Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Gerrard keert terug naar Liverpool: 'Maar daar zal geen sprake van zijn'

Laatste update:

Steven Gerrard zal bij Liverpool zijn conditie op peil gaan houden. Jürgen Klopp liet eerder deze maand al weten dat de clubicoon altijd welkom was om mee te komen trainen en dinsdagavond liet de middenvelder van LA Galaxy weten dat hij dit inderdaad zal gaan doen. Een terugkeer in het shirt van Liverpool is echter niet aan de orde: Gerrard sluit een verhuurperiode aan zijn geliefde club uit.

/

De 35-jarige Engelsman nam aan het einde van het afgelopen seizoen na zeventien jaar afscheid van Liverpool en tekende een contract voor anderhalf jaar bij LA Galaxy. De eerste maanden in de Verenigde Staten zitten erop en de competitie in de Major League Soccer begint pas in maart weer. Veel spelers uit de MLS trekken daarom naar Europa, om te blijven spelen.

Gerrard keer terug naar Liverpool, al zal hij dus geen wedstrijden voor the Reds gaan spelen: “Volgende week meld ik me op het trainingsveld en ga ik een paar weken werken met mister Klopp”, zei Stevie G. “Ik kijk daar erg naar uit. Ik ben benieuwd wat voor man het is en ik hoop wat van hem te kunnen leren. Maar van een verhuurperiode zal geen sprake zijn.”

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Stevie G en klopp hebben vorige week al met elkaar gesproken en ook toen werd er al bevestigd door Klopp dat hij altijd welkom is, maar dat hij niet gehuurd zal worden.

25 november 2015 om 08:01

Kunnen beide veel van elkaar leren want gerrard heeft veel als speler gewonnen en is een echte liverpool cultist. En klopp een top trainer.

Zou wat zijn voor liverpool als deze man toch terug zou komen.

25 november 2015 om 11:27

Ook al heb ik niks dan respect voor de persoon en speler Steven Gerrard ik zie niet zo snel in waarvoor hij zou moeten spelen. Behalve uit sentiment zou ik geen reden kunnen bedenken. Ik volg de MLS totaal niet maar wat ik hoor is dat hij het niet geweldig doet, daarbovenop komt Henderson bijna terug van blessure en die heeft het loopvermogen dat nodig is voor het spelletje dat Klopp wil spelen. Behalve misschien een wedstrijdje in de beker zie ik hem sowieso geen minuten maken. Lekker mee laten trainen en volgend jaar als assistent van Klopp terug keren lijkt me voldoende. Anders ben ik bang voor een zelfde scenario als Jaap Stam bij Ajax destijds.

Hmm, wil die tot maart alleen maar gaan trainen zonder een enkele wedstrijd te spelen? Ben benieuwd.
Geweldig nieuws natuurlijk voor Liverpool. Verwacht een leerzame tijd voor beide kampen.

25 november 2015 om 09:45

Wat doen onze spelers in de zomerstop? Op vakantie gaan en trainen.

26 november 2015 om 12:26

De zomerstop betekent 3 weken vakantie en dan begint de voorbereiding alweer.

Hier spreken we over 2/3 maanden totdat de voorbereiding begint. Is toch een enorm verschil?

Ik hoop dat het na een tijdje gaat kriebelen bij Gerrard en dat hij toch weer z'n rentree maakt. Zou prachtig zijn voor de fans.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren