Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Götze lijkt voorlopig niet te hoeven rekenen op oproep voor Duitse ploeg

Laatste update:

Mario Götze heeft opnieuw geen uitnodiging gekregen voor de Duitse nationale ploeg. Bondscoach Hansi Flick erkent dat de aanvallende middenvelder van PSV weliswaar de nodige kwaliteiten bezit, maar geeft tegelijkertijd te kennen dat hij op dit moment op zijn positie betere spelers kan oproepen. Om die reden lijkt Götze voorlopig niet te hoeven rekenen op een snelle terugkeer bij die Mannschaft.

“Mario heeft kwaliteiten waar je ze nodig hebt: in het laatste derde gedeelte van het veld. Maar de kwaliteiten op zijn positie liggen simpelweg te hoog. Ik heb eigenlijk te veel aanbod op die positie”, geeft Flick te kennen in een interview met Kicker. Met Thomas Müller, Kai Havertz, Marco Reus, Jamal Musiala en Florian Wirtz bevat de selectie van Duitsland voor de WK-kwalificatiewedstrijden tegen Roemenië en Noord-Macedonië de nodige spelers die op de positie van Götze uit de voeten kunnen.

Götze, 63-voudig international voor Duitsland, maakte in november 2017 voor het laatst deel uit van de Duitse nationale ploeg. Destijds leverde hij in de vriendschappelijke interland tegen Frankrijk (2-2) een assist. “Ik focus me op PSV en mijn prestaties hier, want dat zijn de enige zaken waar ik invloed op heb. Maar ik ken Hansi al heel lang. Sinds mijn debuut hebben we contact. Hij heeft me laatst gebeld voor het bekendmaken van de selectie, we hebben gepraat en hij heeft me wat zaken uitgelegd”, zei Götze recent tegenover Voetbal International over de nationale ploeg.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Nou zie ik niet echt wat musiala bij de selectie moet. Die heeft nog niks laten zien om er bij te horen. Florian wirtz vind ik dan weer echt een klasse speler

3 oktober 2021 om 14:12

Niks laten zien? Zeg dan gewoon dat je hem 0x in actie hebt gezien dan is je reactie geloofwaardiger.

3 oktober 2021 om 14:20

Haha maak je een grapje? Musiala is het talent bij Bayern. En laat hele mooie dingen zien. Is echt wel beter dan Gotze.

3 oktober 2021 om 15:14

Haha wat een grap zeg. Musiala is een onwijs groot talent.

3 oktober 2021 om 15:24

Misschien moet je iets vaker wedstrijden van FC Bayern München gaan kijken voor je zoiets zegt.

Wirtz, Havertz en Musiala zijn echt de parels en de toekomst van het Duitse voetbal op die aanvallende posities. En dan heb je Muller en Reus op die posities als routiniers. Tja, vrij logisch dan dat Gotze buiten de boot valt.

Sorry hoor maar is toch niet meer dan logisch ?

Was toch mooi geweest helaas… maar ik ben er van overtuigd dat als hij één seizoen lang consistent blijft hij wel op geroepen word!!

3 oktober 2021 om 14:18

Dat denk ik niet hoor. Of hij moet Europees echt een grote prestatie neerzetten met PSV.

3 oktober 2021 om 18:32

Götze zou 10 goals en 15 assists moeten maken en PSV op sleeptouw moeten nemen en de halve finale Europa League moeten halen. Anders zou er echt 0 reden zijn hem bij de selectie te halen voor Flick. Z'n concurrenten zijn allemaal beter en gemiddeld 7 jaar jonger.

Zonde! voor de uitstraling van de Eredivisie zou gaaf zijn als we meer internationals hebben van grote landen. Duitsland (Gotze, Max), Argentinië (Taglifico, Martinez en Senesi), Brazilië (Anthony en Neres).

3 oktober 2021 om 14:19

Max zal de komende tijd neem ik aan niet opgeroepen worden. Moet eerst weer eens in vorm zien te geraken.

3 oktober 2021 om 14:51

Gotze is natuurlijk gewoon international, dat ben je voor het leven. Dat hij niet meer opgeroepen wordt voor Duitsland vind ik alleen maar prima, omdat je toch wel merkt dat dit een speler is die zo nu en dan nog wat rust nodig heeft.

Ik zou het overigens wel heel gaaf vinden als Madueke er nog in zou slagen om als PSV-er zijn debuut voor Engeland te maken.

3 oktober 2021 om 15:22

Cabin Ja! Madueke was ik vergeten. Engels international uit de Eredivisie zou sensatie zijn. @tvl11 laten we hopen dat Max komende weken nog even uit vorm blijft

3 oktober 2021 om 15:23

Met alle respect, maar als je al vier jaar lang niet meer opgeroepen bent, ben je ook geen international meer. Net zo min kun je blijven teren op een winnende treffer, inmiddels ruim 7(!) jaar geleden.

3 oktober 2021 om 15:30

Winnende treffer? In welke wedstrijd was dat? Hoor je nooit wat over.

3 oktober 2021 om 15:38

@dennis: Tuurlijk wel. Zelfs als je nu iets schrijft over bijvoorbeeld Sjaak Swart, dan kun je zeggen "sjaak Swart, de 31-voudig international". International ben je dus voor het leven.

3 oktober 2021 om 17:39

Vergeet Vinicius niet voor Brazilië

3 oktober 2021 om 18:05

Gerson Rodrigues van Luxemburg niet te vergeten.

Prima, kan ie zich lekker op PSV focussen.

Top, kan hij daar iig geen blessures oplopen!

3 oktober 2021 om 14:36

Dat is korte termijn denken. Als hij en Max opgegroepen zouden worden, dan zou PSV aantrekkelijker worden voor meer Duitse spelers die niet bij de Duitse topclubs zitten.

Kan hij mooi genieten van een lang uitgebreid oktoberfest

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren