Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risicos van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.
 

Helmond Sport blijft in de race voor eerste promotie sinds 1984

Laatste update:

Helmond Sport heeft zich in navolging van FC Emmen geplaatst voor de halve finale van de play-offs. De Brabanders wonnen in eigen huis met 4-2 en voegden daar vrijdagavond een 0-2 overwinning aan toe. In de volgende ronde neemt Helmond het op tegen de nummer voorlaatst uit de Eredivisie.

Het venijn van de eerste helft zat hem in de staart, want daarin sloegen de bezoekers twee keer toe in het Yanmar Stadion. Jordy Thomassen scoorde op aangeven van Robert van Koesveld en Teije ten Den kopte even later raak na een ingestudeerde vrije trap. Furghill Zeldenrust vergat daarna nog om er 0-3 van te maken, maar het was duidelijk dat het tweeluik wel gespeeld was.

In de tweede helft kwam het eerste gevaar van de bezoekers: Jason Bourdouxhe schoot twee meter naast. In het vervolg werd Almere dreigender en dreigender, maar doelman Stijn van Gassel keepte een uitstekende wedstrijd en hield zijn doel schoon. Helmond stapte met een cumulatieve voorsprong van 6-2 van het veld en blijft in de race om zich voor het eerst sinds 1984 naar de Eredivisie te spelen.

Denk jij dat Helmond Sport de finale bereikt?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ginne schrik. Kom op Helmond sport.

13 mei 2017 om 00:01

Ginne schrik 😂👍! Waar kan ik een schuurdak huren aanstaande donderdag voor 4 personen? Ben bang dat wij nijmegenaren de volgende tegenstander worden

13 mei 2017 om 08:08

In Helmond moet dat geen probleem zijn. Haha.

Erg jammer dat Almere dit seizoen niet gaat promoveren. Ze speelde dit seizoen mooi aanvallend voetbal in de JL maar dat gaat niet beloond worden door promotie. Ik hoop nu dat Helmond gaat promoveren via de nacompetitie maar dat gaat nog lastig voor ze worden. Als Almere op de zelfde manier als dit seizoen doorgaat dan gaan ze volgend seizoen hopelijk wel promoveren.

13 mei 2017 om 05:38

Terecht dat ze niet promoveren, ze zijn nota bene achtste geworden in de competitie. Helmond zsport is trouwens nog een stuk lager geeindigd. Ik snap dat ze de competitie spannend willen houden voor alle teams met de periodekampioenen, maar 8 teams uit de JL die meedoen aan de playoffs vind ik gewoon een commercieel gedrocht.

Toch gek dat pas in dr laatste alinea duidelijk wordt tegen wie Helmond sport speelde..

12 mei 2017 om 23:19

Ergens heb je gelijk, maar je kan altijd naar beneden scrollen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren