Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Goed nieuws voor fans van PSV: ‘Dit is niet de laatste voor Cody Gakpo’

Laatste update:

Cody Gakpo vertrekt op zijn vroegst in de zomer van 2023 bij PSV. Dat impliceerde Marcel Brands, algemeen directeur van de Eindhovenaren, zondagochtend bij Goedemorgen Eredivisie. Op de vraag of Gakpo zondag zijn laatste Ajax-PSV speelt, reageerde Brands in eerste instantie geheimzinnig. Later werd duidelijk wat hij met zijn antwoord bedoelde.

Aan het begin van de uitzending werd Brands gevraagd naar Gakpo en of het zijn laatste Ajax-PSV zou zijn. "Nee", zo liet de algemeen directeur optekenen. "Want PSV-Ajax komt er volgend jaar ook nog aan." Presentator Milan van Dongen reageerde daarop dat de vraag over een uitwedstrijd bij Ajax ging en dat maakte dat Brands zijn antwoord aanpaste. "Dan kan het zijn laatste zijn, ja". Dat maakt duidelijk dat de PSV-directeur ervan uitgaat dat Gakpo in de winter niet verkocht wordt en pas in de zomer van 2023 kan vertrekken.

Wel gaf Brands toe dat PSV's aanvoerder in de zomer van het huidige kalenderjaar bijna naar Engeland was vertrokken. "Leeds United had een bod gedaan van dertig miljoen euro met elf miljoen aan bonussen, waarvan zes miljoen van die bonussen uitgekeerd zou worden als Leeds de Champions League zou halen. Er is heel veel over gezegd een geschreven, maar geen enkel lid binnen de PSV heeft eraan getwijfeld om dit te accepteren."

Ook Manchester United was dicht bij het aantrekken van Gakpo. PSV voerde gesprekken met de club van trainer Erik ten Hag, onthulde Brands. "Als de prijs die wij wilden hebben voor hem op tafel was gekomen, dan was Cody gewoon verkocht. Dan kan je hem niet stoppen." Hans Kraay junior, die ook aan tafel zat bij het programma van ESPN, liet daarop het bedrag van vijftig miljoen euro vallen en dat werd door Brands beaamd. "Ja, met bonussen kon je richting die vijftig miljoen euro gaan."

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Weet jij de laatste? ????
Reacties

Ik zie die jongen na een zwakke CL voorronde echt tekeer gaan dit seizoen. Het is goed voor zijn ontwikkeling dat ie is gebleven en ik denk dat Louis niet om hem heen kan dit WK. Dan heeft PSV veel geld en kunnen ze evt. Malen terughalen? Die vind ik te licht voor Dortmund nl.

6 november 2022 om 12:06

Gakpo heeft de pech dat Van Gaal hem ziet voor de posities van Depay en Berghuis. Dat lijken me ook wel zekerheidjes. Je kunt Berghuis naar 8 verschuiven maar dan heb je op zowel 8 als 10 spelers lopen die maar een handje vol wedstrijden eerder op die positie hebben gespeeld.

6 november 2022 om 12:07

Ik denk dat hij tijdens de CL voorronde teveel bezig was met transferzaken waardoor hij niet de volledige focus had. Daarna is het inderdaad de goede kant opgegaan met belangrijke prestaties tegen o.a. Feyenoord en Arsenal.

Malen hoef ik trouwens niet terug te zien bij PSV. Had wel een goed rendement bij ons, maar had er ook een handje van om veel grote belangrijke kansen te missen.

Ik denk dat nu iedereen fit is bij PSV dit een unieke kans is voor Gakpo om met PSV kampioen te worden. Ajax en Feyenoord hebben hun halve elftal verloren en zijn duidelijk nog zoekende. Als PSV Gakpo in de winter verkoopt slinken die kansen natuurlijk enorm. Hopelijk is dit dus geen truc van Brands om de prijs op te drijven maar blijft Gakpo nog tot de zomer. Kan een zinderende ontknoping in de eredivisie opleveren.

6 november 2022 om 12:10

Unieke kans was toen Leicester City kampioen werd, omdat City en Liverpool lieten afweten. PSV dat kampioen wordt is niet bepaald uniek te noemen aangezien het nog steeds de recordkampioen is van deze eeuw als ik me niet vergis.

6 november 2022 om 12:49

Uniek is vrij sterk maar PSV heeft in 10 jaar er slechts 3 gewonnen, Ajax 6 en Feyenoord 1. Dat schetst al een heel ander beeld. Desondanks denk ik dat Ajax hem gaat pakken, zelfs Schreuder kan ons niet stoppen momenteel. Verwacht dat we zowat alle belangrijke potten gaan verliezen maar door de kleintjes kampioen worden.

6 november 2022 om 12:52

30% van alles vind ik nou niet dusdanig laag dat je het label 'uniek' erop kan plakken.
Ik heb overigens tegenovergestelde van jou dit seizoen; Ajax staat op dit moment voor, maar moet na de winterstop nog 2x tegen Twente en Feyenoord, terwijl PSV die beide al een keer heeft gehad tegen die tijd.
Met Europa League en beker daarnaast denk ik dat Ajax een zware tweede seizoenshelft tegemoet gaat.

6 november 2022 om 12:54

Haha, daarom, uniek is vrij sterk. We gaan het meemaken dit seizoen, we zijn zwakker dan de afgelopen 5 jaar dus dit is wel de kans voor PSV en Feyenoord om ons eraf te stoten. Succes vanmiddag!

6 november 2022 om 13:37

Jullie ook. Ik hoop op een mooie wedstrijd. Beide teams lijken aanvallend sterk, maar verdedigend kwetsbaar. Hopelijk een spektakel.

6 november 2022 om 13:42

Gakpo heeft de pech dat hij bij PSV doorbrak in de jaren dat er het sterkste Ajax sinds de jaren 90 stond. Voor hem is dit een mooie en grootste (wellicht een beter woord als uniek) kans om zijn eerste titel te pakken waar hij een daadwerkelijke bijdrage aan heeft geleverd.

Met Gakpo en de spelers die terug komen van blessures schat ik PSV als titelfavoriet. Zonder Gakpo zet ik mijn geld op Ajax.

Uniek was overigens niet denigrerend bedoeld. Beetje slecht gekozen en het sloeg op de kansen voor Gakpo niet voor PSV. PSV zal de komende jaren genoeg kansen krijgen op de titel.

Ik hoop niet dat United voor Gakpo gaat. We hebben een echte nummer 9 nodig en alhoewel Gakpo die positie kan invullen is hij geen topper op die positie. Op linksbuiten hebben we genoeg spelers met Sancho, Rashford, Elanga en Garnacho.

"dertig miljoen euro met elf miljoen aan bonussen, waarvan zes miljoen van die bonussen uitgekeerd zou worden als Leeds de Champions League zou halen"
Wat ben ik godsgruwelijk blij dat PSV dit niet heeft gedaan.
Gakpo is zo ongelooflijk belangrijk, zowel in september als oktober speler van de maand in de Eredivisie, terwijl hij het in augustus ook zeker verdiende (toen Xavi het werd). Op dit moment ongetwijfeld de beste speler (qua vorm) in de competitie.

6 november 2022 om 12:46

Vind Xavi wel echt (veel) beter dan Gakpo. Als het niveau omhoog gaat neemt xavi de leiding meer dan gakpo

6 november 2022 om 12:48

Op basis van de wedstrijd tegen Arsenal?
Counterargument dat je kan geven is dat Gakpo de man was die de boel op sleeptouw nam tegen Ajax en Feyenoord.
Simons is een exceptioneel talent, maar nog niet van het niveau Gakpo.

6 november 2022 om 12:49

Wat maakt die Xavi Simons zo geweldig dan? Die 180 keer dat ie de bal verliest in 90 minuten? Hij is een beetje agressief, scoort wat doelpunten en is meteen de beste speler in de ED? Zit niet eens op het niveau van een Berghuis oid.

6 november 2022 om 15:52

Proest. Haha. Lachwekkende reactie

Wat een grap zeg 50 miljoen. Gakpo moet minimaal 60 miljoen opleveren zonder bonussen. Hij loopt 1 op 1 in de Europa League en in de Eredivisie is hij al direct betrokken bij 20 doelpunten. Daarbij is hij international en zit er een goede kop op. Die jongen heeft een goede mentaliteit en is onwijs veelzijdig. Hij kan dribbelen, een man passeren, heeft een goed schot en een geweldige voorzet. Brands moet zich schamen als hij voor 50 miljoen weg gaat.

6 november 2022 om 12:11

Dat zou ik heel mooi vinden maar geen club gaat 60 miljoen betalen exclusief bonussen, tenzij Gakpo PSV naar een titel en EL finale schiet dit seizoen. Anders niet. 50 miljoen is een heel mooi bedrag lijkt me.

6 november 2022 om 12:58

Dit is ook wel mooie, ervan uitgaande dat die andere 5 miljoen aan bonussen van Leeds wel haalbaar waren heeft PSV dus al een bod van 35 miljoen op Gakpo ontvangen. Sinds de transferperiode achter de rug is, speelt Gakpo als een ontketende voetballer met bizarre statistieken, en dan is hij maar max 5 miljoen extra waard? In dit tempo, en met nog wat goals/assists op het WK wordt 50 miljoen eerder het minimum.

Tegen Ajax (komt er vandaag vast weer wat bij) en Feyenoord heeft hij zich inmiddels al vaak zat bewezen, tegen nummer 1 van de PL Arsenal was hij in de 2-0 uitstekend en liet hij de onpasseerbare Tomiyasu vaak genoeg zijn hielen zien. Vorig seizoen tegen Benfica ook ongrijpbaar en zorgde er nog voor dat zijn directe tegenstander in de eerste helft nog rood kreeg. Dat riedeltje van Gakpo die er zogenaamd nooit staat tegen grotere clubs, begint inmiddels wel echt zielige vormen aan te nemen.

6 november 2022 om 13:38

@fossen PSV moet clubs als Benfica en Porto inhalen. Een Darwin Nunez is een goede voetballer maar is hij zoveel beter dan Gakpo als hij uberhaupt beter is? Daar wordt wel de volle pond voor betaald en als PSV haar topspelers steeds voor te lage bedragen verkoopt gaat het nooit meer in de buurt van die ploegen komen.

6 november 2022 om 12:33

Gakpo zijn cijfers liegen absoluut niet idd. Maar het is wel eredivisie en EL. 50-60 miljoen zijn forse bedragen voor subtop ploegen. Absolute top zal (nog) niet voor hem komen lijkt mij en dan is 40-50 beter haalbaar.

Hahaha, mijn hemel. Wat een zaadartikel. De stelling was '' is dit de laatste Ajax - PSV voor Cody? '', waarop Brands inderdaad reageert dat hij denkt dat hij tot de zomer blijft. Haha, dat je hier een artikel over schrijft en concludeert dat hij tot de zomer blijft, mijn hemel. Wat moet Brands dan zeggen? Ja, als ze betalen wat we willen vertrekt hij in de winter? Dit antwoord van Brands geeft precies nul procent uitsluitsel.

6 november 2022 om 14:23

Precies. Als er in de winter 70 miljoen wordt geboden, heeft Brands al Ja gezegd voordat de punt achter de zin staat.

Gakpo is niet meer waard dan 20 miljoen. Strik eromheen en weg ermee bij elke bod dat hoger is. Die Engelsen zijn toch wel achterlijk genoeg om dat soort bedragen te betalen.

6 november 2022 om 12:48

Gelukkig ben jij niet de TD van PSV. Verkoop jij jouw auto ook voor minder dan de helft van de waarde?

6 november 2022 om 13:47

Dit is wel een hele zwakke provocatie. Verbaast me dat er nog iemand hapt.

6 november 2022 om 13:53

Wat wordt deze site toch triester met de dag zeg.

Het is ongekend hoe belangrijk Gakpo is geworden met zijn rendement (G/A) voor Psv! Het zou mooi zijn voor hem en de club om het seizoen af te sluiten met de landstitel. Dan zie ik hem voor een bedrag tegen de 60 miljoen vertrekken.

Ik denk persoonlijk 40 miljoen max. Maar wie had gedacht dat Antony voor 100mil weg ging en Martinez voor 60 mil ongeveer. Dus het is ook maar wat de gek er voor geeft. Als hij nou CL had gespeeld had hij zeker weten meer dan 40 mil. Weg gegaan. Je moet ook beetje geluk hebben met welke clubs er langs komen

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren