Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Gerrard waarschuwt: ‘Dat is het risico, ik hoop dat hij dat niet neemt’

Laatste update:

Steven Gerrard vertrekt naar de Los Angeles Galaxy en na hem gaat misschien ook Raheem Sterling weg bij Liverpool. De aanvaller heeft zijn contract nog altijd niet verlengd en wordt gelinkt aan clubs als Arsenal, Manchester United, Chelsea, Real Madrid, Paris Saint-Germain en Bayern München.

/

Gerrard hoopt dat de twintigjarige Engelsman op Anfield blijft, maar benadrukt dat alleen Sterling bepaalt waar zijn toekomst ligt. “Het is in ieder geval belangrijk dat hij snel een beslissing neemt. Ik hoop dat hij blijft, dat zou voor zijn ontwikkeling en de club fantastisch zijn. Hij moet immers iedere week spelen om een wereldspeler te worden”, aldus Stevie G in gesprek met BT Sport.

“Het frustrerende is alleen dat als hij naar een club gaat waar hij een nummer en geen basisspeler wordt. Dat is het risico. Ik hoop dat hij dat risico niet neemt, want dat zou ook ik heel frustrerend vinden”, besluit Gerrard. Sterling werd afgelopen zondag in de interland tegen Ierland, die in een teleurstellend doelpuntloos gelijkspel (0-0) eindigde, geregeld uitgefloten in het Aviva Stadium in Dublin.

Bondscoach Roy Hodgson zei later dat de dribbelaar ‘een dikke huid’ moet hebben om met de kritiek om te gaan. “Dat moet hij als een compliment opvatten”, zegt oud-international Paul Gascoigne dinsdagavond tegenover Sky Sports. “Dat betekent dat de bondscoach met hem bezig is en om hem geeft. Hij moet daarnaast voordeel halen uit het feit dat hij wordt uitgefloten. Als hij dat balletje erin schiet, dan kan hij al die 40.000 fans namelijk ook de mond snoeren.”

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Grotere risico grotere prijs.

9 juni 2015 om 23:35

Mooie conclusie/samenvatting over de tekst.

Sterling doet er het beste aan om lekker te vertrekken bij Liverpool. De club heeft momenteel niet de daadkracht om mee te doen om te prijzen. Ondanks dat ik de filosofie van Rodgers wel degelijk respecteer is er momenteel te weinig kwaliteit om het uit te voeren.
Je kan overigens die jongen niet kwalijk nemen omtrent de extra financiën die hij kan gaan verdienen. Mijn gevoel zegt dat hij voorlopig nog in Engeland zal blijven en dat City en United het meeste financiële macht zullen tonen.

10 juni 2015 om 00:43

Ja hij heeft ook t geluk dat City nog goede buitenspelers mist, hij kan daar zo wekelijks spelen en ook nog in een beter team.

10 juni 2015 om 02:39

Idd, City kan hem goed gebruiken. Ze hebben enkele flankspelers gehaald, maar niemand heeft echt succes geboekt. Navas, Sinclair en ook Nasri, Silva, Milner speelden aan de zijkant, maar dat zijn geen echte flankspelers.
Het is jammer dat het zo moet gaan maar het is begrijpelijk. Liverpool is liverpool niet meer zoals dat was een paar jaar terug.

10 juni 2015 om 08:54

Ik schat Liverpool volgend jaar hoger in dan Manchester city, want veel topspelers van manchester beginnen op een aardige leeftijd te geraken (touré, Kompany, ...) en ze gaan veel geld moeten neerleggen voor engelse spelers (die over het algemeen meer kosten dan ze waard zijn). Maar ze wogen tegelijkertijd geen honderde miljoenen neerleggen door de financiel fair-play regels. Tegenover Liverpool waar bijna alle spelers nog in hun beste periode moeten komen( 27-28 jaar), is voor mij een betere ploeg voor de toekomst.

10 juni 2015 om 01:30

Zal wel naar City gaan, maar dan zal hij zijn niveau ferm mogen opkrikken, en spelen zoals toen hij de Golden Boy won. Afgelopen seizoen was magertjes. Eigenlijk heeft hij nog maar 1 goed seizoen gedraaid, dus kan hij zich beter verder ontwikkelen bij Lpool. Een enorm talent maar hij heeft nog veel werk.

Zou wel fijn zijn mocht hij eens met rust gelaten worden door de media. En ik zou hem een nieuwe zaakwaarnemer aanraden.

Ik kan Sterling wel begrijpen. Liverpool is al jaren een lachertje. Verkeerde coach , verkeerde aankopen.
Liverpool gaat voorlopig niet meer meedoen om de titel.

10 juni 2015 om 11:21

Verkeerde coach ben ik het niet geheel mee eens. Onder zijn leiding is Liverpool veel aantrekkelijker geworden om naar te kijken. Zijn filosofie bestaat uit opbouwend verzorgt voetbal. En zijn weinig trainers die het hun lukt om dit hun team uit te laten voeren. Het probleem is de kwaliteit die er nu rondloopt. Met het geld wat hij voor Suarez heeft gehad heeft hij teveel risico genomen met spelers als Lallana, Balotelli en Markovic. Verder zal hij afscheid moeten nemen van Lucas Leiva, Johnson, Mignolet, Lambert, Borini en Toure. Met andere woorden veel werk aan de winkel voor FCL

10 juni 2015 om 19:09

Hij is medeverantwoordelijk voor al deze rampaankopen.
Hij heeft zijn kans gehad.

11 juni 2015 om 12:48

Wie had jij dan ingedachte die het beter dan hem zou doen ?

Wat moet deze speler nou bij Real Madrid? Blijf toch bij Liverpool man!

Hoezo zou Liverpool voor zijn ontwikkeling fantastisch zijn? Wat heeft Liverpool hem te bieden behalve een basisplaats? En waarom veronderstelt Gerard dat Sterling bij andere clubs geen basisplaats zou kunnen hebben? Hier mee suggeert hij dat zowel Sterling als Liverpool niet goed genoeg zijn
Alleen met het laatste kan ik het eens zijn.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren