Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Geen zorgen bij Schalke 04 over ‘Frustelaar’: ‘Dit gebeurt met spitsen’

Laatste update:
/

Klaas-Jan Huntelaar ging naar het Nederlands elftal om zijn vertrouwen op te poetsen, maar het werd een enorme sof voor de spits van Schalke 04. Huntelaar keert met geknakt moraal terug naar Gelsenkirchen, waar men zich echter weinig zorgen maakt over een mogelijke vormcrisis van de Nederlander.

“Klaas-Jan Frustelaar”, kopt de krant BILD over Huntelaar, die zijn laatste kans op deelname aan een groot toernooi ziet vervliegen. De spits kampt ook nog eens met een vormcrisis. Tegen Darmstadt 98 (1-1) vergat Huntelaar zijn ploeg de zege te schenken en tegen VfL Wolfsburg (0-3) miste hij de kans op de gelijkmaker.

“Een spits gaat nou eenmaal door dit soort fases”, relativeert hoofdtrainer André Breitenreiter van Schalke 04. “Hij gaat uit deze situatie komen, daarvan ben ik overtuigd.” Ook ploeggenoot Dennis Aogo maakt zich geen zorgen. “Hij is ervaren genoeg. We hebben ook al kunnen zien hoe hij met dit soort situaties om weet te gaan”, aldus Aogo, die weet dat Huntelaar al vijf seizoenen op rij aan de lopende band scoort voor Schalke 04.

Is Klaas-Jan Huntelaar nog steeds een topspits?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Hij ligt zowel aan hem als aan Schalke. Schalke komt van diep, Di Matteo heeft het team kapotgemaakt met zijn ultradefensieve speelstijl. Breitenreiter moet de funderingen opnieuw bouwen en heeft ontzettend veel tijd nodig. Huntelaar zelf zou Schalke zeker moeten aankunnen, ook in de nadagen van zijn carrière maar niet tegen het topsalaris dat hij momenteel krijgt. Voor je het weet wordt hij ook gedumpt net als Sneijder bij Inter, Rvp bij Man U, Gomez bij Fiorentina, etc.

8 september 2015 om 22:06

Ze mogen van mij hem zeker weten dumpen bij Galatasaray, net als Sneijder. Je ziet gewoon dat Sneijder zijn oude vorm heeft teruggevonden in Turkije, dus waarom zou Huntelaar dat niet kunnen. Hij is en blijft een spits die altijd opgeroepen wordt, al is het als pinchitter.

8 september 2015 om 22:24

Sneijder heeft zich wel een beetje herpakt, maar zijn oude niveau gaat hij helaas niet meer halen. Hij moest er ook alles aan doen om bij het WK te zijn, dat was natuurlijk ook een extra motivatie met dat gedoe met Louis van Gaal.

8 september 2015 om 22:40

Sneijder zijn vorm bij Inter gaat hij niet meer vinden. Toen was hij echt weergeloos.

Denk dat Huntelaar zich wel heeft zitten verbijten op de bank. Depay heeft de bal 4 keer prachtig voor het doel geslingerd en er werd geen fuck mee gedaan.

8 september 2015 om 22:25

Welke westrijd heb jij gezien depay niet gezien!

8 september 2015 om 22:26

Moet je de herhaling toch nog eens kijken: speelde niet groots? maar heeft enkele goede voorzetten gegeven die normaliter gegarandeerd goals zouden zijn.

8 september 2015 om 22:25

Nou die ene keer bij Klaassen was meer een schot-pass dan een voorzet. Jeetje, met 200 km/h en dan moet iemand hem er in koppen.. Die ene bal van Wijnaldum had er wel 100% ingemoeten. En die van Luuk de Jong eigenlijk ook wel, als je als pinchitter gebracht wordt en alle hoop toch op die ene kans van jou is gericht, en daar is ie ook spits voor.

8 september 2015 om 22:26

Maar ik weet niet meer of Depay wel bij beide keren de voorzet gaf, misschien was het wel Sneijder.

Huntelaar blijft Huntelaar en dus blijft hij een top spits. Hij is niet van de beste, maar talent heeft hij zeker wel. Het valt me vooral op dat iemand zo snel na een aantal wedstrijden alweer kritiek krijgt wanneer hij het even slecht doet. Gaat nergens over.

Wat een vreselijk provocerende, ongefundeerde sensatiekrant is dat Bild toch, ik zou er mn reet nog niet mee afvegen. Je kunt als speler in Duitsland maar beter deze riooljournalistiek volledig vermijden, stel je voor dat je je echt wat zou aantrekken van dit soort gebral. Huntelaar heeft wel vaker moeilijke periodes gekend en is er altijd weer bovenop gekomen. Pas als je een heel seizoen geen knikker raakt (Falcao bij United) mag je je achter de oren krabben, maar zelfs dan geloof ik niet dat een voormalig topspits het ineens verleerd zou zijn. Hoop dat Klaas Jan een gepast antwoord weet te geven in de eerstvolgende wedstrijd.

9 september 2015 om 01:14

Bild is meestal wel een goede krant. Vrij objectief en normaliter niet zo van het spelers afvallen. Natuurlijk, elke krant schrijft het liefst alleen maar sensatiestukken; want dat verkoopt!

Maar Bild is lang niet zo erg als de Daily's uit Engeland...

Huntelaar heeft zijn beste periode ook al lang gehad. De laatste 4 seizoenen heeft hij in de bundesliga 32 doelpunten gemaakt wat natuurlijk niet bijzonder veel is.

8 september 2015 om 23:12

Hij heeft de laatste DRIE seizoenen 31 goals gemaakt. Beetje flauw dat je het huidige seizoen meetelt, daarin heeft hij maar 1x gespeeld (en dus ook meteen gescoord).

9 september 2015 om 08:30

Klopt het lopende seizoen kan je nog niet echt mee tellen. Maar 31 doelpunten in 3 seizoenen is ook aan de magere kant.

Top spits? Echt nuet anders had hij echt wel bij real gebleven. Hier in nl de Mickey mouse competitie is het niet zo moeilijk om er gemiddeld 25 te maken.

9 september 2015 om 08:12

Dan is robben zeker ook geen goede rm?

Huntelaar is nooit een echte topspits geweest, niet zoals van basten en van nistelrooy. Schalke04, dus het nivo net onder de top is zijn plafond. Net zoals Dost eigenlijk. De beste spitsen spelen ook bij de beste of rijkste europese clubs, zoals Lewandowski, Muller, Aguero, Zlatan, Benzema en Suarez....misschien vergeet ik er een aantal, maar sorry de rest is echt van minder nivo en zijn dus geen topspitsen

9 september 2015 om 14:27

Sorry maar die hebben we niet. We moeten het doen met de jongens die we hebben en als je heel eerlijk bent was Van Nistelrooy de laatste echte topspits die we hadden die voor langere tijd presteerde.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren