Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Goednieuwsshow’ bij PSV: Bosz ziet ziekenboeg plots leegstromen

Laatste update:

De ziekenboeg bij PSV stroomt leeg, zo heeft Peter Bosz vrijdag laten weten tijdens de persconferentie. Joey Veerman, Malik Tillman, Jerdy Schouten, Ricardo Pepi en Sergiño Dest zijn allen inzetbaar tegen FC Volendam.

"We staan er goed voor, de meeste geblesseerden zijn terug", zei Bosz tijdens de persconferentie. "Ze hebben allemaal meegetraind en zullen er ook bij zijn dit weekend. Dat ziet er goed uit."

Vooral het herstel van Dest is opmerkelijk. Clubwatcher Rik Elfrink schreef eerder deze week in het Eindhovens Dagblad nog dat de verdediger het duel met Volendam hoogstwaarschijnlijk zou missen.

Veerman kan meteen weer rekenen op een basisplaats. "Als Joey fit is, dan gaat hij spelen. En hij is fit", aldus Bosz. De middenvelder gaat het opnemen tegen zijn oude liefde.

Veerman doorliep de jeugdopleiding van Volendam en beleefde er zijn doorbraak in het betaalde voetbal. In 2019 leverde hem dat een transfer naar sc Heerenveen op. Tweeënhalf jaar later verhuisde hij naar PSV.

Voor Guus Til en Noa Lang komt het duel met Volendam nog te vroeg. Laatstgenoemde kwakkelt al het hele seizoen met blessureleed en komt voorlopig niet in actie. Armel Bella-Kotchap doet vrijdagavond mee met Jong PSV.

Bella-Kotchap maakte dinsdag zijn rentree in een oefenwedstrijd tegen Royal Antwerp, toen hij een halfuur meedeed. Met Jong PSV neemt hij het vrijdagavond op tegen FC Emmen (20:00 uur).

Bekijk FC Volendam - PSV live op ESPN via Ziggo!

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Op zo'n beetje volle oorlogs sterkte richting Volendam. Vooruit Eindhovenaren!

9 februari 2024 om 16:09

Tegen Volendam lekker tegen te spelen voor de geblesseerde. Komaan psv blijf ongeslagen. Moet kunnen 😜

Eindelijk weer een middenveld met Schouten, Veerman en Saibari. Fijn dat je ook een wissel hebt voor Lozano als die zijn vorm van de laatste wedstrijden door trekt.

9 februari 2024 om 15:38

Kunt eerder Bakayoko er even uit halen dan Lozano. Die brengt nog minder.

9 februari 2024 om 15:45

Bakayoko heeft ook heel veel gespeeld. Die kan wel wat rust gebruiken denk ik

9 februari 2024 om 15:56

@messibazoer;

Dat zal er ongetwijfeld mee te maken hebben. Neemt niet weg dat ik me dood irriteer aan zijn spelen de afgelopen tijd. Lozano brengt nog 'gif' en diepgang. Bakayoko vertraagd enorm.

9 februari 2024 om 16:05

Sorry maar ik vind Lozano echt weinig tot niets brengen sinds z’n terugkeer op een paar wedstrijden na. Bakayoko moet inderdaad meer diversiteit in z’n spel gaan brengen maar komt veel makkelijker langs z’n tegenstander en levert meer assists dan Lozano.

10 februari 2024 om 01:58

Uiteindelijk moet je er wel wekelijks 2x staan als je de top wilt bereiken dus je kunt hem beter laten staan zodat hij daaraan kan wennen. Daarnaast op rechts heeft PSV toch ook geen vervanger voor hem aangezien Lozano op links beter is en die is al een stuk minder dan vorig jaar bij Napoli.

9 februari 2024 om 15:59

Die vorm van Lozano is al redelijk aan het terugkomen na die blessure, dat zie je vooral in de loopacties. Alleen miste we juist net de spelers die hem kunnen lanceren.

Ik hoop eigenlijk vooral dat iedereen ook heel blijft op dat kunstgras.

9 februari 2024 om 16:56

Of Lozano op rechts en Joko even rust geven. Dan Tillman op links

Zou toch wel wat voorzichtig zijn met het gelijk brengen als wil je ze natuurlijk ook wat speeltijd hebben gegeven voordat je tegen Dortmund moet.

Middenveld met Schouten, Veerman en Saibari rolt elke middenveld in de Eredivisie op. Goed nieuws!

9 februari 2024 om 18:14

Schouten achterin en Tilmann op 10 is beter. Met Ramalho is het vragen om problemen.

9 februari 2024 om 18:22

Saibari fit moet je altijd laten spelen. Fantastische middenvelder. Helemaal tegen volendam moet dat makkelijk kunnen.

9 februari 2024 om 18:48

Ik vind hem beter op 8 dan op 10. Dus dan moet Schouten achterin of op de bank.

Nou, goed nieuws met name om fit en met ritme richting de CL te gaan. Hopelijk blijven ze ook gefocust tegen Volendam. Een onverwacht gelijkspel daar zit in Eindhoven niemand op te wachten

Een middenveld met Schouten, Veerman en Saibari is echt top. Dan nog eens een Tillman die kan invallen of zelfs basis spelen voor Lozano en Kotchap die Ramalho kan vervangen. Kom maar op!

Misschien keert er dan ook weer iets meer terug van het soms vloeiende spel wat we de eerste seizoenshelft met regelmaat te zien kregen. Veerman is daarin een belangrijke schakel, net zoals Saibari en toch ook Tillman. Ik vond PSV met name uit bij AZ de eerste helft fantastisch, het stond na ruim een kwartier 0-3. Dat was met Saibari, Veerman en Til op het middenveld en Tillman linksbuiten als vervanger van Lang, Schouten speelde centraal achterin. Als PSV supporter kan een middenveld met Van Aanholt mij totaal niet bekoren, dat was dan ook een noodgreep door alle blessures. Zonder Veerman en Saibari werd het record van 17 zeges vanaf de start van het seizoen niet verbeterd, het werd moeizaam 1-1 bij Utrecht. Hopelijk laat PSV tegen Volendam weer mooi voetbal zien na de terugkeer van belangrijke middenvelders.

Top nieuws zo op de vrijdagmiddag!

Eigenlijk net een kleine week te laat, maar alsnog heel goed nieuws

10 februari 2024 om 00:52

Precies wat ik wou zeggen. Het waren niet de minste die geblesseerd waren … Jammer dat ze een week te laat fit zijn. Zo n top wedstrijd wil je het liefst met 2 complete elftallen zien .. Jammer .. weer een jaartje wachten

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren