Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Giganten-Plan’ voor Bayern: ‘We willen een beter team en groter stadion’

Laatste update:

Bayern München is nog lang niet tevreden. De club uit Beieren is al twee jaar achter elkaar kampioen van Duitsland, won in 2013 de Champions League, boekte onlangs een recordomzet van meer dan een half miljard euro, de seizoenkaarten gaan sneller dan ooit over de toonbank en het ledenaantal groeit. Desondanks wil Karl-Heinz Rummenigge, algemeen directeur van der Rekordmeister, meer.

/

“We hebben de top inmiddels bereikt, maar daarmee mogen we ons nog niet tevreden stellen”, zegt Rummenigge in gesprek met BILD. Die krant spreekt overigens van een Giganten-Plan van Bayern. “Er heeft een lange periode tussen onze twee laatste Champions League-titels gezeten. En tot 2001 hadden wij die beker ook al 25 jaar niet meer gewonnen. We willen nu dat we ieder jaar een goede kans maken om de Champions League te winnen.”

Om dat doel te bereiken, zegt Rummenigge meer sterspelers te willen kopen en de Allianz-Arena te willen uitbreiden. “We investeren constant in de kwaliteit van ons stadion, en dus ook in de capaciteit ervan. En dat doen we natuurlijk ook bij de kwaliteit van onze selectie. We moeten de kwaliteit van het team ieder jaar verhogen.”

Denk jij dat Bayern München dit seizoen de Champions League wint?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Nog een beter team? dan winnen ze alles!

28 november 2014 om 10:45

Hoezo? Real Madrid versterkt zich ook ieder seizoen en zijn in een bizarre vorm. Scoren in de competitie op twee goals na gemiddeld 4x per wedstrijd en krijgen amper tegengoals na de mindere start. Wat een CL finale zou dit overigens zijn, allemachtig.

28 november 2014 om 11:04

dus ze scoren dan maar gemiddeld 2x per wefstrijd?

28 november 2014 om 11:25

Als ze twee goals meer hadden gemaakt was het gemiddeld 4x per wedstrijd. Nu is het dus zo rond de 3,8x per wedstrijd.

28 november 2014 om 15:31

Hertha lekker alles serieus nemen. Betweter

Koop Real madrid, dan heb je een beter team.

Even zonder dollen, een veel beter team kan niet. Als ze de rechtsback positie verbeteren dan zijn ze toch wel klaar?

28 november 2014 om 10:47

Lahm staat weer geregeld op de back dacht ik de laatste tijd? Sowieso pleit ik voor Lahm op de back, want dan kan je zo spelen als iedereen fit is:

Neuer, Lahm, Boateng, Benatia, Alaba, Javi Martinez (zal geregeld uitzakken terwijl backs hoog staan), Schweinsteiger, Robben, Muller / Gotze, Ribery, Lewandowski

28 november 2014 om 10:52

Knap dat jij 12 spelers kan en wil opstellen...

28 november 2014 om 10:57

Goed kijken....kom op dan kun je!

28 november 2014 om 10:59

Knap dat jij nog niet weet dat die / betekend Muller OF Gotze en niet Muller EN Gotze

Zou inderdaad een topteam zijn! Kan vrijwel alleen in de breedte worden versterkt.. Of met onmogelijke transfers (messi , Ronaldo bv)

28 november 2014 om 12:05

Als jij 28/11/2014 ziet staan, dan reken je dat zeker uit tot 0.001266?

28 november 2014 om 11:43

Voor mij Bayern en hun mentaliteit....any day...

Je zou bijna denken dat de 'duitsers' na 75 jaar een nieuwe manier hebben uitgevogeld om Europa te veroveren

Klinkt als een club met nog de nodige ambitie, maar ik hoop toch dat er meer nivellering komt en de afstand juist wordt verkleind.

28 november 2014 om 11:09

Ze zijn hard bezig om aan een eind oplossing voor het giganten-plan te werken.

28 november 2014 om 14:39

Eind oplossing is een beladen woord in relatie tot Duitsers zo je misschien weet.

28 november 2014 om 17:56

Dat is natuurlijk zijn bedoeling

28 november 2014 om 20:12

Och tuurlijk, had bovenstaande post met '75 jaar...' gemist.

28 november 2014 om 12:28

Jammer dat je op de mobiele app geen plusje kan geven want dat had dit sws verdient! Ik ben van mening dat bayern wel moet om mee te gaan met het aankoop beleid van clubs als real, united en barcelona

Misschien Adidas erbij betrekken om Messi binnen te halen?

28 november 2014 om 11:02

Ze hebben al gezegd dat ze niet zoveel geld uitgeven voor 1 speler, zelfs in een deal met Adidas zouden ze nog 125 miljoen moeten betalen.

28 november 2014 om 11:33

Omdat Messi zijn clausulebedrag 250 miljoen is wilt dit niet zeggen dat er 250 miljoen voor betaald hoeft te worden.

Als Messi echt weg zou willen zou Barca met 120 miljoen ofzo ook wel genoegen nemen.

28 november 2014 om 11:34

Messi heeft wel een clausule in zijn contract. Dat zijn Spaanse clubs namelijk verplicht om te doen. De clausule is 250 miljoen (bron: Soccernews.nl. Tevens meldde meerdere sites dit). Ik denk niet dat Adidas daarvan de helft zou betalen.

''we willen nu dat we ieder jaar een goede kans maken om de Champions League te winnen.” volgens mij zijn jullie daar al mee bezig? Ik zie ze iig als topkandidaat.

Vroeger gingen ze nog voor de beste Duitse spelers, nu ruilen ze die Duitsers in voor buitenlanders. Een Gomez en Kroos presteerden ook echt niet minder dan hun opvolgers... ik vind het zonde.

28 november 2014 om 11:08

Hmm. Ik ben een grote fan van Gomez, maar hij is een pure afwerker. Mandzukic en vooral Lewnadowski zijn toch wel betere voetballers, wat heel belangrijk is in het spel van Pep.

En Kroos, tjah, die vroeg een heel hoog salaris voor zo'n jonge kerel.

28 november 2014 om 11:21

Dat zie je verkeerd, Kroos vroeg niet een "heel hoog" salaris in de zin van dat kan Bayern niet betalen. De stap omhoog van het salaris was teveel gevraagd, hij zat namelijk op "slechts" circa 3mil en dat is ongeveer hetzelfde als een Rafinha en een Pizarro krijgen. Hij wou dan ook meer richting Müller, Schweini, Lahm, Robben etc. en dat is een stap richting 7 mil. Dit vondt Bayern te gortig, terwijl Kroos het echt wel waard was! Dus om geen verkeerde signalen af te geven hebben ze daar niet mee ingestemd

28 november 2014 om 12:07

Jij interpreteert mijn woorden op een heel vreemde manier moet ik zeggen. Je denkt te weten wat ik denk, maar dat kan niet. Natuurlijk kan Bayern dat betalen, dat weet ik ook wel.

Maar ik heb geruchten gehoord dat hij veel meer dan 7 miljoen wou, zelfs tot maar liefst 12 miljoen. Daar zit ik dan misschien verkeerd.

28 november 2014 om 11:19

Als ze de beste Duitse spelers halen wordt er moord en brand geschreeuwd dat de competitie wordt verpest. Als ze buitenlanders halen wordt er ook weer gezeikt dat er buitenlanders worden gehaald. Dus vind maar een oplossing.

28 november 2014 om 11:25

Klopt daar heb je een punt. Ik vind zelf gewoon dat ze de beste Duitse spelers moeten halen en dat aanvullen met toppers uit het buitenland.

Dat iedereen moord en brand riep omdat ze Gotze en Lewandowski uit Dortmund hebben gehaald snap ik ook weinig van. Dan had Dortmund maar geen clausules in hun contracten moeten doen/contracten eerder verlengen.

28 november 2014 om 18:53

Bayern moet denk ik gewoon slechte Duitsers uit de derde of vierde liga halen. Dan is iedereen tevreden

Als ik hoor dat ze nog meer sterspelers willen kopen dan vind ik dit juist afwijken van de filosofie van bayern. Bayern geeft juist ook nog jeugd waarvan muller, alaba, badstuber, lahm en en schweinsteiger een goed voorbeeld van zijn. Ik ben bang dat dit soort talenten in de toekomst geen ruimte krijgen met nog meer sterspelers.

Denk dat het aantal Duitse spelers in de basis elf op de lange termijn wel belangrijk is voor dit succes qua toeschouwers. Wat zie je nou liever? Landgenoten cups pakken of buitenlandse sterren assemblages.

Dus dit is misschien wel de kans voor Dortmund om de sterren van Duitsland in HUN team te krijgen over een x aantal jaar

28 november 2014 om 11:57

Op dit moment doet Bayern dit juist goed vind ik. Als je kijkt naar Real, Chelsea, Psg, City, dan zijn mensen uit het land van herkomst ver te zoeken. Bij Real spelen er 2/3 in de basis. Chelsea 2, PSG 2/3 en City maakt het helemaal bont met regelmatig geen enkele engelsman op het veld (op de keeper na.)

Bij Bayern spelen Muller, Gotze, Boateng, Lahm, Schweinsteiger, Badstuber, Neuer, en voorheen Kroos vrijwel allemaal basis mits deze fit zijn.

28 november 2014 om 12:06

Zijn er al plannen voor die stadionuitbreiding?

28 november 2014 om 12:22

Momenteel wel ja, maar dat bedoel ik dus niet

Ze willen in de toekomst voor die absolute toppers gaan, maar dat gaat dus denk ik ten koste van het Duitse talent, wat op lange duur dus weer invloed op het landelijke supporters aantal. Op de lange termijn dan.....

DE club, die redelijk presteert en veel landgenoten heeft spelen in hun 1e krijgt over het algemeen toch veel sympathie en dus supporters. Ik vind het dus momenteel ook prachtig om te zien dat ze die namen (die jij al noemde) in hun team hebben. Waarschuw alleen dat dat in de toekomst eigenlijk niet moet veranderen, want misschien krijg ik en andere dan wel weer meer sympathie voor Dortmund .

28 november 2014 om 13:10

@nerazzurri9

toen de Allianz werd gebouwd, was er een plan om de Allianz te bouwen voor 100.000 man. Omdat de wachtlijst en supportersschare zo groot is dat ze dan 2 wekelijks voor 100.000 toeschouwers konden spelen. Alleen als ze dat zouden bouwen zou dat het publiek te ver van het stadion komen te staan/zitten ivm de bouw. Vandaar dat ze een 'kleinere' stadion hadden gebouwd. Ik ben benieuwd tot hoever ze het gaan vergroten

28 november 2014 om 11:57

Who cares? Elke fan ziet liever 11 buitenlanders die een prijs pakken dan landgenoten die er geen pakken.

28 november 2014 om 12:29

Ik niet, ik heb een bloedhekel aan clubs zoals Chelsea, City en Psg. Vooral City spant de kroon.

Je wil niet weten hoe belangrijk het is voor de marketing, landelijk gezien, wanneer je het beste van Engeland in je team hebt spelen bijvoorbeeld. Dit is toch wel belangrijk voor kaarten verkoop, shirt verkoop en dus inkomsten in het geheel (misschien zijn Engelse spelers daarom wel zo duur )....

Misschien omdat mijn clubje al lang geen echte prijs heeft gepakt, dat je dit soort dingen ook gaat waarderen

Als het alleen om die prijzen gaat hebben clubs zoals Swansea toch geen supporters meer, dus het draait niet alleen om prijzen wil ik hier duidelijk mee maken.

28 november 2014 om 12:59

Ik heb ook een bloedhekel aan die clubs. Vooral Chelsea dan, omdat zij de 1e waren en er nog geen FFP was. Maar dat heeft niets te maken met nationaliteit. Da's omdat ze zo belachelijk veel investeren. Chelsea zou met 11 Engelsen mijn sympathie ook niet krijgen.

Maar dat is omdat zij uit het niets plots een rijke investeerder vinden die er miljoenen inpompt en de ene na de andere ster haalt. Ik heb er niets op tegen mocht bijv. Newcastle met 11 'goedkope' Fransen en andere buitenlanders kampioen worden, zoals vroeger met Henry en co.

als ze zoveel geld hebben en ze zijn niet tevreden dan moeten ze ook spelers gaan kopen bijv. julian draxler marco reus Pierre-Emerick Aubameyang cesc fabregas alexis sanches diego godin dus moeten ze spelers kopen en dan kunnen ze weer heel veel winnen en de champions league winnen zo simpel is dat.

Hoop dat ze dan meteen flink uitbreiden, naar een duizendje of 90.

Ik denk dat Bayern niet vanzelfsprekend aan de absolute top blijft. Cyclussen zul je altijd houden in het voetbal. De ruggengraat Robben, Ribéry, schweinsteiger, lahm is de laatste jaren enorm bepalend geweest. Denk dat met name Robben uiteindelijk zeer moeilijk te vervangen zal zijn, zeker voor de grote wedstrijden.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren