Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Girondins Bordeaux brengt bod uit op smaakmaker van NAC Breda’

Laatste update:

Thierry Ambrose is volgend seizoen mogelijk in de Ligue 1 te bewonderen. l’Équipe meldt dat Girondins Bordeaux een ‘definitief bod’ op de aanvaller heeft uitgebracht, maar dat de club uit de wijnstad concurrentie heeft van Anderlecht.

De 21-jarige Ambrose speelde dit seizoen op huurbasis voor NAC Breda. De voormalig jeugdinternational van Frankrijk kwam in het Rat Verlegh Stadion tot tien doelpunten en vijf assists in dertig wedstrijden in de Eredivisie en lijkt Bordeaux en Anderlecht met die statistieken te hebben overtuigd.

Ambrose komt uit de jeugdopleiding van AJ Auxerre en vertrok in de zomer van 2013 naar Manchester City. Hij zat in december 2014 in de selectie voor de thuiswedstrijd tegen Crystal Palace (3-0), maar viel niet in. Het lijkt er niet op dat Ambrose, die nog tot medio 2020 vastligt in Manchester, zijn debuut nog gaat maken voor the Citizens.

Ambrose bevestigde in maart tegenover BN De Stem al dat hij belangstelling geniet: “Ook in Nederland, maar welke clubs dat zijn kan ik niet zeggen (…) Ik wil ergens zijn waar ik kan spelen. Naast Nederland is er ook interesse uit Frankrijk en Engeland. We zullen zien.”

Zou Girondins Bordeaux een geschikte club zijn voor Thierry Ambrose?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Goed nieuws voor Nac, komt er weer wat extra geld binnen wat ze in de eigen selectie kunnen pompen.

Ben benieuwd naar het transferbedrag, zal zo rond de € 10.000.000 liggen gok ik. Krijgt NAC er toch weer 200K-250K voor. Voor een speler die nooit van NAC is geweest, NAC niet zelf had kunnen opleiden en al helemaal nooit zelf had kunnen kopen.

13 juni 2018 om 09:10

Hoezo krijgt nac geld voor een speler die ze gehuurd hebben? Een opleidingsvergoeding?

Overigens denk ik dat ambrose nooit 10 miljoen gaat kosten. Eerder de helft denk ik.

13 juni 2018 om 09:19

Dat is onderdeel van de deal met City. Voor elke speler die, nadat hij bij NAC gespeeld heeft, verkocht wordt of het eerste van City haalt krijgt NAC een development fee. Het exacte percentage is niet bekend, maar het gaat al langer rond dat dit rond de 2.5% zal zijn van het transferbedrag en maximaal € 250.000 bonus mochten ze het eerste van City halen.

Voor Angelino vroeg City afgelopen winter ook tussen de 10 en 15 miljoen. Dat zal voor een aanvaller niet minder zijn. En aangezien Bordeaux haast schijnt te hebben met de belangstelling van Anderlecht in het achterhoofd gok ik dat ze dan wat dichter richting de vraagprijs gaan bieden dan PSV nu bij Angelino gedaan heeft.

13 juni 2018 om 09:48

Ah dat wist ik niet! Dat is wel lekker voor NAC zeg. Heb je er tenminste zelf ook financieel nog wat aan. Zou lekker zijn als die inderdaad rond de 10 miljoen verkocht wordt dan.

13 juni 2018 om 09:12

Ik vind het een veelbelovende speler hoor, maar 10 miljoen euro voor een speler die enkel een seizoen eredivisie ervaring heeft op het hoogste niveau? Bovendien wordt zijn marktwaarde op zo'n 1,25 miljoen euro geschat, denk niet dat er clubs zijn die dan het achtvoudige gaan betalen. Deze gozer is 21, ik verwacht dat City niet denkt dat hij ooit van waarde kan worden voor het eigen elftal. Ik schat dat hij voor zo'n 3 tot 4 miljoen euro wel op te halen is. Wordt mijn vraag meteen; zou dit geen interessante speler zijn voor eredivisie clubs die dit bedrag op kunnen hoesten? AZ als ze flink cashen voor Jahanbaksh?

13 juni 2018 om 09:40

10 miljoen? Dat lijkt me wel heel veel, maar je weet het nooit tegenwoordig.
Denk dat zo'n 3 miljoen wel voldoende zal zijn

13 juni 2018 om 10:51

10 miljoen? Ik heb jullie een paar keer zien spelen, maar deze gast is echt geen 10 miljoen waard. Voor 3 miljoen kan je hem wel krijgen denk ik.

13 juni 2018 om 11:32

Denk eerder maximaal 4 miljoen. Best een aardig spelertje maar vrij aardig gepresteerd bij een club uit bijna de kelder van de eredivisie.

Ben wel benieuwd hoe de selectie van nac eruit gaat zien. Bij vvv bv hebben ze nu al de gehele achterhoede kunnen behouden, dat is wel erg fijn denk ik. Moet nac nu opnieuw een elftal gaan bouwen?

13 juni 2018 om 12:55

We moeten een linksback halen, ipv Angelino. Die zullen we waarschijnlijk wel zelf halen, met een back-up van City.

Pablo Mari is weg, maar daar hebben we Karol Mets voor om die te vervangen. Zal dus een tweede linker CV komen. Middenveld hebben we genoeg spelers, al krijgen we Luka Ilic van City als opvolger van Garcia. Maar met Nijholt, Verschueren, Vloet, El Allouchi, Damen, Schoofs en Haemhouts is die linie al redelijk bezet.

Voorin hebben we alleen te Vrede en Korte nog. Schijnt dat Lorenzo Gonzalez komt, en wellicht Douglas Luiz, allebei te leen van City. Dan moet NAC nog zelf 1 of 2 buitenspelers halen ( Stanley Elbers, Levi Garcia?) en een spits en dan zijn we er. Dus een speler of 4 a 5 uit eigen middelen en dan de 4-6 City spelers om alle posities dubbel bezet te hebben.

Voor het einde van de maand moeten de meeste spelers binnen zijn.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren