Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Geen probleem om in de schaduw van Hazard, Lukaku en De Bruyne te staan’

Laatste update:

Yannick Ferreira Carrasco stevent af op een basisplaats tijdens het WK. De linksbuiten van België kende vanwege knieproblemen geen vlekkeloze aanloop naar het toernooi, maar begon in de laatste twee oefenduels wel vanaf de aftrap. Op de linkerflank lijkt Carrasco de onbetwiste eerste keus. Zelf durft de aanvaller van Dalian Yifang echter nog niet te rekenen op een basisplek.

Carrasco zegt tegen Het Nieuwsblad niet te weten wat bondscoach Roberto Martínez precies met hem van plan is. Hij ziet 'heel veel goede spelers' rondlopen bij de Rode Duivels en hoopt zijn kans te pakken. "Ik ben blij om deel uit te maken van de 23 geselecteerden. Ik ga gewoon zo goed mogelijk proberen te presteren om mijn plek te behouden. Want er zijn nog andere getalenteerde spelers op mijn positie", geeft Carrasco aan.

Twee jaar geleden stond hij nog in de finale van de Champions League, maar na zijn transfer naar China in februari is de 25-voudig international enigszins uit het oog geraakt. België beschikt over andere grote namen, die schitteren in Europese topcompetities. Carrasco zegt nog altijd achter zijn keuze te staan om Atlético Madrid in te ruilen voor Dalian Yifang. "Kijk, voor mij is Eden Hazard een topspeler, Romelu Lukaku en Kevin De Bruyne zijn dat ook. Dat ik nu in hun schaduw sta, daar heb ik absoluut geen probleem mee."

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Zo jammer dat die gast voor een carrière in China heeft gekozen!
Snap het wel als ik hoor wat hij verdiend, maar sportief gezien had hij in Europa ver kunnen komen.
En dan verdien je ook echt wel een leuke boterham.

Als hij zich kan schikken in die rol kan hij echt belangrijk zijn voor het elftal. Niet de beste van de ploeg, maar heeft zeker kwaliteiten. Ben toch altijd beetje bang voor zijn fysieke gesteldheid. Zijn benen hangen vaak vol met tape. Geen goed signaal voor iemand van zijn leeftijd.

8 juni 2018 om 21:24

Goede speler

8 juni 2018 om 21:41

Sommigen doen dat ook gewoon voor de show hoor, of omdat het de scheenbeschermers beter op hun plaats houd.

9 juni 2018 om 02:23

Mja, maar bij hem is het toch ook vaak rond de knie enz. En hij is ook vaak geblesseerd geweest bij Atletico.

Waarom Hazard niet op links en Mertens op rechts? Is Mertens nu meer een spits? Die speelt Lukaku er niet uit lijkt me, al ben ik geen fan van Lukaku.

8 juni 2018 om 23:34

Mertens is al sinds vorig seizoen spits bij Napoli en schiet er de pannen van het dak, mede door het goed voetballende systeem dat Napoli hanteerde onder Sarri. In België lijkt mij een spitspositie dan weer niet voor hem weggelegd, omdat het spel oersaai is en er enkel gerekend wordt op flitsen van Hazard en De Bruyne. Daarom zou Mertens niet renderen in de spits en heb je meer aan een Lukaku, die weegt op een verdediging.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren