Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Geen tranen in mijn ogen als de voorselectie van Oranje bekend wordt'

Laatste update:

Ruud Vormer is al drie seizoenen op rij een vaste waarde bij Club Brugge. Ondanks zijn goede spel in de Belgische competitie werd hij door bondscoach Danny Blind nog nooit opgeroepen voor het Nederlands elftal. Waar er in de Belgische media vraagtekens worden gezet over het uitblijven van een uitnodiging voor Oranje, zegt Vormer er zelf niet zo meer mee bezig te zijn.

/

Ook Ricardo van Rhijn en Stefano Denswil, al geruime tijd ploeggenoten van Vormer bij Club Brugge, hoefden nog nooit op een uitnodiging van Blind te rekenen. "Ik had Stefano er laatst bij verwacht. Over mijn eigen situatie zeg ik niets”, zegt Vormer in de Volkskrant. “Het is echt niet zo dat ik met tranen in mijn ogen zit als de voorselectie bekend wordt. Ik weet vaak niet eens dat die eraan zit te komen. De Belgische media zijn er meer mee bezig.”

Of Vormer de komende interlands wordt opgeroepen voor Oranje, hoort hij in maart. Dan staat het WK-kwalificatieduel met Bulgarije (25 maart) en de vriendschappelijke interland tegen Italië (28 maart) op het programma.

Verdient Ruud Vormer een uitnodiging voor het Nederlands elftal?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Komt tekort, niet Oranje waardig, matige speler. Allemaal statements die ik zie opduiken als het over deze kerel gaat. Ik kan het zeker begrijpen, maar heel het Nederlands elftal stikt momenteel van de middelmatige spelers. Dan moet je dus gaan selecteren op vorm en speeltijd. En in beide van deze categorieen doet Vormer het meer dan prima.

Is dit de kwaliteit die je uiteindelijk moet nastreven? Uiteraard niet, maar omdat niet zoveel beters is kun je hem zeker overwegen. Al is het enkel voor vulling op de bank.

4 februari 2017 om 11:59

Het verschil is dat die middelmatige spelers die er wel bij zitten nog potentie hebben. Zeg eerlijk, in plaats van Vormer komen toch eerst Strootman, Clasie, Bazoer, de Roon en Hendrix? In elk geval de eerste vier, dus wat moet Vormer erbij? Het is namelijk ook niet zo dat Club Brugge buitengewoon goed speelt. Zijn in België top maar in de CL totaal kansloos eruit. Als Vormer en consorten daar nu eens wat zouden presteren heb je al meer recht op babbels.

4 februari 2017 om 12:23

Wat heeft PSV dan gepresteerd in de CL, ik volg de Belgische competitie niet de meeste Nederlanders hier wss ook niet dus bierkan je amper over oordelen.

4 februari 2017 om 12:33

Bayern, Rostov en Atletico is toch wel andere koek dan Leicester, Porto en Kopenhagen! PSV had ook meer punten dan hun en heeft toch wel iets meer laten zien. Verder is deze gast ook gewoon te oud om nu nog bij Oranje te komen als hij nou 21 was zou ik hem de kans hebben gegeven!

4 februari 2017 om 12:40

Wat een onzin. Spelers die in de Eredivisie tekortkomen zie je makkelijk meekomen in Belgie. Dat zegt meer over het niveau van die competitie dan meneer Vormer. Bij Feyenoord was het een leuke speler maar niet meer dan dat.

Vormer als bankvulling bij het Nederlands elftal? Wat een onzin man. Dan zou ik daar liever een opkomend talent aan laten ruiken dan een Vormer die er hoogstens een paar keer bij zou zijn. Er is helemaal geen plaats voor Vormer bij Oranje, hoe matig het niveau dan ook mag zijn momenteel.

4 februari 2017 om 13:05

Ja maar Vormer komt absoluut niet tekort voor de Eredivisie. Heeft zich bewezen bij AZ, bij Roda was hij een van de beste middenvelders van de competitie en won de VI prijs van het jaar, voor wat het waard is, volkomen terecht. Toen hij naar Feyenooord ging werden er opeens andere dingen van hem gevraagd, dingen die Clasie beter lagen. Clasie zet je natuurlijk niet zo snel op de bank neer in de vorm waarin hij presteerde en toen kreeg Ruud het lastig.

Begrijp me niet verkeerd... Ruud hoeft van mij niet in de voorselectie maar je kunt het ook omdraaien en zeggen: 'hoeveel geflopte Belgische spitsen schieten wel niet uit hun slof in Nederland'. Dan zou je juist kunnen stellen dat de Belgische ocmpetitie sterker is omdat ze daar veel minder scoorden! Veel verschil zit er echt niet meer in tussen ons en de zuiderburen, en dan nog te bedanken dat veel toptalent in het buitenland zit of vroeg vertrekt op aanraden

Ruud Vormer bij Oranje. Nou als dat gebeurd zijn we wel heel ver afgezakt. Dan zijn we van het kaliber Kazachstan en Macedonië....

4 februari 2017 om 11:37

Ach, zijn ploeggenoot van Rhijn heeft er ook al bijgezeten en die is nog minder wat mij betreft. Maar goed, toen zat hij nog niet bij Brugge, dat zal hebben meegespeeld.

4 februari 2017 om 16:44

Het was nochtans niet als sneer bedoeld hoor. Het is alleen vrij duidelijk dat spelers die in Belgiã« spelen niet meer zo snel worden opgeroepen voor Oranje.

Ik heb trouwens een heerlijk leven, met een prima pH-waarde. Als je denkt dat iedereen maar sneert richting Ajax raad ik je toch aan om dingen wat minder vijandig op te pikken. Ik zie dat je inmiddels je laatste waarschuwing hebt gekregen, dan kan het vast geen kwaad om voortaan wat rustiger te reageren. Het zou zonde zijn als wij jouw bijdragen in de toekomst moesten missen, nietwaar?

edit: Mocht je dit (of mijn eerdere bijdrage) toch als kwetsend of iets dergelijks hebben ervaren, mijn oprechte excuses bij dezen. Dat is geen moment mijn bedoeling geweest.

Tsja met Wijnaldum, Strootman, De Roon, Klaassen etc. hebben we betere opties op zijn plek. Volkomen logisch dat hij niet wordt geselecteerd dus.

Tja maar dat is het punt nu.....er zitten bijna alleen maar middelmatige spelers. Nederlands elftal is gewoon heel middelmatig. Als jongens zoals Janssen geselecteerd werden konden Denswil en Vormen dat ook. Gewoon een kern van waarheid. En Blind is een zeer middelmatige trainer waarbij het selectiebeleid alleen maar erger is geworden. Dus Belgische media heeft gewoon een punt

4 februari 2017 om 11:39

Janssen moet itt Vormer en Denswil knokken tegen topspelers om zich in de basis te spelen. Bij Tottenham zullen ze niet eens denken aan een speler als Vormer of Denswil. Dat is het verschil. En alle andere middenvelders zoals Wijnaldum, Klaassen, Propper of zelfs De Roon zijn beter dan Vormer. Om maar te zwijgen over de concurrenten van Denswil.

Past toch prima...een middelmatige trainer bij een middelmatig elftal. Net zo min als Ajax of PSV ooit nog de Champions League gaan winnen gaat het Nederlands elftal ooit weer aan de top terugkomen. Het is over en voorbij...zuid Afrika en Brazilie waren de laatste stuiptrekkingen....dus dit soort spelers zijn de toekomst van Oranje.

4 februari 2017 om 11:48

Dit verhaal hoor ik al bijna dertig jaar, telkens denken we dat het toch echt over is met Oranje, telkens komen we weer bovendrijven. Je had de generatie van de jaren 80 moeten zien, met vd Gijp en Wijnstekers en zo, dan is de huidige generatie nog niet eens zo verkeerd. En ineens was daar de generatie die het EK won, het kan snel verkeren. Sterker, met een beetje geluk hadden we zo maar wereldkampioen kunnen worden het afgelopen WK, misschien niet helemaal terecht, maar het scheelde uiteindelijk vrij weinig.

Als je het team rustig bekijkt kan je gerust wel een aardig elftal op de been brengen hoor. Een verdediging met De Vrij en Van Dijk, een middenveld met Strootman, Sneijder en Wijnaldum, een aanval met Robben. Er zijn genoeg landen die die spelers er dolgraag bij zouden hebben. De problemen zitten op een paar posities, maar wie weet hoe snel dat kan veranderen. Als Cillessen gaat spelen, als Karsdorp zich zo door ontwikkelt, als Willems weer zij vorm hervindt, net als Depay bijvoorbeeld. Dan zitten we nog te wachten op een spits, al kunnen we rustig de topscorer van Portugal opstellen. En dan hebben we nog spelers als Blind, Fer, Klaassen, Elia, talenten als Vilhena, Bazoer, Hoedt, Fosu Mensah, Kongolo en nog wel wat spelers die zo maar in een stroomversnelling kunnen komen. Ik weet dat het in onze aard zit om te zeuren (kijk eens naar de kritiek op de politiek, terwijl we een land hebben waarin vrijwel alles prima is geregeld), maar het kan allemaal snel verkeren in de voetballerij hoor.

En dat terwijl hij basisspeler is bij Club Brugge nota bene, Club Brugge! Het verbaast me nog meer dat hij nog geen ballon dâ´or heeft gewonnen met zijn solide spel bij zoâ´n gigantische voetbalgrootmacht.

Doet het prima bij Club Brugge, maar heeft gewoon pech dat op zijn plek er veel concurrentie is die wel een acceptabel niveau hebben. Wijnaldum, Strootman, Klaassen, Clasie, Propper, de Roon en Sneijder zijn logischere namen. Vormer zit in de categorie Hendrix, Bazoer, Vilhena en Fer. Ook namen waar hij niet bovenuit steekt. Dan duurt het wel even voordat je in aanmerking komt.

Alle drie genoemde spelers zijn zeer matig. Niet alleen vind ik de NL competitie nog altijd beter en was het beter voor genoemde spelers geweest om in de ED te gaan voetballen. Ook zijn deze drie spelers allemaal uitgekakt bij hun vorige werkgever. Denswil heeft het nooit echt laten zien en centraal zitten we niet echt verlegen met verdedigers. Van Rhijn, ja als rb zijn er best wel veel andere en betere opties.
Vormer zelf zie ik ook echt niet opgeroepen worden. Er zijn altijd wel talenten etc. die al beter en meer potentie hebben.

Weinig.concurrentie op die positie kan ik meerdere spelers noemen die beter dan Janssen zijn. Dost RVp klaas Jan.....en nog meer!!!! Hou toch op me middelmatige spelers de hemel in prijzen....janssen is middelmatig Vormen noem maar op. Denswil KAN MEE

4 februari 2017 om 16:52

Ik denk dat er op de positie van Denswil aanzienlijk meer concurrentie is dan op de positie van Janssen. Van Dijk, De Vrij, Vlaar en Bruma zijn aanzienlijk beter centraal. En dan heb je nog Kongolo, Riedewald, Hoedt, Blind, Martins Indi en Rekik die waarschijnlijk ook een stuk beter zijn dan Denswil. En eventueel zou je zelfs nog aan spelers als Viergever, vd Heijden, Letschert etc kunnen denken, die waarschijnlijk ook weinig zullen onderdoen voor Denswil. Ik geef het je te doen om voor Janssen zo'n lijst op te stellen, en ik vergeet zeker weten nog een hoop verdedigers.

Vormer verdient van mij zeker wel een kans in het Nederlandse elftal.
Hij heeft drie geweldige seizoenen achter de rug bij Club Brugge.

Als ik bondscoach zou zijn van Oranje had ik hem zeker een kans gegeven.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren