Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Go Ahead Eagles is soap meer dan zat: 'Zullen wij dan maar degraderen?'

Laatste update:

De soap rondom De Graafschap en FC Twente krijgt een volgend hoofdstuk. De club uit Doetinchem spant een kort geding aan tegen de KNVB, in de hoop alsnog een plek op het hoogste niveau te bemachtigen. Go Ahead Eagles-voorzitter Edwin Lugt probeert de boel een beetje op te vrolijken.

/

De Deventer club dwong in mei promotie naar de Eredivisie af door De Graafschap over twee wedstrijden afgetekend te verslaan. Op Twitter komt Lugt met een ludiek aanbod. “Zullen wij dan, ondanks onze op sportieve wijze afgedwongen promotie, maar weer vrijwillig degraderen om aan deze soap een einde te maken?”, schrijft de bewindvoerder van Go Ahead.

Aanvankelijk leek het erop dat FC Twente zou gaan degraderen, maar die beslissing van de KNVB werd later bij de beroepscommissie teruggedraaid. Dat houdt in dat De Graafschap alsnog afdaalt naar de Jupiler League, maar daar laten de Superboeren het dus niet bij zitten. “Gezien het falen van met name de licentiecommissie van de KNVB, vinden wij, samen met onze juristen, dat wij recht hebben op een plek in de Eredivisie”, verklaarde de club eerder in een statement.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties
23 juni 2016 om 17:05

Eagels is hier geen partij in, snap dat ook niet waar zij zich druk om maken. Dit is puur het wanbeleid van de KNVB waar de graafschap tegen in beroep gaat

23 juni 2016 om 17:09

Je wordt hier toch ook moe van... Ongeacht of je Eagles bent of welke andere club....

23 juni 2016 om 17:29

Iedereen zag aankomen dat dit zou gaan gebeuren. Of je er moe van word of niet het gaat in de voetballerij nou eenmaal om veel geld. De KNVB is te kort geschoten op diverse fronten en de Graafschap is hier ondanks ze terecht gedegradeerd zijn de dupe van en proberen er op deze manier wat uit te halen. Lijkt me een gemiste kans voor open doel als de Graafschap hier niet tegen in beroep zou gaan.

23 juni 2016 om 17:31

De Graafschap geen poot heeft om op te staan ondanks het wanbeleid. Er zijn nooit definitieve toezeggingen gedaan, enkel met een mits.

23 juni 2016 om 17:37

Om maar iets te noemen, ik vond het bizar dat de knvb een dag voor een play-off wedstrijd een verklaring publiceerd waarin op z'n minst wordt gesuggereerd dat er een escape is voor de eredivisie ploegen. Dit is in mijn ogen gewoon competitie vervalsing. Zo zijn er zat zaken te noemen waar de knvb opzichtig gefaald heeft dus aanpakken dat tuig in zeist!

23 juni 2016 om 18:12

Maar het was toch duidelijk dat er een mogelijkheid was voor de graafschap? Het was geen toezegging. Dus slechter zou De Graafschap er nooit van worden.
Maar ben met je eens dat dit voor het einde van de reguliere competitie had moeten gebeuren. Maar voorop stond dat de graafschap moest winnen van GAE om in de eredivisie te blijven. Dus het lijkt me een zinloze missie.

23 juni 2016 om 19:59

Volgens mij werd dat niet gepubliceerd, maar op een of andere manier naar buiten gelekt waarna ontkennen geen zin meer had. De bedoeling was om alles na de play-offs pas bekend te maken.

23 juni 2016 om 21:54

Er staat toch duidelijk 'ludiek aanbod'? Oftewel een G R A P J E...

23 juni 2016 om 17:35

Wel typisch dat hij zegt klaar te willen zijn met de soap en dat wilt ie doen door zelf zijn mening te geven en een schepje bovenop de soap te doen? Sukkel.

Dit slaat ook werkelijk nergens op! Stelletje malloten daar in Doetinchem! Terecht gedegradeerd en nu gaan huilen dat ze geen eredivisie voetbal mogen spelen... Ongeacht wat Twente het voetbal heeft aan gedaan!! Waar blijft die straf voor supporters op het veld??!!

23 juni 2016 om 17:04

Precies! waar blijft die straf voor de supporters op het veld???

23 juni 2016 om 17:31

wauw, dus omdat de graafschap zich nu verdedigt omdat ze een maand geen beleid hebben kunnen voeren duiken de twente supporters in de slachtoffer rol en hebben jullie niets fout gedaan! knap

23 juni 2016 om 17:32

Als de Graafschap vrijwillig van behoud in de ED had afgezien hadden ze gewoon beleid kunnen voeren.

23 juni 2016 om 17:33

Ben anders nog steeds aan het wachten op de "echte" straf voor twente! Vergeet niet dat deze soap begonnen is bij twente

23 juni 2016 om 17:59

Het is volkomen terecht dat De Graafschap tegen de KNVB ingaat, want ze hebben idd een maand geen beleid kunnen voeren en zullen dus sowieso een mindere selectie op de been kunnen brengen. Dat ze nu een plek in de eredivisie eisen slaat echter nergens op, want ze hebben gewoon van GAE verloren en zijn terecht gedegradeerd. Een vergoeding zou meer op z'n plaats zijn.

23 juni 2016 om 18:05

De Twente-supporters hebben dan ook niks fout gedaan. Het bestuur daarentegen...

23 juni 2016 om 18:42

Waarom heb je geen beleid kunnen voeren? Uitgaan van Jupiler league en als je dan nog eredivisie mag spelen, KNVB op de blote knietjes danken. Maar nee, de Graafschap doet een huilie-huilie. Vond het altijd een sympathieke club maar dat na dit gedram en de misdragingen van de supporters is dat als sneeuw voor de zon verdwenen.

23 juni 2016 om 17:07

Op sportieve gronden inderdaad terecht gedegradeerd. Op reglementaire gronden echter niet. Maar De Graafschap gaat gewoon Jupiler League spelen, willen alleen halen wat er te halen valt. Dat is op zijn minst een compensatie omdat ze wekenlang niet wisten waar ze mee af waren.

23 juni 2016 om 17:11

Kan zijn... Maar de boel traineren en eventueel de competitie frustreren.... Dank de Graafschap!!!

23 juni 2016 om 17:24

Ehm, als je op sportieve gronden degradeert is dat juist reglementair... Maar ik snap dat ze het aanvechten, zou elke club (moeten) doen. De Knvb maakte er een potje van, en krijgt nu de rekening gepresenteerd.

23 juni 2016 om 17:13

Fijn dat deze beste man en u zich ingelezen heeft in het statement dat men in Doetinchem maakt.
De KNVB heeft gefaald, in timing en in communicatie aangaande de gevolgen van zowel Twente als de eventuele vervanging voor Twente.

In Doetinchem is men niet uit op promotie via de rechter of via praten met de KNVB, maar op compensatie voor de geleden schade. Een maand waarin zowat alle spelers gesprekken voeren met clubs, was voor de mensen in Doetinchem onzekerheid verkopen aan spelers. Dat kan haaks staan op een te voeren beleid voor de komende jaren. Uitgaan van Jupiler competitie voetbal en toch de kans krijgen is funest voor de jaren die volgen evenals t beleid maken waarin onverantwoorde risico's ten grondslag liggen zoals uitgaan van eredivisie en in de eerste divisie in de schulden komen.

Momenteel regeert de waan van de dag waarin Bertje een geweldige vent is want Twente speelt nog in de eredivisie. Vorige maand was meneer nog een .. Niet nader bepalen scheldwoord. Wat volgt is een gesprek tussen de KNVB en de Graafschap, naar mijn inzien is dat het juiste en had de KNVB dat allang moeten doen. De toenadering die de graafschap naar de KNVB zoekt is dan ook overbodig als dat was gebeurd.

23 juni 2016 om 17:25

Pppff voor de Graafschap zijn de druiven gewoon zuur. Dat is alles. Kunnen het niet verkroppen. Slechte verliezers zijn jullie.

23 juni 2016 om 17:34

Vreemd dat niet meer mensen er zo naar kijken. Toen er nog geen uitspraak was in de zaak twente had iedereen kritiek op de gang van zaken en nu is dat allemaal als sneeuw voor de zon verdwenen...

23 juni 2016 om 18:18

Ja idd. Ik denk ook dat iedereen het wel genoeg vind.... Totdat De Graafschap vandaag van zich liet horen.

23 juni 2016 om 18:55

Ik vind dit wel erg makkelijk geroepen iedere keer. Natuurlijk hebben ze gewoon die play-offs verloren en zijn ze onderaan geëindigd in de Eredivisie, maar met Ziyech was de Graafschap misschien ook niet gedegradeerd.

Maar hé, daar hadden ze het geld natuurlijk niet voor in Doetinchem. Terwijl ze dat in Twente eigenlijk ook niet hadden, maar door iedereen te bedriegen in één keer wel.

Begrijpelijke reactie. Ik dacht ook : daar gaan we weer....

23 juni 2016 om 17:09

Dat dacht iedereen, maar go ahead heeft zich hier niet mee te bemoeien.

ze waren al gedegradeerd, dus wat loop je nut en huilen dan?

Eh, dat Twente in de Eredivisie mag blijven staat los van het lot van de Graafschap.

Twente zou zijn licentie kwijtraken door wanbeleid terwijl de Graafschap sportief gewoon gedegradeert is.

Zie niet wat voor argumentatie een rechter zou overtuigen? Iemand misschien een idee?

23 juni 2016 om 17:10

De loze beloftes van de KNVB dat de Graafschap om de eredivisie bleef. Het schimmige spel dat zich heeft voltrokken rond de beroepscommissie. Het onbestraft laten van miljoenenfraude terwijl hardwerkende clubs amper het hoofd boven water kunnen houden. Geen beleid maken in de bijna twee maanden dat dit speelt.

23 juni 2016 om 17:38

De Knvb heeft geen loze beloftes gedaan. Het hing af van wat er met Twente zou gebeuren. Erg vervelend voor de Graafschap maar de Graafschap kan niet zwart op wit aantonen dat ze in de ED mochten blijven.

23 juni 2016 om 17:48

Als ik het goed heb begrepen gaat het daar juist niet om. Ze willen compensatie voor de geleden schade, die er zeker is. In die anderhalve maand zijn er al veel basisspelers vertrokken voor zover ik weet, en daarnaast zal er nog wel veel meer zijn geweest. Een club die ternauwernood in de Eredivisie blijft met een slechte selectie óf juist degradeert moet heel erg veel werk uitvoeren om de hele club weer competitief te krijgen in desbetreffende divisie. De Knvb heeft ze hierin anderhalve maand voorbereiding onttrokken, dat is bijna de helft van de belangrijkste periode in zo'n transitie.

Ik vind dat De Graafschap recht heeft op een grote vergoeding voor deze onzekerheid end at proberen ze nu te bewerkstelligen. Dat doen ze natuurlijk door hoog in te zetten, maar zoals in iedere onderhandeling zal dit minder worden. Ik neem aan dat absolute miskleun Bertje zal proberen zo snel mogelijk een schikking te maken om niet de rest van de volgende competitie nog langer te vertragen.

De Graafschap verkoopt gewoon de huid duur. En op het argument, 'hadden ze vrijwiliig ervanaf moeten zien' is complete onzin. Dan verschuif je het probleem alleen maar. En dat is ten nadele van de eigen club, dat doe je toch niet? Geen enkel bedrijf brengt zichzelf dusdanig veel nadeel toe vrijwillig gezien, zeker aangezien het er lang naar uitzag dat Twente zou degraderen.

23 juni 2016 om 17:13

Het feit dat De Graafschap heel lang geen duidelijkheid heeft gehad of ze nou in de Eredivisie of Jupiler League zouden spelen. Schending van rechtszekerheid is dat. Eerst werd een uitspraak gedaan waardoor De Graafschap in de Eredivisie zou spelen, toen nog een en uiteindelijk weer niet. En dat zo kort voor de voorbereiding.

23 juni 2016 om 17:14

Het gaat om de gang van zaken.

De (onafhankelijke) licentiecommissie constateert dat Twente zoveel fraude heeft gepleegd dat de enige gepaste straf een degradatie is.

Vervolgens stapt Twente naar de (onafhankelijke) rechter. Deze geeft aan dat dit een gepaste straf is.

Vervolgens komt er een beroepscommissie waarvan niemand weet wie daar in zit, die doodleuk alles weer omdraait.
Deze gang van zaken bij de Knvb is onnavolgbaar. En dat is de reden dat De Graafschap een kort geding aan spant.

Het eigenbelang daarbij is uiteraard de door de Knvb toegezegde plek in de Eredivisie.

23 juni 2016 om 18:42

1. De LC heeft een fout besluit genomen door Twente te bestraffen met degradatie. Dat was in strijd met de reglementen en in strijd met de door de LC aan Twente opgelegde voorwaarden voor behoud van de licentie.

2. De Graafschap heeft geen plek in de eredivisie toegezegd gekregen van de Knvb. De Knvb heeft duidelijk aangegeven dat Twente nog in beroep kon gaan tegen de uitspraak van de LC en dat de beroepscommissie dat besluit alsnog kon verwerpen.

3. Logisch dat dit onduidelijkheid en onzekerheid oplevert, in dit geval voor De Graafschap. Het is aan De Graafschap om te bepalen hoe hiermee om te gaan: wachten op het oordeel van de beroepscommissie of niet afwachten maar al beginnen actie te ondernemen uitgaand van scenario Jupiler League dan wel Eredivisie.

Ik vind de keuze om te wachten op definitieve duidelijkheid logisch, maar je kunt vervolgens de Knvb natuurlijk niet verantwoordelijk stellen voor het feit dat de beroepsprocedure nu eenmaal tijd neemt. Is al versneld uitgevoerd.

Het is het goed recht van De Graafschap om een kort geding aan te spannen, maar iedereen weet dat dit kansloos is. Ze zijn gewoon gedegradeerd, kregen te horen dat ze misschien de joker in konden zetten om in de eredivisie te blijven, maar kregen die joker uiteindelijk toch niet in handen en waren er al op gewezen dat het zo zou kunnen lopen.

Vind de opmerking van die man van de Eagles eigenlijk wel grappig.

23 juni 2016 om 20:19

1. Er is nooit sprake van degradatie geweest. De licentie is ingetrokken en er werd een nieuwe gegeven. Het intrekken was gewoon terecht en volgens het reglement. Dit is zelfs door de beroepscommissie bevestigd.

2. Je hebt gelijk maar nu is het geval dat Twente de licentie mag behouden door een (vorm) fout van de Knvb. Zoals bij punt 1 al aangegeven. De Beroepscommissie heeft aangegeven dat het intrekken terecht was. Dat de straf is omgezet naar meerdere geldboete's is omdat de Knvb onterecht een toezegging heeft gedaan dat FC Twente de licentie mocht behouden als het volledig mee zou werken.

3. De Graafschap speelt dus feitelijk nu geen eredivisie door fouten van de Knvb. Had de Knvb geen fouten gemaakt was de licentie van Twente ingetrokken en had de Graafschap eredivisie gespeeld. Terecht dat de Graafschap dit aanvecht.
Echter zal dit geen gevolgen meer hebben voor Twente. Dit is nu een gedane zaak. Wel kan de Graafschap een flinke schadevergoeding eisen of de Knvb moet opnieuw met een creatieve oplossing komen. Misschien dat ze dan toch met 19 clubs de eredivisie in gaan.

Hoe ik eerder zat te walgen van de instelling van Twente, is dit nu het geval bij de Graafschap. Het kán niet duidelijker zijn dat ze terecht zijn gedegradeerd, en nu alsnog gaan zeiken omdat ze zelf een idee in hun hoofd kregen dat ze zelf te groot hebben gemaakt, om vervolgens teleurgesteld te zijn, nogmaals, door hun eigen schuld.

Een club met een beetje gezond verstand zou de afgelopen paar maanden hebben gebruikt om voor te bereiden op een seizoen in de Jupiler League, en niet de Eredivisie. Mochten ze dmv Twente dan alsnog niet degraderen, dat is het een enorm cadeau wat ze wordt geschonken, dat ze eigenlijk niet verdienen. Maar hier nu om zeiken, schiet me echt in het verkeerde keelgat.

23 juni 2016 om 17:16

Als ze dat hadden gedaan hadden ze (bij blijven in de Eredivisie) degradatie voor het komende seizoen al wel kunnen garanderen natuurlijk. Je past je selectie ook aan op de competitie en inkomsten. En idee dat ze groter hebben gemaakt? Zowel de licentiecommissie als de rechter hebben een uitspraak gedaan waardoor ze in de Eredivisie zouden blijven.

Waar bemoeit die man zich mee? Richt je lekker op Go Ahead, dit is iets tussen de Graafschap en de KNVB. Goedkoop zieltjes scoren zo, wat een droeftoeter.

23 juni 2016 om 17:20

De echte droeftoeters liepen 'als supporters' op het veld te matten met spelers na de wedstrijd waar jullie degradeerden. Dit mede ondanks dat deze voorzitter jullie bestuur waarschuwde dat het uit de hand ging lopen, en letterlijk de volgende reactie kreeg: "dat doen onze supporters niet". Er zal dus nog wel (terecht) wat oud-zeer zitten.
En alleen hierom moeten ze in Doetinchem zeker een jaar hun snaveltjes heel heel strak op elkaar houden!!!

23 juni 2016 om 17:56

Die "supporters" was een trieste actie inderdaad. Maar om te zeggen dat ze in Doetinhem hun snaveltjes maar op elkaar te houden slaat kant noch wal. Ik weet niet welke voorkeur jij hebt, maar als je Go Ahead support zou ik me sowieso maar even koest houden met al dat tuig en schooiersvolk wat bij jullie op de tribune zit.

23 juni 2016 om 18:20

Vertel? Of doel je op de REactie van de thuistribune op jullie uitsupporters toen ze fakkels/vuurwerk de familietribune van de Eagles gooiden?

23 juni 2016 om 18:34

Bij ons zitten ze inderdaad op de tribune......

23 juni 2016 om 17:22

Gefrustreerd leventje? Die man probeert de zaak een beetje luchtig te maken, groot gelijk wat mij betreft.. De Knvb heeft er echt een zooitje van gemaakt.

23 juni 2016 om 17:28

Misschien willen ze spelers losweken bij De Graafschap.

23 juni 2016 om 21:05

Tjah, waar bemoeit die man zich mee? Dat had Twente een paar weken geleden moeten zeggen tegen alle Eredivisieclubs en De Graafschap. Die probeerden even eigenhandig samen met de Knvb een akkoordje met FC Twente te sluiten buiten de beroepscommissie om. Maar nee hoor, dat is natuurlijk volstrekt prima, als die andere clubs en de Knvb ook een loopje nemen met de eigen reglementen... Zouden ze dat niet vaker doen, net als FC Twente?

Die eagles voorzitter moet ook weer wat roepen in deze kwestie. Maak je druk om je eigen clupje en probeer volgend jaar eerst maar eens in de eredivisie te blijven.

23 juni 2016 om 17:26

Jij hebt er kennelijk nu al in twee topics last van dat mensen gewoon hun mening uiten, ik snap niet wat je daar op tegen hebt? De beste man maakt een grapje, misschien niet al te smakelijk maar dat moet toch kunnen?

Hoezo belofte, hoezo toezegging? Het was van het begin af aan duidelijk dat Willem II of de Graafschap of Cambuur de plaats van Twente in mocht nemen mits Twente naar de JL teruggezet zou worden. Gelukkig was dat besef er in Tilburg wel en werd de clash met NAC ook daarom op het scherpst van de snede gespeeld. De Graafschap wist heel goed hoe het zat en speelt nu het verongelijkte kindje.

Voorzitter geeft hier gewoon zn mening net als ieder ander hier.
En dan heeft ie ook nog eens gelijk...stelletje zeurders dasr in Doetinchem.
Gedegradeerd is gedegradeerd!!!
Uithuilen en proberen om volgend seizoen weer te promoveren. Niet gaan lopen janken!
Conctreer je maar op nieuwe spelers!

Als roda volgend seisoen degradeerd stap ik naar de rechter want dat kan en mag niet.

Volledig terecht, niet omdat de Graafschap nu eredivisie voetbal verdient, maar omdat de KNVB en FC Twente het verdienen om te boeten voor deze wanprestatie (knvb) en de oplichting/ het vals spel (twente). Ja, op voetbal gebied heb ik liever twente, maar na alles wat er is gebeurd de afgelopen tijd moet Twente gewoon harder gestraft worden dan die 2 ton boete en moet de KNVB aansprakelijk worden gesteld voor heel de soap die ze hebben veroorzaakt.

Nee, de Graafschap verdient het sportief niet, maar Twente en de KNVB verdienen wel dat de Graafschap deze zaak wint

Doe maar vast GAE is een typische 1ste divisieclub.
Niets te zoeken op het hoogste niveau.

24 juni 2016 om 09:31

Als je afgaat op de laatste 18 tot 20 jaar misschien, maar Go Ahead is toch jarenlang de club geweest met één van de grootste eredivisie historie. Na Ajax, Feyenoord, PSV en Sparta de club die het meeste eredivisieduels heeft gespeeld. De meeste oosterse titels en zelf 4 Nederlandse kampioenschappen. Dus dat ´typische´ 1ste divisieclub waar jij het over hebt klopt volgens de geschiedenis helemaal niet. Ik ben blij dat ze nu de stap maken die ze 20 jaar geleden hebben moeten maken. 20 jaar geleden hadden ze Dirk Schieringa als voorzitter. Die wilde graag een groter, moderner stadion bouwen. Die plannen waren er al voordat in Amsterdam een Arena stond. Met andere woorden: in Deventer had het eruit kunnen zien zoals in Alkmaar. En vind jij AZ een typische 1ste divisieploeg? ...nou? (even terug gaan in de tijd leest dat AZ en Go Ahead stuivertje hebben gewisseld van voorzitter en divisie 20 jaar geleden. Ik hoop dat Go Ahead zich terugvecht naar vaste volwaardige eredivisionist, want dat is gewoon wat ze zijn.

Vind jij het terecht dat de graafschap op deze manier in de eredivisie moet komen???
Ze hebben in de playoffs verloren dus...keihard gedegradeerd!!
FCT?? Heeft na zoveel waarschuwingen gefaalt in de financieen. Punten in mindering hier punten in mindering daar.
JL was het niet eens wasrd geweest. Ze hadden de tukkers naar de hoofdklasse moeten terugzetten.
Dan maar geen club laten promoveren.
JANKERDS!!

Leuk grapje, maar ligt vrees ik wel gevoelig nu, dus deze opmerking had hij beter voor zich kunnen houden. Hij moet gewoon stilletjes blij zijn dat hij niet in de shit zit en volgend jaar eredivisie speelt.

Ik als Graafschap supporter ben er wel echt klaar mee. Ja de druiven zijn zuur door alle misstanden die geweest zijn. Zeker hebben ze een punt met feit dat ze ondanks degradatie op sportieve gronden regelementair niet terecht gedegradeerd zijn. Echter geldt dit ook voor de overige gedegradeerde clubs in de afgelopen 5,5/6 jaar (fraude periode twente).. Als ze dat promoveren laten voor wat is, worden ze volgend seizoen misschien wel lachende derde met een prima selectie voor de Jupiler League als ze de energie en het geld in de contracten van bijv. Jurjus en Vermeij en aan te trekken spelers steken.. Streep eronder en doorgaan..

Straks is de uitspraak de de 2 wedstrijden overnieuw moeten. Dan is GAE straks de volgende die de Knvb voor de rechter sleept. Het gaat lekker daar in Zeist.

Voorzitter van GA kan beter zijn pijlen richten op dat zooitje in Zeist. Maar hij zal ook wel inmiddels een kopje koffie gedronken hebben met v. Oostveen cs. Hopelijk heeft hij de Deventerkoek daarbij niet vergeten mee te nemen.
Bij de Knvb zijn ze nogal gevoelig en willen graag gepaaid worden. Lugt kan niet meer stuk in Zeist!!!!

Wat ik niet begrijp is waarom de leden van knvb betaald voetbal geen algemene ledenvergadering gaan beleggen. Laat de Knvb eens verantwoording afleggen over hun beleid en laat vervolgens een stemming komen of het huidig bestuur van de Knvb wel kan aanblijven.,

Als een trainer een paar keer verliest en dus niet functioneert dan zijn ze er als de kippen bij om die te ontslaan. maar nu kijkt iedereen de andere kant op en denkt tja...... mijn pakkie aan niet.

Knvb kan de Graafschap ook gewoon alvast in de nieuwe 2de divisie zetten als ze geen Jupiler willen spelen

24 juni 2016 om 10:33

Dat bedoel ik!

De graafschap is een zielig clubje. Hoop dat ze nooit meer in de eredivisie komen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren