Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Gladbach klopt met Xhaka-miljoenen aan bij Chelsea voor transferrecord

Laatste update:

Borussia Mönchengladbach ontving circa veertig miljoen euro van Arsenal voor de handtekening van Granit Xhaka. Gladbach lijkt niet van plan dat geld op de bank te zetten, want de club is bereid het transferrecord te breken voor de komst van Chelsea-verdediger Andreas Christensen. De international van Denemarken speelde afgelopen seizoen op huurbasis in Mönchengladbach en hij werd direct uitgeroepen tot Speler van het Jaar.

/

“In het geval van Christensen zijn we bereid een recordtransfer te maken. We weten dat een speler met zijn kwaliteiten niet goedkoop is”, legt sportief directeur Max Eberl uit in de Duitse media. Het transferrecord van Borussia Mönchengladbach is circa zeventien miljoen euro voor Xhaka, die nu dus voor veertig is doorverkocht aan Arsenal. Voor Christensen lijkt een bod van circa 23 miljoen euro niet voldoende, want Chelsea wil niet meewerken.

De twintigjarige Christensen wordt bij Chelsea gezien als de natuurlijke opvolger van John Terry. Nieuwbakken manager Antonio Conte gaat in de toekomst mogelijk nog overstag als er andere verdedigers gehaald worden. Het is geen geheim dat Chelsea een topmandekker zoekt en onder anderen Kostas Manolas (AS Roma), Leonardo Bonucci (Juventus) en Kalidou Koulibaly (Napoli) worden met de club in verband gebracht.

Andreas Christensen is 'de nieuwe John Terry'

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Met Zouma en Christensen in de gelederen zou je toch denken dat Chelsea klaar is voor de komende jaren. Twee uitermate talentvolle verdedigers, die binnen enkele jaren tot de top van Europa kunnen behoren. Echter zal men naast Cahill toch nog wel een ervaren man moeten hebben. Terry blijft weliswaar, maar die kan geen 50 duels op topniveau meer spelen vrees ik.

23 juni 2016 om 11:04

En Aké

23 juni 2016 om 11:07

Je hebt nu Terry, Cahill, Zouma en Christensen. 2 ervaren en 2 jonkies die samen de 60 matches per jaar kunnen afwisselen, dit lijkt me een perfecte scenario?

23 juni 2016 om 11:22

Weet iemand of die Granit een goede speler is?

23 juni 2016 om 11:55

Kijk je geen EK?

Hopelijk kan Eberl zorgen dat wij hem kunnen overkopen want we heten niet voor niets Die Fohlen Elf . En als we Christensen definitief hebben dan hoeven we aankomende jaren amper wat te doen aan de verdediging want we hebben nu al genoeg jonge jongens gehaald daarvoor.

23 juni 2016 om 09:48

Alle vertrouwen erin dat Max dit gaat regelen. Hebben dan echt een prima team staan.

23 juni 2016 om 09:57

Ik denk dat het er ook vanaf hangt of we de CL halen. Mochten we die halen dan krijgen we weer 36 miljoen erbij wat het alleen maar makkelijker kan maken om Christensen te halen. Zou in elk geval een fantastische transfer zijn en voorlopig is de verdediging dan prima.

23 juni 2016 om 10:07

Dat weet ik ook maar ik heb het gevoel dat we de CL wel halen als we zo blijven spelen alleen mis ik nog maar 1 versterking want ik wil niet weer het probleem hebben als vorig seizoen dat we in de aanval een goede reserve hebben want als Hahn en Stindl geblesseerd raken tegelijk hebben we alleen nog Raffael ,Hoffman en Hazard vind ik persoonlijk geen aanvaller maar een aanvallende middenvelder.

23 juni 2016 om 10:37

Nouja, als je Manchester City loot is de kans dat je doorgaat in de CL heel klein. En we kennen onze lotingspech inmiddels wel..

23 juni 2016 om 10:50

Ik weet van onze lotings pech af maar we moeten gewoon de groepsfase halen als je in het algemeen kijkt welke andere clubs we kunnen tegen komen.

23 juni 2016 om 10:52

Gladbach is alles behalve kansloos tegen City dat bleek afgelopen jaar wel.

23 juni 2016 om 11:04

Dat klopt wel, maar je moet niet vergeten dat City nu een nieuwe trainer heeft. Blijft afwachten hoe hij het met City gaat doen. Zou wel een geweldige stunt zijn.

23 juni 2016 om 10:52

Hoe zit het eigenlijk met Tony Jantschke? Dat vond ik altijd een topper.

23 juni 2016 om 10:58

Heeft blessures gehad dit seizoen daarom speelde hij ook zo weinig maar . Als hij fit is speeld hij gewoon want hij is een vaste basis speler mits fit . Hopelijk blijft hij komemd seizoen helemaal fit dan hebben we een verdediging die nog sterker is dan dit seizoen.

23 juni 2016 om 11:08

Als hij fit is speelt hij? Voor wie dan? Ik denk dat de cv positie bezet gaat worden door Dominquez, Christensen en/of Vestergaard. Op rechts heb je bovendien Korb en Elvedi, Jantschke is niet aanvallend genoeg ingesteld op die plek voor de 3-5-2 formatie van Schubert. Misschien moet hij zich weer focussen op zijn oude positie, de cvm positie?

23 juni 2016 om 11:15

Wees eerlijk Dominiquez is de laatste tijd niet altijd goed meer op zijn niveau en Christensen moeten we ook niet 100 op vertrouwen ik zie hem graag komen maar het kan ook dat Chelsea al onze aanbiedingen afwijst he. En inderdaad op cvm is hij naast Kramer nu daar de beste optie want Strobl vind ik persoonlijk niet echt iemand die hun 2 zomaar eruit speelt.

23 juni 2016 om 11:38

Christenen speelt sowieso nog een jaar bij ons en je kunt hem 100% vertrouwen. Ondanks zijn leeftijd kan je hem echt bijna nooit op een foutje betrappen. Dominquez heeft bijna het hele jaar eruit gelegen door een blessure, maar daarvoor was hij de beste verdediger van ons. Hij kan Christensen ook goed op sleeptouw nemen. Schat beide hoger in als Jantschke. En dan heb je ook nog Vestergaard. Gaat lastig worden voor Jantschke.

23 juni 2016 om 11:50

Hoelang kom jij al naar hun Kijken ik ben al meer dan 10 jaar seizoenskaart houder maar ik weet hoe het meestal gaat en Christensen vertrouw ik niet 100% want na volgend seizoen kan hij net zo goed weg zijn en Jantschke niet zo snel . Als je logisch nadenkt weet je dat Chelsea hem amper laat gaan en Vestergaard komt van Bremen maar Gladbach is een andere sfeer dan daar dus het is met hem afwachten hoe snel hij aard bij ons.

23 juni 2016 om 11:54

Jantschke kan toch ook prima als rechtsback uit de voeten?

23 juni 2016 om 13:01

Klopt. Maar dan ga je de groei van Elvedi ophouden en Korb zal er ook niet echt vrolijk van worden. Bovendien kan Jantschke aanvallend niet veel klaar spelen, en dat is wel iets wat Schubert wil.

Als ik Gladbach was zou ik naast hem ook voor Matt Miazga gaan van Chelsea. Centrale verdediger, 1.93m, 20jaar, echte topper.

Zo niet, er is nog altijd Jason Denayer van Man City, ik zag hem elke week spelen bij Galatasaray tijdens zijn huurperiode en dit gaat een wereldverdediger worden...

23 juni 2016 om 10:09

We hebben al genoeg verdedigers op jonge leeftijd alleen Christensen is de enige die word gehuurd en die willen we overkopen.

Christensen gaat helemaal nergens heen, ik zie in ieder geval geen logische reden voor Chelsea om hem inderdaad te verkopen. Heeft een goed jaar gehad bij Borussia, en voor een huurspeler heel veel gespeeld en in die minuten ook vaak uitgeblonken, zelfs tegen grote clubs als City. Zijn intercepties en de manier waarop hij het spel leest zijn fenomenaal, denk dat hij in de toekomst een fantastisch duo kan vormen met Zouma, vullen elkaar zeer goed aan. Hoop alleen wel dat hij fysiek gezien nog sterker wordt en wat spiermassa opbouwt, dat heb je wel nodig in de premier league.

Geweldig talent CL zou zeer welkom zijn..

Hoop dat hij zich nog een jaar kan ontwikkelen bij Bmg, als ze hem niet kopen dan op zijn minst proberen te huren

23 juni 2016 om 10:37

Hij is sowieso nog een jaar gehuurd. Daarna zou die pas terug moeten naar Chelsea.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren