Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Guardiola: ‘Een topvoetballer, ik ben blij dat hij voor Aston Villa speelt'

Laatste update:

Manchester City won zaterdag in de Premier League met 3-0 van Aston Villa, maar toch vond Josep Guardiola het nodig om na afloop de noodklok te luiden. De oefenmeester was niet tevreden over de eerste helft van the Citizens en overdreef nogal in zijn bewoordingen. “Als we spelen zoals in de tweede helft, dan zullen we blij zijn aan het eind van het seizoen. Als we spelen zoals in de eerste helft, zullen we onder de rode streep staan en ver verwijderd zijn van de bovenste plaatsen."

In de eerste helft kwamen Manchester City en Aston Villa niet tot scoren, waarna de regerend landskampioen na rust driemaal de trekker overhaalde. “We hadden negentig minuten moeten voetballen, maar we speelden slechts een helft voetbal. De enige voetballer die gedreven was als we de bal hadden, was Raheem Sterling”, verwees hij naar de aanvaller, die twintig seconden na rust de 1-0 maakte. “In de tweede helft imiteerden wij hem.”

Collega Dean Smith was eveneens te spreken over Sterling. “Sterling is, naar mij mening, momenteel niet te stoppen. Hij is zo ontzettend in vorm. Hij kan niet alleen zomaar uit je rug lopen, maar hij is ook op volle snelheid niet te kloppen.” Van alle Premier League-spelers heeft Sterling in alle competities de meeste doelpunten gemaakt: dertien in veertien duels.

Guardiola kreeg ook de vraag wat zijn mening over Jack Grealish van Aston Villa is. “Hij is een ongelooflijke, ongelooflijke voetballer. Een topvoetballer. Ik ben blij dat hij voor Aston Villa speelt", verzekerde de Spanjaard. "Hij had de mogelijkheid om naar een andere club te gaan, maar hij koos ervoor om in de Championship te blijven en nu speelt hij met Aston Villa in de Premier League. Ik vind het leuk dat ze gepromoveerd zijn. Hij is een getalenteerde voetballer: snel op de laatste meters, passes, creatief. Een exceptionele speler, maar te duur voor Manchester City.”

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

‘Te duur voor man city’. Hij moet echt stoppen met doen alsof city geen geld heeft.

26 oktober 2019 om 18:46

Man City heeft ook geen geld meer. Ze hebben al hun kosten al gespendeerd in bedragen die in termijnen betaalt worden.

26 oktober 2019 om 18:57

Krijg er bijna tranen van in mijn ogen. City is wel de laatste club die moet zeggen dat er geen geld meer is. Genoeg kapitaal op de bank om geld te kunnen generen. Vind het dan overbodig om te roepen dat die te duur is. Geld kan er gecreëerd worden. Maar als je graag 3 complete elftallen van niveau wilt hebben....

26 oktober 2019 om 19:06

Ja inderdaad! Het is echt absurd om als city zijnde te zeggen we hebben geen geld. Vorig jaar nog bankzitter gekocht voor 70 miljoen. Dit seizoen cancelo gekocht voor op de bank.

26 oktober 2019 om 19:55

Voor de bank? Wat een onzin. Man City rouleert gewoon veel met topspelers om aan alle prijzen mee te doen. Dan wordt je niet zomaar als "bankzitter" gehaald.

"hij is een getalenteerde voetballer: snel op de laatste meters, passes, creatief. Een exceptionele speler, maar te duur voor Manchester City." een bankzitter als Mahrez kostte City al 80 miljoen dus dan moet die Grealish wel erg duur zijn

26 oktober 2019 om 18:26

Mahrez heeft net wat minder dan 70 miljoen gekost.

26 oktober 2019 om 18:41

ok, ik heb het weer even opgezocht en 68 miljoen idd. Sane, een andere bankzitter als ik me niet vergis ook 50 miljoen. dat is over de 100 miljoen aan twee bankzitters. wat moet die Grealish dan wel niet kosten als ik deze woorden van Guardiola serieus moet nemen?

Ik zie dat Angelino zich ook echt stormachtig aan het ontwikkelen is. Zo zonde dat hij dit zichzelf heeft aangedaan. Bij PSV was hij gewoon onbetwiste basisspeler en ontwikkelde hij zich echt stormachtig. Zo zonde dat hij nu niet aan spelen toekomt en dat kan je Mancity en vooral Guardiola erg kwalijk nemen. Waarom wil hij al die talenten bij zich houden? Zo'n Foden ontwikkelt zich ook echt totaal niet door steeds de laatste minuten van een wedstrijd in te vallen.

26 oktober 2019 om 19:30

Ik snap Mcity ook niet, verhuur Angelino dan weer terug naar PSV op z'n minst, nu zit hij gewoon te verotten op de tribune. Ookal zijn Mendy en Zinchenko geblesseerd, nog zal Angelino er niet in komen, te zielig voor woorden. Als hij dit seizoen gewoon bij PSV was gebleven, had PSV een veel betere seizoenstart gemaakt en waren ze misschien nog wel door de play-offs gekomen van de CL.

26 oktober 2019 om 20:00

Angelino en vooral Foden worden rustig gebracht. Foden is nog maar 18 jaar en krijgt al vaak genoeg een basisplaats. Iniesta en Xavi hadden ook nog nauwelijks speelminuten bij Barcelona toen zij nog maar 18 jaar waren. Frenkie de Jong, een van de grootste talenten in het mondiale voetbal, kreeg pas toen hij 20 jaar was een vaste basisplaats bij Ajax, terwijl Ajax van veel minder niveau is. Robertson kreeg ook pas na een half jaar een basisplaats bij Liverpool. Meer geduld hebben dus.

Grealish is natuurlijk een leuke voetballer maar totaal overbodig voor City, wat City nodig heeft is Mings, Stones en Otamendi snel de deur uit doen want die kunnen echt niet meer, wat was die Stones weer slecht vandaag zeg, bijna de schuld aan de 0-1 waar een VAR momentje aan te pas moest komen. Weg ermee.

26 oktober 2019 om 19:42

Stones weg doen, kan niet zomaar. Hij is te belangrijk voor homegrown. Man City zit te krap omtrent aantal homegrown spelers. Dan kun je Stones niet zomaar laten gaan. Hopen dus dat Skriniar of Alderweireld komt en Stones 3e of 4e CV wordt. Ik denk dat Garcia en Stones volgend seizoen de 3e en 4e CV moeten worden. Garcia is vanaf volgend jaar ook honegrown.

26 oktober 2019 om 19:56

Zijn er bepaalde homegrown regels dan? Ben hier niet bekend mee. Stones speelt nu 3 jaar voor City, ben je na 3 jaar homegrown?

26 oktober 2019 om 20:01

Homegrownben je als je Engels bent of vanaf je 16e en vervolgens minimaal 4 jaar bij een Engelse club.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren