Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Gomes geeft dringend advies: ‘Niemand zou naar die club moeten gaan’

Laatste update:
/

Tottenham Hotspur heeft een litteken achtergelaten bij Heurelho Gomes. De 34-jarige doelman stapte in de zomer van 2008 over van PSV naar the Spurs en was daar vervolgens drie seizoenen op rij eerste keus. Daarna vertroebelde de arbeidsrelatie met de club en pas vorig jaar zomer kon Gomes definitief wegkomen. Hij raadt een ieder aan niet de stap naar Tottenham te zetten, wanneer die kans zich voordoet.

In gesprek met ESPN Brazil legt de doelman uit waarom. Niet alleen heeft hij zelf vervelende herinneringen overgehouden aan de periode 2011-2014 in Londen, toen de club hem niet liet spelen maar ook niet liet vertrekken. “Dat was respectloos. Een andere club had me vast en zeker laten gaan. TSG Hoffenheim wilde mij bijvoorbeeld overnemen, maar de club hield vast aan een vraagprijs van vijf miljoen pond.”

Gomes, die inmiddels uitkomt voor Watford, vindt ook dat een paar medespelers niet goed zijn behandeld door de club. “Je kunt Tottenham het nodige verwijten, niemand zou naar die club moeten gaan. Ze betaalden 28 miljoen pond voor Roberto Soldado, maar laten hem niet meedoen. Of kijk naar Érik Lamela, die een geweldige belofte was. Tegenwoordig kijk je naar de wedstrijden van Tottenham en ziet het eruit, alsof hij helemaal niet kan voetballen.”

Heeft Heurelho Gomes gelijk?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Sommige spelers kunnen simpelweg niet aarden in de BPL. Zo is het nu eenmaal. Lamela zou zich prima weer laten zien bij een real, denk dat die daar een soort di maria kan worde .

20 mei 2015 om 10:34

Het is een keeper, hoe anders kan het zijn.

20 mei 2015 om 11:08

Lamela is een buitenspeler.

20 mei 2015 om 14:11

Hij zegt toch dat Gomes een keeper is en dat het daarom anders is?

20 mei 2015 om 10:45

Die was er waarschijnlijk ook wel maar Gomes wilde graag in Engelamd (Londen) blijven volgens mij en koos dus voor Watford waarmee hij volgens seizoen in de bpl league speelt. Over Boruc kun je hetzelfde zeggen geweldige keeper die speelt in de 2e divisie van engeland dit seizoen

20 mei 2015 om 10:53

Die clubs betalen alsnog veel meer dan een gemiddelde topper uit een mindere competitie

Vind het zo jammer dat het zo is gegaan met deze man. Was altijd mij lievelings keeper, zorgde voor de sfeer en was ook nog eens een uitstekende keeper manmanman wat was hij goed in zn psv tijd. Ik hoop dat hij ooit nog terug keert naar psv, de functie maakt mij niet uit.

Da's natuurlijk erg makkelijk om te zeggen. Was dan mans genoeg om je bek open te trekken toen je daar nog speelde.

20 mei 2015 om 10:29

Misschien heeft hij dat destijds ook wel gedaan. Maar dit komt inderdaad niet erg netjes over.

20 mei 2015 om 10:30

Ik geloof dat hij dat toen ook heeft gedaan. Kan me wat van ruzie en heen en weer geroep in de media herinneren.

Waarom zouden de spurs mee moeten werken aan een transfer als ze dat niet willen? Hij krijgt zijn geld en mocht naar mijn weten altijd gewoon mee trainen, dat de club hem dan niet laat gaan so by it. Hij is er niet armer op geworden. En ja ik snap heel goed dat de sportman gewoon wil keepen op zaterdag, alleen is er een andere keuze gemaakt.

Hahaha, wat een ambassadeur voor de club. Ben je lekker mee als Tottenham zijnde.

20 mei 2015 om 10:54

Ik denk niet dat Tottenham een speler van Watford, als ambassadeur van hun club ziet.

20 mei 2015 om 11:14

Nee, dat weet ik wel zeker van niet. Toch ben je als club niet happy met dergelijke uitspraken. Je hebt liever dat ze vol lof over je praten toch? Al heb je daar als club geen volledige invloed op.

20 mei 2015 om 12:51

Hoe serieus kan je dit nemen. Toen hij basisspeler was was het een prima club, hij word uit de basis gespeeld en opeens moet niemand daar heen.

Ja dat heb je met die zak van een Levi. Die houdt altijd voet bij stuk, daar haal je echt niet snel goedkope spelers weg. Lloris zal ook zeker 50 mln zijn.

20 mei 2015 om 10:46

levi is misschien wel een zak, maar terecht toch dat hij zn toppers niet goedkoop laat gaan??

20 mei 2015 om 10:49

Ja is ook terecht. Blijkt niet helemaal uit m'n reactie idd, maar dat is zijn goed recht ja. Volgens mij is er nergens op de wereld zo'n onderhandelaar als hem. Ofja, hij onderhandelt niet eens hij houdt gewon vast aan iets.

Zorgt hij eigenlijk ook voor binnenkomende transfers? Want dat is wel diep triest.

20 mei 2015 om 10:58

nee dat is die Italiaan baldini.

20 mei 2015 om 12:40

Maar Baldini is idd diep triest, heeft echt niks goed gedaan.

20 mei 2015 om 13:38

@gooner

Komt misschien een beetje racistisch over maar hij heeft een joodse achtergrond en iedereen weet dat joden heel streng zijn als het om geld gaat (kijk alleen al naar de rijkste bankieren, vele zijn joods).

20 mei 2015 om 18:53

Je zegt niets racistisch en dan kijk je vervolgens naar je plaatje en ben je Chelsea fan....

20 mei 2015 om 22:24

Ik heb je reactie 10 x overnieuw gelezen en ik heb nog steeds geen flauw idee wat je bedoelt. Cursus Nederlands zou niet verkeerd zijn voor je.

haha...tja....maar ligt dat alleen aan de club?
Soldado heeft al 51 competitie wedstrijden mee gedaan....7 keer gescoord.
Als hij er al 30 in had liggen, had ie gewoon in de basis gestaan.

Misschien is hij verkeerd gescout en past hij niet bij het spelletje van tottenham...maar dat is ook iets waar niet alleen de club, maar ook de speler naar moet kijken. T is tenslotte zijn toekomst.

Had Gomes fantastisch gekeept bij Tottenham, dan had hij nu nog gewoon op goal gestaan.

Lamela en Soldado spelen gewoon niet omdat ze shit zijn. Lamela krijgt nog genoeg kansen, maar Soldado heeft al genoeg kansen gehad en allemaal verspeeld. Gomes doet nu alsof de hele club rot is, terwijl ze alleen hem lastig hebben gezeten, niemand anders. Tottenham is gewoon een hele mooie club en goed tussenstation voor toekomstige toppers.

20 mei 2015 om 11:55

Lamela is zeker niet shit. Was dit seizoen gewoon een goede speler en heeft tevens de meeste assist van tottenham.

20 mei 2015 om 12:13

Bloeit nu gelukkig de laatste wedstrijden op. Zijn assistenaantal is zeer netjes, maar hij heeft in twee seizoenen maar twee keer gescoord. Zijn spel was in de eerste seizoenshelft zeer matig en hij viel totaal niet op.

20 mei 2015 om 17:22

@LukaRonaldo7
dat kan wel zijn, maar heb je die goal wel gezien, beste rabonnagoal ooit haha

20 mei 2015 om 17:54

scoren heeft Lamela sowieso nooit echt gedaan hoor. was altijd meer de man van het spel zelf en de assist. ik weet dat hij niet echt opviel, maar dat snap ik ook wel. hij speelt in de Premier league en heeft hetzelfde probleem als Nani had zijn eerste 2 jaar en Di Maria nu heeft om maar 2 voorbeelden te noemen. fysieker, minder attractief en veel efficienter is de premier league, terwijl deze spelers fysiek niet sterk zijn, erg attractief en totaal niet efficient.

21 mei 2015 om 12:53

Lamela scoorde in zijn laatste seizoen bij Roma 15 goals, dus dat is ook niet waar. Hij heeft een goed schot en een goede actie en hij moet gewoon meer scoren. Twee goals is gewoon ver onder de maat. Hij heeft het moeilijk, maar het moet nu wel echt beter gaan worden, al is hij nu wel op de juiste weg.

Ik kan hem geen ongelijk geven eigenlijk.

Hulde Gomes voor deze woorden!

20 mei 2015 om 11:33

hoezo dat?
soldado scoort 7x in 51 wedstrijden. Als hij 30x gescoord had zou hij gewoon een basisplek hebben.

Gomez keepte gewoon niet goed bij Tottenham. Had hij zn niveau van psv gehaald, dan stond hij er nu nog onder de lat.

20 mei 2015 om 11:35

Lekker makkelijk als Arsenal-fan natuurlijk. Kun je objectief ook zeggen waarom hij gelijk heeft? Hij is gewoon verhuurd geweest aan Hoffenheim en daar keepte hij ook weinig, en verder heeft hij gewoon niet genoeg laten zien. Het is het recht van Tottenham om hem wel te willen houden voor de zekerheid of tot er een goeie prijs voorbijkomt. Wat betreft het bashen door Gomes van spurs over Lamela en Soldado; lijkt me dat het toch ook gewoon aan de spelers ligt, wat kan de club er aan doen dat ze niet renderen?

Ach, als Tottenham mij voor 28 miljoen zou kopen, zou ik ook niet spelen. Dus dat is een beetje een onzinnige reactie.

Als je goed genoeg bent, speel je. Als de trainer het niet in je ziet zitten speel je niet. Zo simpel is het. Die mazzel moet je soms hebben.

Bovendien is de PL voor jonge spelers helemaal geen goede competitie. Dat weet iedereen, maar toch gaan veel van die jongeren direct voor het geld. En tja, dan kan het wel eens tegenvallen.

En daarom ben ik voor de grote concurrent. Arsenal is een veel mooiere club dan Spurs. Het enige wat mooi is bij de Spurs en het stadion White Hart Lane meer niet. Jantje en Christian moeten ook snel weg daar zijn verdienen beter en kunnen wel nog een stappie hoger op. Vertongen en Eriksen zouden niet misstaan bij Manchester United of bij Barça maar Barça mag helaas niks kopen. Misschien Valencia dan? Die willen hoge ogen gooien in Europa dus waarom niet? Maar de Spurs vind ik niet leuk spelen. Ik kijk liever naar Arsenal. Ook niet altijd even leuk of goed. Maar het is wel leuker dan Spurs.

Wat een onzin. Het niveau ligt simpelweg gewoon te hoog voor Lamela en Soldado. Dom van Tottenham dat ze daar zoveel miljoenen voor hebben neergeteld.

Wat een clown, het blijft gewoon een provinciaal die als hij moet presteren onder druk bezwijkt en dan gaat klagen dat hij op de bank zit. En natuurlijk willen wij iets van deze mislukte flop iets van het transfer geld terug. Hij kan beter kwaad zijn op PSV voor de hoge transfer som hadden wij ook niet zoveel hoeven vragen om nog iets terug te verdienen. En al die aankopen van Baldini zitten op de bank omdat ze niet presteren. Ik raad deze clown aan te gaan spelen bij Kidderminster Harriers FC daar heb je niet zoveel druk, Dit is Tottenham Hotspur Est 1882 Audere Est Facere C .O .Y .S.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren