Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Geïrriteerd’ Napoli heeft duidelijke boodschap voor Amin Younes

Laatste update:

Amin Younes komt dit seizoen niet meer in actie in de Champions League. De aanvaller maakte eind november als invaller nog kort zijn opwachting in de wedstrijd tegen Liverpool en dit zullen zijn enige minuten in het miljardenbal blijven voor deze voetbaljaargang. Napoli heeft namelijk besloten om de Duits international niet in te schrijven voor de tweede seizoenshelft.

I Partenopei laten daarmee duidelijk weten dat Younes geen toekomst meer heeft bij de club. Napoli hoopte eigenlijk al tijdens de winterse transferperiode afscheid te kunnen nemen van de dribbelaar. Volgens Il Corriere del Mezzogiorno weigerde Younes, tot irritatie van Napoli, echter aanbiedingen van Sampdoria, Parma, Genoa, Torino, Sassuolo en Olympiacos.

Napoli zou nu nog de hoop koesteren dat het lukt om de aanvaller aan een Russische club te slijten. In Rusland is de transferperiode nog tot eind februari geopend, wat mogelijkheden biedt. Younes, die in de zomer van 2018 transfervrij werd overgenomen van Ajax, komt er dit seizoen nauwelijks aan te pas in Italië en maakte, verspreid over 6 wedstrijden, pas 143 minuten in de Serie A.

Gennaro Gattuso heeft in zijn 25-koppige selectie wel ruimte gemaakt voor nieuwkomers Stanislav Lobotka, Matteo Politano en Diego Demme. Naast Younes is ook Kevin Malcuit niet ingeschreven: de rechtsback kampt met een zware knieblessure en komt dit seizoen naar alle waarschijnlijkheid niet meer in actie. Napoli neemt het in de achtste finales van de Champions League op tegen Barcelona. Op 25 februari vindt de heenwedstrijd plaats in het Stadio San Paolo. Drie weken later, op 18 maart, wordt de return in het Camp Nou gespeeld.

Denk jij dat Napoli de kwartfinale gaat bereiken?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Dat blijft een saga tussen Youness en Napoli.
Contract was al moeilijk, toen wilde hij, was hij geblesseerd, speelde/speelt niet.
Daar zit Napoli nu goed mee in zijn maag

Heeft in het seizoen waarin Ajax de finale van de Europa League speelde toch verdienstelijk gespeeld. Werd op basis van die prestaties destijds ook opgeroepen voor die Mannschaft. Ik had niet verwacht dat hij zo'n extreem stugge houding had naar zijn huidige werkgever. Jammer. Pingelen kan deze man als geen ander!

4 februari 2020 om 13:43

Ik vond hem dat seizoen al slecht terwijl het Ajax toendertijf erg leuk verzorgd aanval speelde. Younes had altijd oogkleppen op en ging met de bal dribbelen in de 16 waarna hij zichzelf klem zette. Dit leidde uiteraard tot balverlies terwijl hij ook af en toe een paas kon geven. Snapte ook niet wat napoli met hem wilde.

4 februari 2020 om 18:28

Ik als Feyenoordfan was doodsbang voor Younes als ie weer eens gemakkelijk het strafschopgebied binnen dribbelde. Gelukkig deed hij 9 van de 10 keer niets goeds met de schotkans die dan volgde

4 februari 2020 om 13:44

Hoezo stugge houding richting zijn werkgever? Als de clubs die hem willen aantrekken dan heeft hij toch alle recht om dat niet te doen? Napoli heeft hem toch zelf dat contract gegeven? Andersom houden clubs toch ook een speler aan zijn contract terwijl hij mss liever weg wil? Wat is anders de waarde van een contract nog...

Ontbindt je contract en help je oude club even! Zou fijn zijn om een buitenspeler met enig niveau erbij te hebben nu met al die blessures.

Tja, een uitstekende dribbelaar, maar dat is ook echt het enigste wat hij kan. Z'n traptechniek is zeer matig voor een aanvaller en hij had altijd al oogkleppen op. Aan z'n gedrag is ook wel wat aan te merken als je alweer half overhoop ligt met de club. Overigens was dit huwelijk al gedoemd te mislukken toen hij eerst toch niet naar Napoli wou ondanks een al getekend contract en uiteindelijk toch moest.

ZO! Koekje van eigen deeg! Indertijd bij Ajax eerst blessures faken waardoor een optie verliep, toen in de winterstop op het laatste moment niet tekenen en tenslotte transfervrij naar Napoli. Die kunnen nu dus hun lol met hem op!

4 februari 2020 om 17:43

Wat zeg jij nou weer? Blessures faken? Hoe kom je daarbij lol. Vind je het raar dat hij transfervrij is weggegaan. Ten Hag had hem met zijn kinderachtige gedrag uit de selectie gezet omdat hij hem voor 10 seconde wilde inbrengen, wat heeft dat nou weer voor zin. Niet zijn fout

4 februari 2020 om 20:44

Is gewoon werkweigering. Had hij zelf trainer moeten zijn. Je dient te luisteren naar je meerdere en enige feedback naderhand te geven. Door niet te gaan stel je jezelf boven de wil van de coach. En dan ben je m.i. voetballer af

Na Messi misschien wel de beste dribbelaar op deze aardkloot. Maar voor de goal ook het rendement van een keeper.

4 februari 2020 om 15:40

Heel goeie dribbelaar in vorm, maar na Messi zijn Hazard, Neymar, Sancho, Sané, Bernardo minimaal gelijkwaardig in dribbelen

Heeft bij Ajax zeer verdienstelijk gespeeld en dan vooral in de Europa League. Napoli was zeker wat te hoog gegrepen voor hem. Een club net onder de middenmoot die in balbezit speelt lijkt me wat voor hem

Ik vind het een mooie actie van Youness en ook wel een soort van karma richting Napoli. Laten we eerlijk zijn. Napoli zag Youness enkel als handelswaar. Letterlijk een half jaar na zijn aankomst werd hij als als ruilmiddel aangeboden. Daarom ook wel respect voor Youness dat hij dat niet zomaar accepteert.

Weer een speler die een goed seizoen gedraaid heeft en daarna nooit meer hetzelfde niveau heeft bereikt.
Maar misschien verdient hij het met z'n arrogante houding niet.

4 februari 2020 om 17:45

Hoe kom je nou weer bij een arrogante houding. Ik volg hem al best lang en het is totaal geen arrogant persoon, juist heel bescheiden en lijkt me echt een goed persoon.

6 februari 2020 om 20:08

Hij denkt gewoon dat hij beter is dan hij daadwerkelijk is. Bij Ajax wilde hij meer verdienen dan hij kreeg aangeboden en naaide Ajax door een blessure to faken zodat hij transfervrij weg kon. Bij Napoli weigerde hij op aanbiedingen van prima clubs in te gaan omdat hij zich te goed voelt. Nee hoor, niets arrogants aan.

Compleet overschatte speler met de mentaliteit/instelling van een natte krant hoe hij zich gedraagt. Heeft natuurlijk prima contract en het zal hem oxideren waar de zon niet schijnt maar met zo'n soap bij Ajax en Napoli wilt geen enkele fatsoenlijke club nog aan hem wagen. Het zal mij echt benieuwen wat zijn volgende bestemming gaat worden. Ik zou als technisch directeur hier geen cent aan vies maken in ieder geval.

4 februari 2020 om 17:46

Na zijn blessure keihard getraind om weer fit te worden, bij Ajax altijd 100% gegeven. Jij kent hem duidelijk niet, mentaliteit van een natte krant slaat echt nergens op.

6 februari 2020 om 00:14

Zie hier een mooie nieuwskracht artikel over meneer 100%.amin Younes is weer in opspraak geraakt. De Duitse aanvaller van SSC Napoli leek zaterdag een basisplaats te krijgen tegen Hellas Verona, maar zit verrassend genoeg op de tribune.het Italiaanse Sky kent de reden achter het besluit van Napoli-trainer Carlo Ancelotti: Younes zou 'laks' zijn op de training. Het is een hard gelag voor de oud-Ajacied, die dit seizoen pas tien minuten speelde in de Serie A. Aanvankelijk was het de bedoeling dat hij naast Arek Milik zou starten.ancelotti zou niet onder de indruk zijn geweest van de inspanning die Younes levert tijdens de trainingen van Napoli. Om die reden heeft hij zaterdagmiddag niet eens een plek op de bank gekregen. Hetzelfde overkwam Lorenzo Insigne eerder dit seizoen voor de Champions League-wedstrijd tegen KRC Genk (0-0).Younes komt de laatste jaren vaker in het nieuws om de verkeerde redenen. In de winter van 2018 was hij bij Napoli om een contract te ondertekenen, maar de status van de transfer bleef onduidelijk. Na zijn terugkeer bij Ajax weigerde hij in te vallen, waarna trainer Erik Ten Hag hem uit de selectie zette.

Blijft een onbegrijpelijke transfer van Napoli, op het moment dat ze hem kochten was het net wel of niet aanhaken bij de Italiaanse en misschien Europese top. Het ligt niet alleen aan Younes dat dit niet gelukt is maar het is wel een teken van het beleid.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren