?

26 mei 2024 om 09:37

TheLegendxxx fa cup is een serieuze prijs in engeland, maar buiten jou is er echt niemand die deze liever pakt dan de pl.

25 mei 2024 om 23:59

Tuurlijk heeft Pep er de pest in. Hij is een winnaar en dan mag je best teleurgesteld zijn. Achteraf mag je ook zeker trots zijn. Heeft dit jaar weer prachtige wedstrijden voor ons op de mat gelegd. Ben blij dat ie er nog een jaar aan vast plakt.

Gvardiol kopte die bal terug toch bij dat doelpunt?

Waarom moet het van harte gaan om te feliciteren als je gefaald hebt met een kwalitatief betere ploeg. Hij zal er flink de **** in hebben dat hij heeft verloren. Dat je dan ook nog eens een prijs verliest van je eeuwige rivaal en stadsgenoot maakt het nog erger. Dan hoeft het ook allemaal niet van harte te gaan.

Pep mag ook wel ze meerdere erkennen in deze pot. Het stond muurvast, je zag alleen bakayoko slim van afstand schieten waardoor de 2-1 binnen viel. Maar voor de rest EtH heeft het geflikt, die mag je hem echt wel gunnen, na zo een reeks slechte wedstrijden, toch deze wedstrijd overhalen om te winnen.

26 mei 2024 om 09:39

wiezie bakayoko? 😅

Hoezo haalt Guardiola het kampioenschap erbij? Heeft toch niets met deze wedstrijd te maken?
Als je iemand wat vraagt dan moet diegene niet andere antwoorden geven. Maar blijkbaar mag Guardiola dat wel.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren