Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Geïrriteerde Zinédine Zidane verwerpt miljoenenbod Paris Saint-Germain’

Laatste update:

Real Madrid heeft een eerste bod van Paris Saint-Germain van vijftien miljoen euro op Keylor Navas van tafel geveegd, zo verzekeren verschillende Franse media maandag. Mundo Deportivo meldt dat de Koninklijke minstens twintig miljoen vraagt voor Navas, die Real op korte termijn wil verlaten. Trainer Zinédine Zidane wil voorlopig echter niet meewerken aan een tussentijds vertrek van de reservedoelman.

De 32-jarige doelman moet Thibaut Courtois voor zich dulden, waardoor het hem beter lijkt om elders verder te gaan. Zidane snapt volgens bovengenoemde Spaanse sportkrant weinig van de houding van Navas en wil de sluitpost dan ook niet zomaar laten gaan. Navas weet volgens Zidane al maanden dat Courtois eerste keus zou worden en zijn vertrekwens is de oefenmeester van de Madrileense grootmacht duidelijk in het verkeerde keelgat geschoten. Daarnaast lijkt het een lastige opgave om in de slotperiode van de transfermarkt nog een adequate vervanger voor Navas aan te trekken.

Navas, wiens contract bij Real doorloopt tot medio 2021, zou enkele maanden geleden al tot een principeakkoord zou gekomen met PSG, al kwam een transfer richting de kampioen van Frankrijk destijds niet van de grond. Trainer Thomas Tuchel zou in hem een alternatief zien voor eerste doelman Alphonse Aréola, terwijl ook AC Milan-doelman Gianluigi Donnarumma is genoemd bij PSG.

Mundo Deportivo komt met Everton-doelman Maarten Stekelenburg op de proppen als eventuele vervanger van Navas. De 36-jarige reservekeeper van the Toffees wordt omschreven als ‘een ervaren doelman die akkoord gaat met een rol als bankzitter en een eenjarig contract in Madrid’. Marca had Stekelenburg vorige week al op een lijstje met mogelijke opvolgers van Navas gezet, evenals Pepe Reina (AC Milan), Willy Caballero (Chelsea) en Diego Benaglio (AS Monaco).

Zou Keylor Navas een aanwinst zijn voor Paris Saint-Germain?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Zou een leuke transfer zijn voor Stekelenburg.
Lekker op je oude dag bij Real op de bank gaan zitten.

Goede stap voor Stekelenburg, van 2de doelman Everton naar 2de doelman bij Real. Het zal maar gebeuren dat Courtouis een paar maanden geblesseerd is.

26 augustus 2019 om 14:08

Is inmiddels 3e doelman lossl is gehaald door brands

26 augustus 2019 om 15:54

Als courtouis geblesseerd raakt is heel madrid blij denk ik, behalve zidane.. zelfs stevie wonder ziet dat navas een veel betere keeper is. Die man heeft reflexen als een kat

Zou niet misstaan als eerste doelman van Real. Hoe die naar de kruising dook op dat schot van Kaka, buitenaards man.

26 augustus 2019 om 14:01

Al was dat ook weer 9 jaar geleden he

26 augustus 2019 om 14:02

Ja 10 jaar geleden wel

26 augustus 2019 om 14:22

dat is 11 jaar geleden

26 augustus 2019 om 14:37

2 juli 2010 en vandaag is het 26 aug 2019, dus grote vriend je zit er nog verder naast😉

Als een bod van 20 miljoen van tafel wordt geveegd gaat Madrid dus niet akkoord met een bod van minimaal 20 miljoen. De minimum ligt hoger, anders had dat minimale bod wel geaccepteerd.

Hoe dan ook, ik ben niet zo kapot van Navas. Een Courtois die aangepast en gewend is zou een stuk beter moeten zijn dan Navas en als je dan een dergelijk bedrag kunt ontvangen zou ik dat ook niet laten liggen als ik Madrid was.

"real Madrid heeft een eerste bod van Paris Saint-Germain van twintig miljoen euro op Keylor Navas van tafel geveegd, zo verzekeren verschillende Franse media maandag. Mundo Deportivo meldt dat de Koninklijke minstens twintig miljoen euro vraagt voor Navas"

Kan aan mij liggen hoor maar bod en vraagprijs zijn identiek?
Of is het woord 'minstens' zoveel meer waard?

on: Navas gewoon laten gaan na zoveel voor Real betekent te hebben de jaren dat hij onder de lat stond, ook 3 Cl's gewonnen.
Of beter, verkoop Courtouis en zet Navas terug onder de lat.

Ik ben dan wel geen Real supporter maar ik weet wel dat Courtouis niet in al te beste vorm steekt.

Ik vind 20 miljoen veel te weinig. Wat mij betreft zou 20 miljoen een passender bod zijn voor deze keeper.

26 augustus 2019 om 14:22

20 miljoen voor Navas, daar beginnen we niet aan. Ik zou eerder opteren voor een bod van 20 miljoen. En als ze niet willen, dan vragen we 20 miljoen. De tijden zijn veranderd, een bod van rond de 20 miljoen, wat krijg je daar nog voor ? Hooguit een keeper, zoals Navas. Dus als het van mij afhangt, 20 Miljoen of ze mogen er naar fluiten.

26 augustus 2019 om 14:24

Haha, lijkt mij ook een goed bod.

Het lijkt mij allemaal nogal simpel. Navas had het recht om met Courtois te vechten om de plek onder de lat. Als hij dat sportieve doel niet had gehad dan zou je hem een slappe houding mogen verwijten. Nu echter duidelijk is dat Navas niet de eerste man wordt onder Zidane is het logisch dat hij graag verhuist naar een club waar hij wel eerste keus is.
Dat Zidane daar geirriteerd over is lijkt mij niet het probleem voor Navas. Het is zijn recht te opteren voor een transfer, net zo goed als dat Real dat kan weigeren en wijzen naar een bestaand contract. Navas kan dus ook niet zomaar dienst weigeren.
Indertijd heb ik overigens vooral niet begrepen waarom Real Madrid Iker Casillas verving door Navas.ik heb dat nooit als een verbetering gezien.

Nee niet Navas verkopen eerder Courtois dat niks tegenhoud en echt gewoon een zoutzak is ook nog eens zwaar overschat

Geen wonder dat ze de bod navas bale en james voor neymar hadden afgewezen. Als je navas zo laag waardeert.

Maar als ik dit allemaal zo lees dan wil PSG niks anders dan de gevestigde orde laten zien wie de baas is. Beetje kinderachtige houding.

26 augustus 2019 om 16:00

Hangover96

Geld toe bij Bale zal wel moeten aangezien Real dan zijn contract (loon) aan Bale zelf uit moet betalen. Contractueel staat dat vast op 50 miljoen. Gaat Bale naar een andere club en krijgt minder salaris dan zal Real dat ook bij moeten passen gezien Bale in de komende 3 jaar 90 miljoen zal verdienen.

Ik las gisteren dat PSG Neymar weer 'gewoon'wil verkopen voor het bedrag van 250 miljoen. (of het waar is....?)

26 augustus 2019 om 18:09

Nog Barca nog Real zou dat bedrag op kunnen hoesten. Maar Salah naar PSG?

26 augustus 2019 om 18:20

James 20 a 25 miljoen? Reken maar het dubbele.

Ik dacht op de thumbnail te zien dat Zidane een petje achterwaarts op zijn hoofd had.. maar dat is een logo (cirkel) op de stoel achter hem .

Salah nergens heen. Hij heeft een mega contract in Liverpool en kost de hoofdprijs. Salah heeft nog nooit ergens aangegeven op zoek te zijn naar meer dan Liverpool, hetgeen ook niet hoeft want Liverpool is een absoluut topteam in Europa. In niks doet het onder voor Real, Barca of Juve.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren