Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Genomineerden voor uitreikingen op Kampioensdiner van KKD zijn bekend

Laatste update:

Het seizoen 2021/22 is bijna ten einde in de Keuken Kampioen Divisie en dat betekent dat het tijd is om de Gouden Kampioensschilden uit te reiken. De fans van de Keuken Kampioen Divisie bepalen de Beste Speler én Beste Keeper van dit seizoen, waarnaast ook wordt uitgemaakt wie dit jaar de Beste Trainer en het Beste Talent waren. De uitreiking vindt op 12 mei plaats. Volgens de organisatie van de KKD worden ‘de Smaakmakers van de Toekomst’ tijdens het Kampioensdiner in De Orangerie in Den Bosch geëerd.

Waar FC Emmen zich sinds afgelopen weekend officieel kampioen van de KKD mag noemen en Thijs Dallinga, Thomas Verheydt en Robert Mühren onderling in de laatste wedstrijd zullen uitmaken wie de topscorerstitel verovert, worden er op het Kampioensdiner nog meer prijzen uitgereikt. Zo strijden Dallinga en Mühren naast de topscorerstitel ook om de titel ‘Beste Speler’. Zij nemen het daarin op tegen onder andere Joey Sleegers. De 21-jarige Dallinga voert in zijn eerste seizoen bij Excelsior momenteel het topscorersklassement aan met 31 doelpunten, waar Mühren namens FC Volendam momenteel de derde plek bezet met 29 doelpunten, vlak achter Verheydt (ADO Den Haag, 30 goals). Sleegers is een van de revelaties van dit seizoen in Eindhoven, waar hij met de FC een verdienstelijke derde plek op de ranglijst bezet en 19 doelpunten achter zijn naam heeft staan.

Thijs Dallinga is met 31 doelpunten de topscorer van de Keuken Kampioen Divisie.

Ook de grootste talenten worden op 12 mei in het zonnetje gezet. Onder meer Sem Steijn is een van de kanshebbers die avond. De twintigjarige aanvallende middenvelder heeft zich in zijn eerste seizoen al meteen laten gelden bij ADO Den Haag, waarmee hij een transfer naar FC Twente heeft afgedwongen. Hij neemt het verder in de categorie ‘Beste Talent’ onder meer op tegen de Belg Johan Bakayoko. De negentienjarige aanvaller wordt als een van de grootste talenten binnen PSV gezien en maakt de verwachtingen dit seizoen met zeventien doelpunten in de KKD vooralsnog meer dan waar.

Een andere kanshebber op een prijs is onder meer trainer van de kampioen: Dick Lukkien. De trainer die vorig jaar na een geweldige comeback met zijn ploeg, door in de laatste zes wedstrijden van het seizoen driemaal te winnen, uiteindelijk in de play-offs door NAC Breda werd uitgeschakeld, keert na één seizoen alweer terug op het hoogste niveau. Om de prijs ‘Beste Trainer’ in de wacht te slepen moet hij onder meer zien af te rekenen met Maarten Martens van Jong AZ en met John Heitinga, trainer van Jong Ajax. Beide trainers kwamen in het verleden als voetballer uit voor de club waar ze nu trainer zijn, en bewijzen dat ze ook weten wat het trainerschap inhoudt.

Dick Lukkien loodste FC Emmen naar de titel en kan gekroond worden tot Beste Trainer.

De laatste categorie bepaalt welke doelman zichzelf de ‘Beste Keeper’ van het afgelopen seizoen mag noemen. Onder andere Michael Brouwer, doelman van FC Emmen, en Nick Olij, keeper bij NAC, zijn genomineerden voor de categorie. Brouwer heeft, weinig verrassend als kampioen, de minste doelpunten hoeven incasseren, maar dat wil niet zeggen dat hij ook als beste keeper van het afgelopen seizoen wordt gezien. Olij wordt op handen gedragen door de fans en is samen met Nigel Bertrams en Stijn van Gassel een geduchte concurrent.

Alle genomineerden:

Beste Speler: Thijs Dallinga (Excelsior Rotterdam), Robert Mühren (FC Volendam), Joey Sleegers (FC Eindhoven), Rui Mendes (FC Emmen) en Patrick Pflücke (Roda JC).

Beste Keeper: Stijn van Gassel (Excelsior Rotterdam), Nick Olij (NAC Breda), Michael Brouwer (FC Emmen) en Nigel Bertrams (FC Eindhoven).

Beste Talent: Max de Waal (Jong Ajax), Sem Steijn (ADO Den Haag), Johan Bakayoko (Jong PSV) en Benjamin Bouchouari (Roda JC).

Beste Trainer: Maarten Martens (Jong AZ), John Heitinga (Jong Ajax), Rob Penders (FC Eindhoven) en Dick Lukkien (FC Emmen).

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Beste talent staat denk ik wel vast al begrijp ik niet dat Ünuvar er niet bij staat.

5 mei 2022 om 07:01

En geen Wim jonk bij de trainers slaat ook nergens op.

4 mei 2022 om 18:46

Steijn heeft toch meer laten zien dan Bakayoko? Steijn speelt zelfs vaak vanaf het middenveld, wat de statistieken nog indrukwekkender maakt

4 mei 2022 om 21:10

Gorter heeft maar 17 potjes gekeept, dat is letterlijk 5 minder dan Bijlow die volgens iedereen altijd geblesseerd is. Setford of die andere jongen stonden vaak in het doel.

Ik vind Jonk een beetje overschat als trainer, Lukkien maar ook Streppel bijvoorbeeld hebben beter gepresteerd dit seizoen. Jonk had natuurlijk by far het beste spelersmateriaal en heeft het op een belangrijke periode nog moeilijk gehad en bijna nog alles weggegooid

4 mei 2022 om 21:58

Nouja, Heitinga had nog veel beter materiaal en heeft de top 5 niet gehaald. En toch genomineerd.

5 mei 2022 om 07:48

Elke periode wordt er een beste speler, keeper, talent en trainer gekozen. Die 4 genomineerden staan nu in het lijstje voor de seizoensprijs. Dus als Unuvar, Gorter en Jonk geen individuele periodeprijs gepakt hebben, zijn ze hier ook niet voor genomineerd.

Btw, Unuvar en Gorter? Heb je de kkd een beetje gevolgd?

Hoop erg dat Pflucke tot beste speler wordt uitgeroepen. Zou zeker verdiend zijn met zijn kwaliteiten. Dit seizoen ook al in drie van de vier periodes genomineerd voor beste speler, dus dat geeft wel iets aan over zijn consistentie dit seizoen.

plücke de beste. geen twijfel.mogenlijk.

Waarom staat Max de Waal hier uberhaupt tussen?? Die heeft echt niks speciaals gepresteerd

4 mei 2022 om 22:43

Volgens CheGevara had elke ajaxied genomineerd moeten worden.

4 mei 2022 om 19:29

Omdat hij het beste talent was van de eerste periode.

Dalinga, Bertrams, Bakayoko en Penders

4 mei 2022 om 20:13

Als je Bertrams boven Brouwer zet, dan heb je geen wedstrijden van Emmen gezien.

De beste speler van de keuken kampioen divisie by far is natuurlijk Araujo. Veel te goed voor deze competitie en als leider in de defensie maar 27 doelpunten geïncasseerd, waar de concurrenten allemaal boven de 50 tegen goals zitten. Beste keeper overduidelijk Brouwer, beste talent Bakayoko en als trainer is het lastig, je zou zeggen Lukkien, al heeft Penders er ook iets mooi van gemaakt.

5 mei 2022 om 00:05

Als verdediger val je natuurlijk minder op, maar inderdaad, Araujo is natuurlijk geweldig. Brouwer zou ik ook ontzettend terecht vinden en ik verwacht dat Heracles hem niet nog een keer verhuurd aan Emmen.

Helmond eindigt als laatste, maar die rechtsback Boyd Reith is een supertalent. Daar wordt dan jammer genoeg overheen gekeken.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren