Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Geïrriteerde Büttner staat perplex: ‘Ik ben het er zeker niet mee eens’

Laatste update:

Vitesse verloor zaterdagavond met 3-2 van Heracles Almelo, waardoor de Arnhemmers punten lieten liggen in de jacht op een plek bij de play-offs voor Europees voetbal. Leonid Slutsky besloot in Almelo Alexander Büttner op de bank te posteren. De linksback van de huidige nummer vijf van de Eredivisie is niet blij met de beslissing van de Russische trainer.

“Ja, dat is een keuze van de trainer. Ik ben het er zeker niet mee eens”, laat de verdediger na afloop weten in gesprek met Omroep Gelderland. “Ik zat lekker in mijn vel en speelde goede wedstrijden. Ik was belangrijk. Als je dan op de bank wordt gezet, is geen één voetballer blij. Ik geef altijd honderd procent, in elke situatie. Ik denk dat je dat vandaag hebt kunnen zien, ook als invaller.”

Büttner vond de nederlaag tegen Heracles onverdiend. “Als je zelf de kansen niet afmaakt, zelfs met tien man (na wegsturen van Max Clark, red.) kwamen we er een paar keer goed uit. We hadden veel meer met de kansen moeten doen. Zonde dat je met lege handen naar huis gaat.” Ook Martin Ödegaard vindt het puntenverlies moeilijk te accepteren. “We waren de betere ploeg en creëerden veel meer kansen."

“Zelfs met tien man waren we beter. Dit is enorm teleurstellend, al moeten we ook de positieve dingen van deze wedstrijd meenemen. We mogen best trots zijn op wat we hebben laten zien. Natuurlijk is het niet prettig om zulke wedstrijden te verliezen. Zelf heb ik veel kansen gecreëerd, maar ik had er wel een paar mogen maken. Vooral voor de rust had ik twee, drie grote kansen.”

Begrijp jij de frustratie bij Alexander Büttner?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Kunnen jullie je nog herinneren dat hij naar United ging? Hij heeft zijn carrière behoorlijk verprutst. Op het veld is zijn inzet wel redelijk, daarbuiten valt het tegen.

17 maart 2019 om 08:54

Nou, ik denk niet dat hij zijn carriere heeft verprutst. Dat hij het niet heeft gered bij Manchester United heeft denk ik weinig met zijn mentaliteit buiten het veld te maken. Hij is gewoonweg niet goed genoeg, erg slecht gescout door Manchester United destijds.

17 maart 2019 om 08:58

Man.United was natuurlijk een kans a la once in a lifetime. Die heeft die gegrepen en dat kan je 'm niet kwalijk nemen. Is een prima Eredivisie speler, niets meer niets minder !!

17 maart 2019 om 12:38

Inderdaad. Leuk voor hem toch datie dat heeft meegemaakt en zijn zakken heeft gevuld ook nog in Rusland . Maar Man U was natuurlijk ver boven zijn niveau. Maar als je wordt gevraagd door Man U dan ga je uiteraard . Heeft geloof ik trouwens nog best wat speeltijd gehad daar ook.

Vreemde beslissing. Als je nu kijkt dat die Clark voor hem speelt... Daar wordt je ook niet enthousiast van... Trouwens de hele achterhoede is van Jupiler niveau behalve Karavaev.

17 maart 2019 om 10:08

Clark stond er al langer in voor Buttner, want Buttner speelde de laatste wedstrijden op het middenveld. Vond het Clark overigens goed doen de wedstrijden voorafgaand aan die tegen Heracles.

17 maart 2019 om 13:49

Precies wat Vitessa1 zegt, Clark was in zekere zin Buttner al gepasseerd in de rangorde, want Buttner werd op Links-mid geposteerd. Vond zelf ook dat Clark het zeker heel aardig deed sinds dat hij die ene wedstrijd op 6 heeft moeten spelen. Buttner is voor mij ook echt de reden waarom je niet normaal druk kan zetten, want hij heeft simpelweg het inzicht niet waardoor er altijd een groot gat valt. Kijk naar de afgelopen drie wedstrijden dat hij op links-mid stond en je ziet elke keer opnieuw dat hij lucht staat te dekken terwijl Clark daardoor twee man overhoud en mogelijk begrijp je dan ook waarom hij (buttner) gepasseerd werd. Op de tribune kunnen we allemaal kostelijk lachen om Buttner, maar eigenlijk is het vaak te triest voor woorden dat een prof-voetballer, iemand die de hele week door bezig is met het spelletje en er rijkelijk voor beloond wordt, zo'n slecht inzicht heeft van de situatie op het veld.

Over de rest van de verdediging tsja, ik zie in Clarke-Salter en Doekhi nog wel toekomst alleen is de kans klein dat we de eerste nog terug zien (vanwege een blessure) en beide hebben ze het probleem dat ze een leider naast zich nodig hebben die ze corrigeert. Ze hebben simpelweg nog niet het niveau om zelf de verdediging te sturen en maken daardoor nog wel eens dekkingsfouten, terwijl in de tijd van Kashia je toch met regelmaat zag dat de medeverdedigers midden in de wedstrijd gestuurd werden.

Al met al was het gisteren gewoon een hele behoorlijke wedstrijd van Vitesse waarin ze echt aardig tot zelfs goed speelden maar was het gewoon heel zonde dat je zo dom met 10 man komt te staan. Ik vond zelf dat Kuipers de rode kaart (twee keer geel) kon geven, alleen komt het toch een beetje zuur over omdat Clark in de hele wedstrijd drie overtredingen had gemaakt, waarvan er voor 2 dus geel werd gegeven.

Het seizoen is sowieso een grote bult met pech geweest op het gebied van blessures en daar heeft Slutskiy in alle eerlijkheid dan toch nog wel wat van kunnen maken. Ik hoop dan ook voor komend seizoen dat hij echt de kans krijgt, met een iets betere selectie, en minder pech op het gebied van blessures. Zo'n Hillary Gong bijvoorbeeld daar zie ik echt wel toekomst in, echt een speler waarvoor je op het puntje van je stoel gaat zitten alleen is hij tot dusver volgens mij nog geen volle week fit geweest.

Buttner moet er eigenlijk altijd wel in staan. Mijn inziens 3 klasse beter dan Clark. Zal in ieder geval volgende wedstrijd weer gebeuren!

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren