Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Gerrard moet het van Ancelotti overnemen, dat is het perfecte scenario’

Laatste update:

Liverpool is door het vertrek van Brendan Rodgers op zoek naar een nieuwe manager en zou al contact hebben opgenomen met het management van Carlo Ancelotti en Jürgen Klopp. Voormalig bondscoach en ex-trainer van onder meer Manchester City Kevin Keegan vindt Ancelotti de meest geschikte kandidaat.

/

“Ik zou voor Ancelotti gaan en hoop dat Steven Gerrard terugkeert wanneer hij gestopt is met voetballen. Hij kan dan over een jaar of twee, drie de boel overnemen en dat zou echt het perfecte scenario zijn. En ik zou Klopp inderdaad op twee zetten. Ik zie geen enkele andere kandidaat dan die twee”, aldus Keegan in gesprek met beIN Sports.

Ancelotti werkte in Engeland eerder voor Chelsea en werd in mei ontslagen bij Real Madrid; Klopp is beschikbaar sinds zijn vrijwillige vertrek bij Borussia Dortmund.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Het is niet omdat iemand een geweldige speler is dat hij ook een goeie trainer wordt. Ze willen waarschijnlijk United nabootsen met Van Gaal en Giggs, maar ook daar weet ik niet of Giggs wel een toptrainer wordt. Dan zie ik Gary Neville bijvoorbeeld meer als manager.
En Dalgleish heeft het bijvoorbeeld ook niet kunnen waarmaken.

5 oktober 2015 om 20:26

United? Gigs is amper een coach zeg dan beter Guardiola Of Enrique die beide treble wonnen en spelers waren daarvoor. maar Gigs?

5 oktober 2015 om 20:51

...

Heb je wel iets van het artikel of mijn reactie gelezen? En snap je wel wat ze doen bij United? Giggs (met drie g's) moet Van Gaal opvolgen, en hier zegt men dat Gerrard Ancelotti moet opvolgen. Ik ben niet overtuigd van beide scenario's.

5 oktober 2015 om 20:46

Dalglish heeft als trainer in z'n eerste periode 3 kampioenschappen met Liverpool gepakt, en won later ook nog met Blackburn de Premier League.

5 oktober 2015 om 20:55

Ah, dat wist ik niet, bedankt voor de opmerking. Ben nog te jong, maar had het best even opgezocht. Ik had het over z'n periode enkele jaren geleden waar het iets minder was. M'n punt was dus vooral dat legendes soms onterecht als de ideale nieuwe manager worden gezien.

5 oktober 2015 om 22:11

Maar de meeste succesvolle coaches hebben in de top gevoetbald en hebben een aardige interlandcarriere gehad.. Dus het scenario is niet vreemd..

Spannende tijd. Ancelotti is een baas! Klopp heeft ook veel in huis. Hoe dan ook allebei maken Liverpool beter denk ik. En dat heb ik eigenlijk niet graag als united fan.

5 oktober 2015 om 20:19

Alsof lfc dit seizoen in de buurt van mufc kan komen

5 oktober 2015 om 20:25

Alsof united denderend voetbal speelt.

Heb toch een voorkeur voor klopp. Vind borussia ook een vergelijkbare club met liverpool

Ik zou eerder klopp voor een aantal jaren aantrekken, dan kan Gerrard opgenomen worden in de staf en gaat het overnemen als Klopp een aantal jaren later vertrekt. Ben benieuwd!

Arsenal is meer het equavalant van Dortmund.
Dat lijkt me een mooiere club voor Klopp, en het pensioen van Wenger zit er echt wel een keer aan te komen.
Ook zij hij dan terug komen op zijn beslissing om echt een jaar lang een sabattical te nemen en daarvoor andere clubs heeft afgewezen.
De Boer werd ook genoemd, samen met nog wat onbekendere namen, maar die is ook vrij stellig om bij Ajax te blijven en niet tussentijds van baan te wisselen.
Ancelotti lijkt me de meest reele kandidaat, al gaat het gerucht dat Klopp al getekend zou hebben. Het is nog even afwachten dus..

5 oktober 2015 om 23:28

Liverpool is juist veel meer een club als Arsenal. Zelfde clublied, zelfde soort supporters, zelfde soort stad. Waarom zou Arsenal dat zijn volgens jou?

6 oktober 2015 om 11:40

Haha, goeie grap joh. Arsenal een vergelijkbare club? Wat heeft die highsnobiety gemeen met een echte volksclub zoals Dortmund?

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren