Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Gareth Bale voltooit hattrick op perfect moment en is goud waard voor Wales

Laatste update:

Wales heeft op de valreep een overwinning geboekt in de kwalificatiereeks voor het WK. De ploeg van bondscoach Robert Page stevende zondagmiddag af op een gelijkspel tegen Wit-Rusland, maar diep in de blessuretijd maakte Gareth Bale zijn derde en laatste doelpunt: 2-3. Wales, dat aantrad zonder het geblesseerde viertal Aaron Ramsey, Neco Williams, Joe Rodon en George Thomas, komt daardoor op een punt achterstand van nummer twee Tsjechië én heeft een duel minder gespeeld.

De wedstrijd werd achter gesloten deuren gespeeld in Kazan. Vanwege de instabiele politieke situatie in Wit-Rusland speelt de ploeg thuiswedstrijden in Rusland. In de vijfde minuut mocht Bale voor het eerst aanleggen vanaf elf meter. De aanvaller werd in het zestienmetergebied getorpedeerd door de uitgekomen doelman Sergey Chernik en zocht met succes de rechterhoek uit. Na 28 minuten kreeg ook Wales een penalty van scheidsrechter Giorgi Kruashvili, ditmaal na gevaarlijk spel van Chris Gunter in een duel met Nikolai Zolotov. De Welshe doelman Danny Ward dook de goede kant op, maar kon niet voorkomen dat Vitali Lisakovich raak schoot.

De aanvaller van Lokomotiv Moskou gaf twee minuten later ook de assist bij de 2-1 van Wit-Rusland. Omdat hij aan de aandacht van de onoplettende James Lawrence ontsnapte, kon hij Pavel Sedko bedienen aan zijn linkerzijde. Sedko kon van dichtbij eenvoudig binnenschieten. Halverwege de tweede helft kwam Wales langszij, toen Bale uit een strafschop de rechterhoek vond. De penalty was toegekend nadat Max Ebong in de ogen van de arbitrage Ben Davies in de rug liep. Twee minuten voor tijd schoot Bale naast uit een vrije trap, waardoor Wales puntenverlies leek te gaan oplopen.

Diep in de blessuretijd maakte Bale echter het winnende doelpunt. Invaller Mark Harris liet een grote kans liggen en stuitte van dichtbij op de keeper, waarna Wit-Rusland de bal van de lijn haalde. Uiteindelijk kwam het leer echter terecht bij Bale, die uit de draai de hoek vond; doelman Chernik kreeg zijn hand nog tegen de bal, maar was net niet daadkrachtig genoeg. Zodoende sleepte Wales de overwinning voor de poorten van de hel weg en komt het WK een stapje dichterbij. Woensdag speelt Wales in Cardiff tegen hekkensluiter Estland en zullen opnieuw drie punten gepakt moeten worden.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Lijkt me duidelijk als Bale er nog zin in heeft, hij zeker nog wat bij Real Madrid te zoeken heeft. Is de beste buitenspeler die ze momenteel onder contract hebben

Ik ging er vanuit dat Wit Rusland had gewonnen, tot dat ik zie dat Wales heeft gewonnen niet verwacht, daarom is voetbal zo ene leuke sport, bal is rond en kunnen gekken dingen gebeuren vooral als het 11 tegen 11 is en het gras groen is.

5 september 2021 om 17:57

Toch zal ieder met het minste voetbal verstand gokken op een overwinning van Bales op Wit Rusland, maar goed.

5 september 2021 om 21:33

Middenstip staat precies in het midden en de goals zijn even groot. Kan worden toegevoegd aan rijtje bal is rond, 11 tegen 11 en gras is groen.

Bijzonder dat hij het daar dus wel weer kan laten zien en elke minuut hij Real er ongeïnteresseerd bij loopt. Je zou bijna geld moeten inhouden voor werk weigering.

5 september 2021 om 17:57

Als je gedemotiveert bent komt dat niet altijd door de werknemer. Denk je overigens dat hij daar beter van gaat spelen? Zoi het bij jou zo werken. Ik neem aan dat je overdrijft en het zegt als een grap. Maar zoals jij het stelt lijkt het alsof bale volledig te verwijten is. Ik betwijfel dat.

6 september 2021 om 01:45

Valt mij ok altijd op dat hij voor Wales alles geeft en voor real Madrid nooit zit hij zijn centjes uit toont nauwelijks inzet zoals hij dat bij Wales wel doet, bij real doet hij dat semi druk zetten.

Wat mij het meest heeft verbaast in het artikel is te begrijpen dat George Thomas, u kent hem vast niet meer maar één van de helden uit de hoge hoed van Pardew die in het seizoen 2019/2020 ervoor hebben gezorgd dat ADO pas een jaar later zou degraderen, het blijkbaar heeft geschopt tot international.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren