Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Guardado geeft toe: ‘Er zijn altijd aanbiedingen’

Laatste update:

ESPN meldde vrijdag dat Andrés Guardado een akkoord heeft bereikt met Los Angeles FC en dat hij vanaf 2018 voor de club in de Major League Socer gaat spelen. De middenvelder liet zondag na de Confederations Cup-wedstrijd tegen Portugal (2-2) echter doorschemeren dat er nog geen knopen zijn doorgehakt.

“Ze schrijven mij al drie jaar naar de MSL toe”, zei Guardado. “Eerst zeggen ze dat ik naar Atlanta ga en daarna weer naar een andere club. Er speelt iets, dat heb ik nooit ontkend. Er zijn toenaderingen geweest en er liggen altijd aanbiedingen, maar ik heb nog een jaar te gaan bij PSV en vertrek niet om het vertrekken.”

“Ik ben er gelukkig”, besloot de Mexicaan, die bij PSV inderdaad nog één jaar onder contract staat. Marcel Brands, de technisch manager van PSV, ontkende zaterdag nog in het Eindhovens Dagblad dat de transfer van Guardado naar Los Angeles in kannen en kruiken is: “Wij hebben van hen niets vernomen.”

Denk jij dat Andrés Guardado deze zomer bij PSV vertrekt?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Reacties

H8j was gister avond echt aanwezig leek wel te proberen bewijzen hoe goed ie is

Het zou denk ik niet heel erg zijn als hij vertrekt en Hendrix de kans krijgt. Echter als hij in staat is om nog zo'n seizoen, zoals zijn eerste jaar bij PSV, te draaien, dan is het toch wel erg fijn om hem erbij te hebben als stabiele factor op het middenveld. Zeker met de mutaties die gaan komen!

19 juni 2017 om 07:41

Maar daar toe is hij niet meer in staat, het is met het seizoen minder. Hij heeft gewoon niet de motivatie en drive van zijn eerste jaar.

19 juni 2017 om 09:30

Ja, en dan zet je Hendrix nog een heel jaar op de bank en is het ook wel over voor hem met Psv.. Van jaren op de bank op die leeftijd word je ook niet beter. Beter geven ze Hendrix gewoon echt de kans.. en als Guardado bijv. nog een half jaar blijft lekker laten rouleren samen.

De geruchten gingen over Los Angeles FC een nieuwe club uit LA niet over LA Galaxy. Die hebben met dos Santos als een bekende Mexicaan. Van mij mag hij gaan, liever wel al deze zomer. En anders wel gewoon vanaf het begin met Hendrix spelen.

19 juni 2017 om 07:18

Bij PSV is het toch tijd dat sommige spelers gaan.
Gaurdado is daar denk ik 1 van . De beste man kan zich volgens mij niet meer motiveren of Cocu kan hem niet meer motiveren.
Hendrix heeft laten zien dat hij prima kan voetballen maar mist het vertrouwen van de trainer.

Het is voor de rest nog vrij stil in Eindhoven betreft transfers . JIj al dingen gehoord ?

19 juni 2017 om 07:30

Stil? Rond uitgaande transfers is een hoop te doen. Zoet, Arias, Willems, Isimat, Guardado en Pereiro allemaal vertrekrisico.

Moreno is al weg. Zinchenko, Siem en V Ginkel ook natuurlijk. Selectie wordt heel erg dun zo. Ingaand hoor ik nog weinig.

19 juni 2017 om 07:35

Geruchten zijn er genoeg, met name over Lozano. Maar goed opzich zeggen die geruchten ook weinig. Over de transfer van Moreno jaar Roma heb ik nergens een gerucht gelezen, dus het kan ook maar zo zijn dat ze uit het 'niets' ineens een speles presenteren. Dat er nog veel moet en gaat gebeuren bij PSV lijkt me duidelijk.

19 juni 2017 om 07:43

@strikersun Dat zijn allemaal geruchten en die zijn zo in de wereld. Al heb ik alleen gelezen dat Willems zelf weg wil maar niet dat er iemand geïnteresseerd is.

JDW Dat lijkt me duidelijk dat er een hoop moet gebeuren. Weet je ook of er ruimte is financieel gezien of met er echt eerst verkocht worden?

19 juni 2017 om 07:49

Ik weet het niet exact, maar volgens mij is er wel wat ruimte om bijv een buitenspeler te kopen nu en Moreno te vervangen. Sowieso heb je nu met Narsingh, Jozefzoon en Moreno toch ook alweer voor een miljoen of 11/12 verkocht afgelopen half jaar. Maar voor verdere transfers zal er toch eerst verkocht moeten worden denk ik.

Gewoon weg doen met Hendrix hebben we al een goede vervanger klaar staan voor Guardado, en lundqvist achter de hand.

19 juni 2017 om 07:53

Lundqvist is geen defensieve middenvelder. Rosario of Rigo komt eerder in aanmerking voor die plaats. Als speelt ook wel iets offensiever.

19 juni 2017 om 07:57

Rosario ook een goede optie ja, alleen ik denk dat Brands toch weer aan komt met een gehuurde middenvelder die gaat concurreren met Hendrix.

In mijn ogen kunnen Hendrix en Guardado best samen in de basis: Hendrix als cvm en Guardado als lm bijvoorbeeld. Of Hendrix op de plek van Moreno naast Isimat, dat kan hij ook. Dan heb je met Isimat een mandekker en met Hendrix een voetballende verdediger die van achteruit kan opbouwen en inschuiven; goede pass het middenveld in, man meer creëeren, en hij heeft een goede lange pass in de benen. Middenveld met Guardado, Propper/Ginkel (wie weet) en Ramselaar daarvoor.

Mocht Guardado al in de zomer vertrekken, wat ik niet hoop, dan is Nakamba wellicht een interessante optie voor PSV. Een sterke balafpakker voor Isimat en Hendrix.

19 juni 2017 om 09:16

Isimat is niet goed genoeg om een voetballende verdediger naast zich te compenseren.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren