Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Granada verscheurt contract recordaankoop na cokegebruik

Laatste update:
/

José Angulo verliet Independiente del Valle deze zomer voor Granada, maar ziet zijn transfer in het water vallen. Zijn vijfjarige contract is door de Spaanse club verscheurd nadat hij betrapt is op het gebruik van cocaïne.

Vierenhalf miljoen euro betaalde Granada deze zomer aan Independiente. Angulo was hiermee de duurste speler ooit van de club uit LaLiga. Maar nog geen twee weken na zijn transfer kan Angulo zijn koffers weer pakken. De 21-jarige speler uit Ecuador werd tijdens de strijd om de Copa Libertadores met zijn voormalig werkgever bij een contra-expertise positief getest op het gebruik van cocaïne. Granada besloot daarop het contract niet in te laten gaan. Dat heeft de club zondag naar buiten gebracht.

Granada onderzoekt momenteel de mogelijkheden om zo snel mogelijk af te komen van de overeenkomst met Angulo. De transfersom hoeft niet meer betaald te worden aan Independiente.

Betekent dit het einde van de carrière van José Angulo?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Triest voor die club die dacht een transfersom voor hem te krijgen dan. Wat mij betreft laten ze die ophoesten door de speler zelf!

Hoeft niet meer of is al over gemaakt?

Die gaat een wit voetje moeten halen bij een andere club als hij ooit nog binnen de lijnen wilt verschijnen

4 september 2016 om 14:18

Daar dacht icoke aan, je hebt iig een neusje voor woordgrapjes!

4 september 2016 om 14:22

Is dit een verdedigende middenvelder?? Uitstekende stofzuiger heb ik mij laten vertellen.

4 september 2016 om 14:25

Had ie z'n neus maar niet in andermans zakje moeten steken.

4 september 2016 om 16:56

Ach, hij vond het zelf niet zo'n punt.

4 september 2016 om 15:02

Ik heb gehoord dat hij in Ecuador geen internet had, maar hij was wel altijd on-line.

4 september 2016 om 16:12

Hou eens op zeg... stelletje snotneuzen

4 september 2016 om 17:44

Wel goed van grenada dat ze hem niet te lang aan het lijntje houden. Halen ze hun neus niet voor op ook al lag het in de lijn der verwachting..

Hoe kun je nu als topsporter zoiets doms doen? Vraag ik me af, net zoals van Gelder tijdens de OS.
Zo zie je maar dat topsporters ook gewone mensen zijn met hun sterke en zwakke punten.

Alleen bij topsporters verwacht je toch dat er een team van adviseurs rond hangt die hem op het rechte pad houden. Maar ja, ook Balotelli deed rare dingen ondanks vele adviseurs en raadgevingen.

4 september 2016 om 14:51

Je geeft zelf het antwoord al; ook topsporters hebben zwakke plekken. Als die jongen om wat voor reden dan ook een uitlaatklep nodig heeft, dan kun je er 100 adviseurs omheen zetten, maar dan vindt hij vanzelf zijn uitlaatklep wel. Deze jongen is nog jong en die kan er misschien aan gaan werken. Maar iemand als Van Gelder is ouder en heeft zijn tweede kans allang gehad. Als je het dan nog niet begrijpt, of je zwakke plek is gewoon echt te zwak, dan wordt het pas echt lastig.

4 september 2016 om 18:49

Toch blijf ik het bij Van Gelder bullshit vinden. Het stond ten 1e niet letterlijk in de regels dus overtreed hij ze niet. En dan nog alle mensen die hem zwak noemen ,geen topsporter etc etc. Geloof mij om zo'n lichaam te krijgen als Van Gelder en de dingen die hij met zijn lichaam kan dan moet je wel dedicated zijn. Zit 1000en uren topsport in!

5 september 2016 om 21:28

Zelfs de rechter vond het wegzenden terecht.

Nog los van de vraag of hij een regel overtrad: er was gezegd dat het HHH een medisch risico was voor heel Teamnl (!!) en dat niemand er heen mocht. Hij ging toch. Zijn trainer heeft hem op dat moment gezegd: doe het niet. Had hij kak aan. Trainer zegt: je moet morgenochtend trainen. Heeft ie gemist.

Het zou kunnen dat het nergens goed in een regel stond. Maar dit is gewoonweg onacceptabel gedrag.

5 september 2016 om 21:29

Klopt trouwens dat hij hard heeft gewerkt. Het trieste is dat dus ook topsporters die keihard kunnen werken, dan toch zwakke momenten hebben. Erg jammer.

Triest voor zo'n jonge knul om zo zijn carriere te grabbel te gooien. Echter omdat hij zo jong is en wss van de straten van Ecuador komt, zou het een club sieren als ze niets naar buiten brengt en de knul professionele begeleiding, met een ander contract op basis van prestaties, en een dikke clausule er in bij een volgende misstap.

Dit wist Independiente zelf dus ook al dat hij aan de coke zat, want dit was al eerder bekend.

Nou nou het is wat zeg. Een keertje aan het poeder gezeten, en hij komt nota bene van Zuid-Amerika. Ik kan begrijpen dat een bond dit niet toestaat (omdat het een verboden middel is en prestatiebevorderend eventueel kan werken) maar contract verscheuren? Wat is dit voor iets debiels, is het dan Zo'n schande dat dit gebeurd is? Tjonge zeg het is wat. Voorbeeldfunctie blabla, zijn ook gewoon mensen van vlees en bloed en dit kan dus een keer gebeuren.

Pijnlijk voor Independiente dit, kleine Ecuadoriaanse club die de finale haalde van de Copa Libertadores en hun sterspeler kon verkopen voor 4,5 miljoen euro. Dat feestje gaat dus niet door. Hopen voor hun dat een nieuwe club hem wel accepteert. Waarschijnlijk dat ze hem eerst zullen moeten verhuren.. en anders liggen er nog oplossingen in Mexico of Brazilië.. Voor Independiente dan. Angulo ziet de kans om La Liga te voetballen aan zijn neus voorbijgaan.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren