Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Griezmann-soap definitief ten einde na akkoord tussen Atlético en Barcelona’

Laatste update:

Antoine Griezmann maakt definitief de overstap naar Atlético Madrid, zo melden Spaanse media. De 31-jarige Fransman werd sinds de zomer van 2021 gehuurd van Barcelona, en zou volgend jaar zomer weer terugkeren naar Catalonië. Die terugkeer lijkt nu dus van de baan. Met de overstap is naar verluidt een contract van twintig miljoen euro gemoeid, plus mogelijke bonussen. Verwacht wordt dat de deal in de komende dagen wereldkundig wordt gemaakt.

De afgelopen weken was Griezmann al verschillende keren onderwerp van gesprek. In de huurovereenkomst met Barcelona bleek te zijn opgenomen dat Atlético de koopoptie van veertig miljoen euro verplicht moest lichten als Griezmann meer dan de helft van de minuten zou maken waarvoor hij beschikbaar was. Om die reden besloten de Madrilenen om hem niet langer dan een half uur per wedstrijd in actie te laten komen.

Medio september bleek vervolgens dat Barcelona en Atlético een akkoord hadden bereikt over de clausule: L’Équipe meldde dat de afkoopsom in het contract van Griezmann was verlaagd van veertig naar 25 miljoen euro. Daardoor was de rechtszaak die Barcelona dreigde aan te spannen van de baan. Het lijkt er nu dus ook op dat los Rojiblancos die optie gaan lichten en de spits definitief zullen gaan overnemen.

Griezmann, die tussen 2014 en 2019 ook al voor Atlético speelde, miste dinsdagavond nog een penalty in de Champions League tegen Club Brugge (2-0 verlies). Overigens kwam hij in dat duel wél de volledige negentig minuten in actie. In totaal kwam hij tot dusver tot 303 officiële wedstrijden voor Atlético, waarin hij 144 keer het net wist te vinden. Hij zou nu een contract tot medio 2026 kunnen tekenen bij de club uit de Spaanse hoofdstad.

Is het een goede keuze van Griezmann om niet terug te keren naar Barcelona?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ben benieuwd of hij dan nu ook ineens alles gaat spelen haha. Hoop ergens iig wel dat hij weer iets van 2018 periode kan laten zien! In principe een zeer goede aanval met griezman correa en felix.

Pff dat is nog eens een financiële injectie geven aan een concurrent.

Verkocht voor 105 miljoen. Teruggehuurd met een optie tot koop voor 40. Verlaagd naar 25 in de afgelopen weken en dan nog iets verlaagd richting de 20. Atletico speelt het spelletje prachtig buiten het veld.

5 oktober 2022 om 19:46

Met de nadruk op buiten het veld ja....

Zelfs 25 miljoen is te veel, is al jaren over de hill, snap Atlético niet zo goed... Stuur hem terug naar Barca zou ik zeggen

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren