Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Geen extra assistent naast Grim: ‘Denk dat we het goed met z’n drieën kunnen’

Laatste update:

Danny Blind haalt voorlopig geen tweede assistent naar het Nederlands elftal. Door het vertrek van Marco van Basten en Dick Advocaat zat Blind plotseling zonder assistenten, tot hij Fred Grim ervoor terughaalde. Daar blijft het vooralsnog bij.

/

Blind vormt een technische staf met Grim en Frans Hoek, de keeperstrainer. “Ik denk dat we het heel goed met z´n drieën kunnen”, laat Blind weten op een persconferentie. “We hebben verschillende opties bekeken.”

De keuzeheer geeft toe dat Denny Landzaat een kandidaat was om de tweede assistent te worden. “Die naam is uitgelekt, maar hij is niet de enige met wie we hebben gepraat. We gaan geen overhaaste beslissingen nemen”, aldus Blind.

Oranje heeft een extra assistent nodig

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

nieuwe assistent? doe maar een nieuwe trainer.

30 september 2016 om 15:46

Inderdaad, al heeft hij Mourinho of Guardiola als assisten, zie ik het nog mis gaan.

Deze man moet eerst eens presteren bij een club voordat hij hieraan mocht beginnen. Triest dat heel Nederland dit ziet behalve de Knvb.

Bondscoachschap moet je verdienen en niet door middel van kontenlikken

30 september 2016 om 16:32

Wat was van Basten toen hij starten bij het Nederlands Elftal.
Had net een jaartje jong Ajax getraind.

30 september 2016 om 16:42

Die man was een van de grootste voetballers ooit. Had alleen niks gepresteerd als trainer, maar gaf ons wel een van de mooiste EK wedstrijden, iets wat je nu niet kan zeggen.

30 september 2016 om 18:10

Dus? Het is geen garantie dat hij het als trainer goed zou doen. Al zou oranje frankrijk oprollen met een 4-1, dannog zal Blind niks goed gedaan hebben. Het lijkt wel de nationale sport geworden om alles wat we doen compleet onder te zeiken met z'n allen.

30 september 2016 om 19:30

Dus alleen om dat hij een top voetballer is geweest vond je marco beter. Als clubtrainer heeft hij niets gewonnen blind heeft voor dat hij bondscoach werd de beker en de jc schaal gewonnen en is een langetijd als assistent. Bij oranje geweest en daarvoor nog 5jaar bij ajax A1 om te starten .

30 september 2016 om 20:13

Nee jullie lezen het verkeerd, ik had ook mijn twijfels bij van Basten, maar van Basten liet het wel zien op het EK en Blind niet.

Daarom vind ik ook de vergelijking van Joecartoon zo lachwekkend. 4-1 Frankrijk oprollen deed van Basten dus wel en Blind niet, dat is het verschil.

Raar, ik las vanmiddag nog ergens anders een artikel, gebaseerd op uitspraken van Blind, dat die assistent wel komt. Alleen pas na de volgende interlandperiode.

Achter zon slappe zak als Danny kan je wel 30 assistenten zetten met hem erbij zal t nooit wat worden.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren