Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

In de wandelgangen: Gareth Bale weet waar hij volgend seizoen speelt

Laatste update:
/
Internazionale gaat het aflopende contract van Ashley Young verlengen. De ervaren vleugelverdediger, die afgelopen winter overkwam van Manchester United, maakt een goede indruk in Milaan. (The Telegraph)
/
Er speelt nog niets concreet rond Moussa Dembélé, spits van Olympique Lyon. Het is afwachten of geïnteresseerde clubs als Manchester United, Chelsea en Arsenal adequaat durven handelen tijdens de coronacrisis. (LEquipe)
/
Real Madrid heeft geen aanbiedingen ontvangen voor Gareth Bale. De aanvaller, die tot medio 2022 onder contract staat, is volgend seizoen hoogstwaarschijnlijk ook actief bij de Koninklijke. (Marca)
/
Paris Saint-Germain heeft Eduardo Camavinga nog altijd niet uit het oog verloren. De grootmacht wil de selectie 'Franser' maken en zodoende aast men op de jonge middenvelder van Stade Rennes. (AS)
/
Naast Manchester City en Newcastle United heeft ook Manchester United interesse in Facundo Pellistri. De jonge buitenspeler ligt momenteel tot de zomer van 2022 vast bij het Uruguayaanse Penarol. (Daily Mail)
/
Lazio en Francesco Acerbi zijn in gesprek over een contactverlenging tot medio 2024. De centrale verdediger kan bij een nieuwe deal circa 2,5 miljoen euro per seizoen verdienen. (La Gazzetta dello Sport)

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ik vind die houding van Bale geweldig. Ze hebben hem een vet en langdurig contract gegeven zodat hij voor vrijwel niemand meer haalbaar was. En nu zitten ze al een flinke poos "met hem opgescheept". Terwijl hij overigens nog gewoon zijn best doet als hij meespeelt. Maar dat hij wel klaar is met dat steeds weer uitfluiten is ook duidelijk. Maar zegt hij dan, voor dat maandelijkse miljoenensalaris moet dat dan maar. En dus pakt hij maandelijks zijn miljoenen, gaat een beetje golfen (mag ook al niet schijnbaar) en denkt vooral "zoek het allemaal maar lekker uit."

29 mei 2020 om 12:13

waarom zou hij niet mogen golven als het in zijn vrije tijd is? hij kan moeilijk 24 uur per dag thuis een bal gaan staan hooghouden om zijn dagen door te komen

29 mei 2020 om 12:41

Je pretendeert alsof het een straf is voor Real Madrid dat niemand Bale wil kopen. Het is nog altijd mits fit een van de beste vleugelaanvallers ter wereld die zijn strepen al heeft verdiend voor Real Madrid. Ja de relatie onderling is niet fantastisch maar het is ook niet alsof ze niks meer voor elkaar kunnen betekenen. Ik ben blij dat hij er nog is bij Real Madrid.

29 mei 2020 om 12:51

Theo uphus pretendeert dat niet. Iedereen weet dat Gareth Bale een fenomenale voetballer is, echter is het vette salaris wat hij krijgt gebaseerd op zijn periode bij Tottenham Hotspur. Hij heeft dit niveau helaas nooit weten aan te tikken, maar ook een iets mindere Bale is een speler die voor iedere topclub in Europa een aanwinst is.

29 mei 2020 om 13:20

Volgens mij vergeet je dat hij meermaals de cl heeft veiliggesteld .. En de omhaal ook vergeten. ? Bale is eigenlijk gewoon een links back!! En als je dan rechts voor moet staan... in de periode dat Ronaldo geblesseerd was.. stond bale op en dit d gewoon aan de linker kant.. je ziet het ook met Frenkie.. zet hem op zijn favo plek en je ziet een andere jongen. Nu beetje aan de zijkant...en dan roepen dat ie niet goed aan het spelen is.

29 mei 2020 om 16:15

Onder Benitez speelde hij op zijn favo positie en kreeg hij enorm veel vrijheid. Dat pakte goed uit ja...

29 mei 2020 om 16:11

Echt geweldig ja, waarom zou je je best willen doen als je ook gewoon achterover kunt leunen en je miljoenen kunt pakken? Vraag je je trouwens ook wel eens af waarom mensen met termen als "verwende miljonairs" gooien als het over voetballers gaat? Helemaal geweldig

Real Madrid heeft geen aanbiedingen ontvangen en dus blijft Bale. Want de transfermarkt sloot gister?

29 mei 2020 om 12:15

Ik denk dat gezien de coronacrisis in de voetbalwereld er weinig clubs echt grof geld gaan betalen, zeker voor Bale nu niet.

29 mei 2020 om 12:32

Ja Real heeft geen aanbiedingen gehad omdat de clubs weten wat de salaris eisen zijn van Bale. En voor zijn prestaties tegenwoordig is het ook begrijpelijk. Die jongen heeft meer zin om te golfen dan voetballen.

ik snap nog steeds niet dat Bale bij Real nooit op links speelt. op rechts vind ik hem echt een pak minder, op links was hij altijd fenomenaal bij de Spurs. we kunnen ons bv allemaal nog de wedstrijd tegen Inter herinneren toen hij destijds een van de beste rechtsbacks ter wereld Maicon eruit liet zien als een eerste klas amateur

29 mei 2020 om 12:44

Snap ik ook niet. Of eventueel centraal. Daar heeft hij lange tijd ook gespeeld bij The Spurs. ''soort van 10''.bale deed het op rechts met Cristiano op Links ook wel goed, maar een pak minder inderdaad!

29 mei 2020 om 16:17

Hij komt amper nog een man voorbij langs de flank, laat staan centraal op het veld. Onder Benitez speelde hij op 10 en dat was dramatisch. Als schaduwspits kan ik nog snappen omdat hij een goed hard schot heeft, maar als 10 heeft Bale totaal niet genoeg overzicht en creativiteit.

29 mei 2020 om 12:45

Ik snap je reactie. Maar daarvoor was het als links back ook geen onaardige voetballer, dat betekent niet direct dat hij de beste optie is om er te spelen. Ik denk dat Real Madrid blij moet zijn dat hij zo veelzijdig is. Een Hazard is gehaald voor links en zou op rechts minder goed presteren als bijvoorbeeld een Bale. Maar ik ben het met je eens, ik denk dat hij ook op zijn best is vanaf de linkerkant.

29 mei 2020 om 14:09

Bale was bij Spurs met afstand het best op linksbuiten. Dat was de positie waar hij bij Spurs altijd speelde toen hij daar de man was. Dat hij bij Real eerst Ronaldo voor zich had op die positie is te begrijpen, maar ik had al lang geprobeerd om hem weer op links te zetten.

29 mei 2020 om 14:29

Zoals hij het zelf uitlegt in het interview met Eal; is dat hij een goed schot heeft, maar dat zijn rechterbeen alleen is om op te staan. Dus zijn gevaar ligt bij naar binnentrekken en met zn goede been schieten. Maar dat is aan Zidane om te beslissen natuurlijk.

@japie Ja waarom mag hij niet golfen ? Omdat mensen menen dat hij daardoor te weinig met voetbal bezig is. Dat is natuurlijk ook quasch maar ja, die Bale is nu eenmaal de gebeten hond in Madrid en dus grijpen mensen de meest idiote dingen aan om hem te bekritiseren. En dan kom je uit bij wat ik eerder zei, ik vind het prachtig dat hij daar gewoon schijt aan heeft en gewoon zijn eigen gang blijft gaan.

29 mei 2020 om 12:37

mee eens! ik vind het ook goed dat hij gewoon zijn hobby's blijft uitoefenen. er is ook nog een leven naast voetbal

29 mei 2020 om 19:41

Dat ze niet mogen skydiven, autoracen of snowboarden staat lang en breed in hun contract, waarschijnlijk mogen ze zelfs niet eens zaalvoetballen.

Laat Bale gewoon gratis vertrekken.. Zodoende kan de nieuwe club waar hij heen gaat nog tekengeld aanbieden om zijn loon te compenseren en Real is van een duur contract af.het is duidelijk dat de liefde al lang over is tussen beide partijën..

29 mei 2020 om 16:43

Ik hoop dat hij zijn contract uitdiend laten ze maar lekker betalen , en dan over 2 jaar gratis uit je contract lopen geweldig . Real heeft hem dat vette contract gegeven misschien is dit een moment om eens na te denken door al die zogenaamde vedettes eens zoveel geld te geven en dat het realisme een beetje terug komt .

In de veronderstelling dat hij mag spelen en hij dat effectief doet kan je er weer geld voor vragen..

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren