Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Guardado: ‘Ze verwachtten van me dat ik een Roberto Carlos zou zijn’

Laatste update:

Andrés Guardado leek in 2007 op weg naar PSV, maar maakte uiteindelijk de overstap naar Deportivo la Coruña. Via een omweg is de 28-jarige linkermiddenvelder alsnog in Eindhoven terechtgekomen: PSV huurt de Mexicaans international dit seizoen van Valencia. Guardado wordt in Eindhoven naar eigen zeggen weer benut op zijn kwaliteiten.

/

Bij Valencia had Guardado immers geen basisplaats. Een vreemd verhaal, ook omdat de linkspoot 111 interlands en drie WK-deelnames achter zijn naam heeft staan. “Ik heb er alles aan gedaan”, vertelt de Mexicaan in het Algemeen Dagblad. “Ze maakten een linksback van me, al ben ik dat niet echt, daar kreeg ik last van. Ik was vijf jaar lang een goede middenvelder bij Deportivo, maar nu verwachtten ze van me dat ik een Roberto Carlos zou zijn.”

Guardado moest de concurrentie aangaan met Juan Bernat, die inmiddels de overstap naar het Bayern München van Josep Guardiola heeft gemaakt. De Mexicaan voelde geen vertrouwen en van continuïteit was ook geen sprake. “Ik had vier trainers in anderhalf jaar, er was geen stabiliteit in de club. Maar je leert wel heel veel van zo’n periode. Mede daardoor ben ik óók gegroeid als voetballer.”

Denk jij dat Andrés Guardado langer bij PSV zal blijven?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Hopen dat psv hem definitief kan overnemen, beste voetballer bij psv

6 december 2014 om 08:10

Ik denk dat we gerust mogen zeggen dat hij wel tot de beste spelers van de ED. Wat een speler zeg!

6 december 2014 om 08:16

Als je de beste voetballer van PSV bent, ben je dat natuurlijk ook van de Eredivisie, want PSV is beter dan Ajax, Feyenoord en FC Twente.

6 december 2014 om 08:28

Wakker worden, Psv staat alleen boven aan omdat Ajax champions leaugue speelt en omdat Psv alle topwedstrijden buiten huis op Ajax na nog moeten spelen. Het is een absoluut wonder dat Psv met Bruma en Rekik bovenaan staan. Maar maak je maar niet druk Ajax klimt er vanzelf weer overheen. Guardado is wel echt een heerlijk fel spelertje.

6 december 2014 om 08:30

Het beste team van de eredivisie hoeft niet perse de beste speler te leveren, kijk maar naar bony bijvoorbeeld.

6 december 2014 om 08:37

Je heb hier alleen een punt wanneer je de individuen naast elkaar legt. Als team ben ik daar persoonlijk niet zo zeker van.

6 december 2014 om 08:50

Psv is dit jaar toch beter , vorig jaar hadden we ook al zo veel geluk dat we kampioen werden, dat gaat dit jaar niet gebeuren, we komen hooguit een punt achter ze te staan zoals toen onder martin jol. Dit heet niet je club in de steek laten, dit heet realistisch zijn.

6 december 2014 om 09:05

Volgens jou logica moet de Ballon D' Or dus elk jaar naar de spelers van de winnaar van de Champions League gaan?
Slaat natuurlijk nergens op.

Nou ben ik het wel je eens dat hij top de top 10 van de Eredivisie behoort, samen met speler als Depay, Clasie, Schöne, Willems, El Ahmadi en Klaassen.

6 december 2014 om 09:07

@observatie. Haha de enige topwedstrijd die ze volgens jou buitenhuis hebben gespeeld hebben ze wel gewonnen, dus waarom zouden ze dat dan ook niet tegen Feyenoord en Twente doen? PSV hoort bij de 20 minst gepasseerde defensie van Europa en is na Real de meeste scorende ploeg van Europa, dus dat heeft niks met andere ploegen te maken. PSV is gewoon een ploeg met heel veel kwalitei.t

6 december 2014 om 09:08

Als je realistisch bent reken je Ajax ook gewoon tot de titelkandidaten. Net zo veel kans als PSV.

6 december 2014 om 09:40

Haha Psv heeft al een reeks van 38 uitwedstrijden waarin ze minstens een tegentreffer incasseren gaan we die statistiek ook met Real Madrid verglijken ? Psv komt niet eens in de top 10 van meest scorende ploegen net opgezocht.

6 december 2014 om 09:43

Joafca: Realistisch mag je altijd zijn, middenveld en Depay geef ik toe absoluut een kampioenswaardig kwartet. Maar zolang de achterhoede bestaat uit Bruma,Rekik, Willems, Arias, Zoet is er nog niks gespeeld. Ik begin steeds meer te geloven dat Feyenoord dit Psv op gaan vreten. Rutten is wel een listige coach daar gaat Cocu wel intrappen.

6 december 2014 om 10:06

Ik weet niet hoor, maar van dit seizoen staat psv anders wel op nummer 2 van meest scorende ploegen achter real

en wat een onzin zeg... ajax staat niet nummer 1 omdat ze cl spelen.
psv speelt ook Europees voetbal, el dan wel. Maar toch, ook een midweekse wedstrijd, die qua tijdstip wellicht nog vervelender is voor de competitie.

Je loopt gewoon al naar excuses te zoeken.

Wie zien het allemaal aan het eind van het seizoen wel

6 december 2014 om 10:40

Joafca, ik ben het helaas helemaal met je eens.
Observatie: Waarom vind je dat zo een slechte verdediging? Arias en Willems zijn allebij zeer goed. Ze doen het ook verdedigend steeds beter. Bruma en Rekik is voor Nederlandse begrippen gewoon een prima centrum. Ze hebben ook de op een na minst gepaseerde defentie. Feyenoord is niet goed genoeg. Die missen echt het scorend vermogen.

6 december 2014 om 11:59

Daarom heeft PSV, op Feyenoord na, de minst gepasseerde verdediging...

6 december 2014 om 13:06

haha uit tegen ajax al gehad?
en de europa leaugue is niet vermoeiend zeker?

6 december 2014 om 13:09

Heb je helemaal niet gelijk in PSV heeft het beste materiaal van de ED

6 december 2014 om 17:47

psv heeft inderdaad geen goede verdediging, observatie, maar veltman, moisander, boilesen is ook niet iets om trots op te zijn man.

Fantastisch aanwinst toch voor Psv, je ziet aan alles dat hij gewend is op een hoog niveau te spelen. En dan is hij ook nog eens iemand met een fantastische mentaliteit en ervaring, precies de speler die PSV nodig heeft, Hopelijk kunnen ze hem na dit seizoen definitief overnemen.

Voor mij top 5 eredivisie spelers:
1-guardado
2-depay
3-klaassen
4-cillessen
5-gudelj

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren