Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Galatasaray ziet stuntaanwinst na twaalf wedstrijden alweer vertrekken

Laatste update:

Nicolò Zaniolo speelt dit seizoen op huurbasis voor Aston Villa, zo maken de Engelse club en Galatasaray bekend via de officiële kanalen. De 24-jarige Italiaanse middenvelder wordt in eerste instantie gehuurd van de Turkse topclub, waarna Villa hem voor 27 miljoen euro definitief kan overnemen. Zodoende vertrekt Zaniolo, die in februari als stuntaanwinst werd onthaald in Istanbul, al na twaalf officiële duels bij Galatasaray.

The Villans zijn bezig aan een ambitieuze transferzomer en wisten eerder al Youri Tielemans, Pau Torres en Moussa Diaby te strikken. Zaniolo is nu de vierde zomerse aanwinst voor de club van manager Unai Emery. De dertienvoudig international van Italië gaat bij Villa spelen met rugnummer 22. Met Galatasaray werd de linkspoot in het afgelopen seizoen kampioen. In twaalf wedstrijden voor de Turkse club was Zaniolo goed voor vijf doelpunten. Eenmaal fungeerde de technische middenvelder als aangever.

De club uit Birmingham is momenteel ook in gesprek met Sevilla over een transfer van Marcos Acuña. Het bestuur van Villa heeft goede hoop en verwacht tijdens deze onderhandelingen tot een akkoord te komen over een transfersom van 15 miljoen euro. Acuña zelf is al persoonlijk rond met Villa, aangezien hij graag in de Premier League wil spelen. Sevilla kijkt ondertussen al verder en hoopt Borna Sosa (VfB Stuttgart) aan te trekken als vervanger. Acuña speelde sinds 2020 liefst 125 officiële duels voor Sevilla, waarin hij goed was voor 5 doelpunten en 13 assists.

Villa begon afgelopen weekend teleurstellend aan het nieuwe Premier League-seizoen. Op bezoek bij Newcastle United ging Villa met 5-1 onderuit. In Engeland verwacht men dit seizoen veel van de club uit Birmingham, daar een aantal gerenommeerde Europese sterren werden aangetrokken. Diaby werd de duurste aanwinst ooit voor Villa, dat 55 miljoen euro overmaakte aan Bayer Leverkusen. Pau Torres kwam voor 33 miljoen euro over van Villarreal en Tielemans was transfervrij na afloop van zijn contract bij degradant Leicester City. Na Zaniolo moet ook wereldkampioen Acuña zich binnenkort bij de selectie van Emery voegen.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Iemand die deze keuze begrijpt? En het kan uitleggen?

18 augustus 2023 om 22:28

Grotere club, betere competitie, beter salaris.

18 augustus 2023 om 22:29

Geen grotere club. Salaris en competitie heb je wel gelijk in.

18 augustus 2023 om 22:42

Misschien niet groter, maar toch wel zeker een sterker team.

18 augustus 2023 om 22:42

Grotere club? Hehe. Je weet dat Galatasaray alle voetbal grootheden op het hoogste niveau wel een keer pak slaag heeft gegeven toch? Van Real tot Barca van Milan tot United.

18 augustus 2023 om 22:51

Aston Villa is van oudsher ook een behoorlijk grote club in Engeland. Die hebben landstitels en zelfs een Champions League gewonnen. Verder zijn ze afgelopen jaar 7de geworden in de Premier League. Qua supporters zijn ze misschien ze misschien niet groter dan Gala maar sportief gezien natuurlijk wel.

18 augustus 2023 om 22:52

Galatasaray is absoluut een grotere club, maar niet van Premier League niveau. Het team en de technische staf zijn bepalend. Je hoeft Galatasaray ook niet te verdedigen, gewoon een prachtclub en lijkt mij fantastisch om daar als voetballer op een mooi podium af te bouwen.

Ik gok trouwens dat Aston Villa ook wel eens heeft gewonnen van de Engelse topploegen.

19 augustus 2023 om 00:05

Aston Villa is in alles een grotere club dan Gala lan. Zeg je Turkse trots opzij.

19 augustus 2023 om 00:07

Aston villa is in ALLES groter dan Gala abi.

19 augustus 2023 om 00:18

@gangstarr - Tja, zo kan ik er ook wel een paar. Galatasaray krijgt in Europees verband vaker een pak slaag van clubs van een (veel) lager kaliber dan dat ze die clubs een pak slaag geven. De omvang van een club is sowieso veelal relatief aan de geografische factoren.

19 augustus 2023 om 00:30

Kom op man Galatasaray is absoluut een grotere club dan Aston Villa! Dit zeg ik als hooligan aanhanger van Aston Villa.

19 augustus 2023 om 07:17

Lol gangstarr, en dus? Dit heeft totaal geen impact gehad

19 augustus 2023 om 10:19

Jongens echt super irritant dat ik nu moet pleiten voor de grootsheid van Gala, dus dat neem ik jullie niet in dank af.

Het enige wat Aston Villa heeft is dat het een oude club is en PL speelt.. Voor de rest kan Villa absoluut niet tippen aan Galatasaray, aan geen 1 Turkse topclub.

Miljoenen miljoenen fans, meerdere branches, grotere uitstraling, beter stadion, groter fanbase zowel in binnen als buitenland. Ik denk dat Gala meer fans in Duitsland heeft dan Villa in totaal.

Hoeveel Olympische winnaars heeft Villa ? 0. Bij de Turkse topclubs lopen er in verschillende branches Olympische goud winnaars.

Alleen de basketbal tak van Fener heeft al een begroting waar mening Nederlandse clubs U tegen zegt ( 30 miljoen euro )

Dus Villa groter dan Gala ? Absoluut niet

19 augustus 2023 om 12:18

Lol met dat logica kan Aston Villa vragen, hoeveel CL heeft Galatasaray als voetbal club ? En niet als sport vereniging? 0, nouja Aston Villa heeft er 1.

Wtf maakt dat Olympische goud uit?

Aston Villa speelt in een aantrekkelijkere competitie, meer geld.
Wat bied GS daar tegenover ? Dat Turkse trots wel even opzij zetten, zo bijzonder zijn onze clubs helaas momenteel niet en dat zeg ik als Fenerli.

Er moet nog veel veranderen, willen we vooruitgang boeken.
Dus ik snap de keuze dat ie graag in Engeland wilt spelen en mogelijk daar ergens in de kijker te komen behoorlijk goed.

18 augustus 2023 om 23:47

@Pogboom Zaniolo was destijds een koopje voor Galatasaray: 15 miljoen euris. Het was toen al bekend dat hij met winst doorverkocht zou worden als er interesse was. Aston Villa toonde deze interesse en ook Zaniolo wilde graag naar Engeland.

19 augustus 2023 om 08:29

Zeer goede deal van Galatasaray. Eigenlijk de beste deal in de clubgeschiedenis. Een strikje eromheen en afgeven in Engeland.

Vind het nog steeds ontzettend jammer dat hij weg is gegaan maar het is wel iets wat iedereen van te voren wist dat het zou gebeuren. Wens hem veel succes in PL. Erden timur heeft het weer goed geregeld dus mocht aston villa hem kopen wordt het de duurste verkoop in Turkse geschiedenis.

18 augustus 2023 om 22:31

Snap dat je het jammer vindt maar 27m is wel lekker voor galatasaray lijkt me, als de verkoop wordt gelicht. Zulke bedragen hoor ik niet vaak bij Turkse clubs

19 augustus 2023 om 01:12

Het is ruim 40 miljoen euro, zie kapmelding.

Dit is toch wel het allergrootste transfersucces tot dusver uit de Turkse voetballerij. Het bedrag kan oplopen tot meer dan 40 miljoen euro en dat is behoorlijk voor Turkse begrippen. Daarnaast ook nog een percentage van 10% bij een mogelijke verkoop in de toekomst. Ongelooflijk goed gehandeld door Erden Timur. Het ligt nu compleet in de handen van Zaniolo die x aantal wedstrijden kan maken daar en dat hoort voor zijn kwaliteiten geen probleem te zijn.

Het blijft echter zonde dat we niet langer hebben genoten van zijn kwaliteiten. Afgezien van zijn inbreng binnen de lijnen is het ook een groot persoonlijkheid met zijn input tijdens de aardbevingen. Die zal voor altijd herinnerd worden als een held voor zijn liefdadigheid in slechts een halfjaar tijd.

18 augustus 2023 om 22:36

Het bedrag is hoger dan de transfer van Arda Guler maar die is qua pure winst voor de clubs toch beter dan deze transfer.

18 augustus 2023 om 23:48

KingValverde Gala heeft bij een doorverkoop 10% afgedwongen.

18 augustus 2023 om 22:40

Ik vind eerder transfers als die van Cenk, Arda Guler en Arda Turan een succes. Bij Zaniolo wist je al dat het een hele goede speler is en daarom trek je hem aan voor 15mil. Om Cenk maar even als voorbeeld te noemen die is als onbekende jochie gekomen en een transfer van maar liefst 27/28mil vertrokken naar Everton.Arda Guler idemdito wordt als talent gescout bij Genclerbirligi om vervolgens de allergrootste transfer in de Turkse geschiedenis te maken (rechtstreeks vanuit Turkije). Desondanks is dit als Villa de optie ligt zeker een groot succes.

18 augustus 2023 om 22:47

Mensen jaloezie druipt er van af. Je kunt ook gewoon trots zijn dat er een speler uit Turkije verkast voor een bedrag van ca 40 miljoen. Dat is letterlijk een mijlpaal voor ons. Dit soort transfers bieden garantie voor hogere sommen voor in de toekomst voor alle clubs, niet enkel voor GS. Datzelfde geldt eveneens voor Arda Guler. Dat Zaniolo een goede speler is staat buiten kijf, dat we dit soort bedragen kunnen afdwingen is een ander succes. Dit is nogmaals niet alleen belangrijk voor GS, maar voor iedereen die een stap ‘hoger’ kan maken.

18 augustus 2023 om 22:50

Dus jij vindt het de allergrootste transfersucces en omdat andere dat niet vinden druipt er jaloezie vanaf.

18 augustus 2023 om 22:53

Misschien goed om eerst mijn hele reactie te lezen (afhankelijk op wie je reageert). Daarnaast is dit voor nu een aanname dat hij voor 40 verkocht gaat worden, dat gaan we over een jaar met zn allen zien. Misschien blijft het wel bij die 5/6mil, pas jij dan je hele reactie aan?

19 augustus 2023 om 01:19

Overdrijven is ook een kunst hoor.

Al die mensen maar de aardbeving beelden naar voren halen. Dat was gewoon een gezamenlijk beslissing op sportief gebied.

Alle spelers hebben hun steentje bijgedragen.

Als Zaniolo echt in die korte tijd zich enigzins verbonden voelde met Gala had hij afscheid genomen. Daar heeft hij 2 tot 3 mogelijkheden voor gehad en geen gebruik van gemaakt.

In korte tijd tot toch wel een publiekslieveling uitgegroeid. De emotie en ontlading tijdens zijn eerste doelpunt. De doelpunten in de derby. Afgezien van de rode kaart en dat hij enkele keren moest banken ten opzichte van Rashica heeft hij in die korte periode na zo een lange tijd niet gespeeld te hebben zichzelf helemaal terug gevonden en daar kan je enkel respect voor hebben.

Had alleen richting GS iets meer sympathie verwacht.

PS. Tip voor aston villa. Fungeer hem niet als spits. Hebben wij ook gedaan en dat ging fout. Rechtsbuiten kan hij echt uitgroeien tot één van de beste spelers in de wereld. Misschien begon die dat al te worden in zijn Roma tijd maar het kan snel gaan in de voetballerij.

Optie tot koop of verplicht?

18 augustus 2023 om 22:37

Optie tot koop is verplicht als er word voldaan aan de eisen. Wat die eisen precies zijn is nog niet bekend dacht ik.

Erg jammer dat hij weggaat maar het is je gegunt Nicolo! Afgelopen half jaar gaan we hem herrineren Aan zijn steun bij de aardbeving en de 2 goals tegen Fenerbahce. Aston Villa is een mooie club met een goede selectie. Met spelers als Diaby, Zaniolo, Watkins, Pau Torres, Acuna, Martinez hebben ze toch een heerlijk team dat mee doet voor de top 6 in Engeland!

18 augustus 2023 om 23:29

Gaan sowieso de EL winnen met Emery als trainer.

Ten eerste begrijp ik echt niet waarom je hem al zo snel mogelijk zou willen verkopen? Zaha tete hakim is niks naast zaniolo. Zaniolo maakte gewoon het verschil bij galatasaray. Ten tweede als je hem dan verhuurd waarom geen verplichte optie om hem te kopen??? Als hy nu weer geblesseerd raakt heb je er maar 5 milj aan verdiend? Zaniolo had gewoon nog 1 seizoen moeten knallen vooral als je in de CL wilt spelen.

18 augustus 2023 om 23:50

Vanaf het begin was het al duidelijk dat Zaniolo een doorverkoopproject was!

19 augustus 2023 om 20:05

Dat is duidelijk ben ik mee eens maar zo snel al??? Ik had liever zaniolo dan tete zaha of ziyech

19 augustus 2023 om 01:35

Stel dat hij bij ons geblesseerd raakte, dan hadden we er ook helemaal niks aan. Dit is een win-win operatie, uitstekend onderhandeld door het bestuur. De optie is verplicht onder bepaalde voorwaarden. Beter dan dit was niet gelukt met Monchi. Monchi trouwens de enige die onze spelers wilt kopen elke keer haha

Petje af voor Gala hoe ze deze transfer hebben afgerond, ze hebben meerdere mensen ( incl ik ) de mond gesnoerd en pakken bijna 45 miljoen euro als alle bonussen lukken ? Ongekend !!

Mooi om eindelijk zulke bedragen in Turkije te zien, dit kan en gaat alleen maar ook in het voordeel zijn voor de rest, zoals deze transfer ook mede mogelijk wordt gemaakt door de transfers van Fener bijv.

Gratis Ziyech ervoor terug is ook goed gehandeld congratz

Het was al in de lijn der verwachting dat hij niet lang bij ons zou blijven al had ik hem graag nog 1 jaar zien schitteren. Maar als de club de mogelijkheid heeft om hem (met bonussen inbegrepen) voor meer dan 40 miljoen + 10% verkooppercentage kan verkopen, dan is de keuze meer dan terecht. Gezien de hoeveelheid wedstrijden die Aston Villa dit jaar moet spelen en mits Zaniolo blessurevrij blijft acht ik de kans groot dat de bonussen tot stand komen.

Het gaat je goed Zaniolo. Op amper halve kracht laten zien waar je toe in staat was in de Turkse competitie.

Ik ben nooit echt kapot geweest van Zaniolo bij Galatasaray. Veel balverlies, niks bijzonders in de kleine ruimte. Zijn scorend vermogen heeft een hoop van zijn mindere kwaliteiten gecamoufleerd.

18 augustus 2023 om 23:14



Maar je pakt er een gigantische bedrag voor en zet de trend voort met dat spelers zich goed in de kijkers kunnen spelen in Europa als ze in Turkije spelen.

Wij gaan vroeg of laat ook de 60 70 aantikken een keer. Zo een speler is er nog niet in mijn ogen maar er kan veel veranderen in 1 jaar kijk maar naar Arda

18 augustus 2023 om 23:42

Welk gigantisch bedrag bro? Voor zover ik weet hebben we er nu €5m voor gekregen en moeten we hopen dat hij een topseizoen draait, blessurevrij is in de zwaarste competitie van de wereld.

19 augustus 2023 om 10:22

Dan heb ik waarschijnlijk verkeerd gelezen de KAP melding want ik dacht die 6.4 voor dit jaar en 22.5 volgend jaar is zeker maar jij zegt dus van niet ? Dat maakt de transfer dan wel heel anders idd

Heeft pas 6 maanden gespeeld maar heeft bijna alle harten van Gala-fans veroverd, mede door zijn twee doelpunten tegen Fener. Ik wilde hem heel graag nog 1 seizoen bij ons zien schitteren maar ik begrijp waarom hij wordt verkocht. Je kan het Turks transferrecord verbreken en daarnaast heb je transfervrij zowel Tete als Ziyech binnen gehaald. Zaniolo wordt dan een luxeprobleem. Hopelijk kunnen we met een soortgelijke constructie types zoals Gravenberch overtuigen om ook voor ons te spelen, 1 seizoen te schitteren en dan gelijk een stap hogerop te maken.

Je vertrek deed me denken aan de zaak Ribery. De last-minute breuk die komt net wanneer je eraan gewend bent. we zullen je missen jongen. Het gaat je goed!

Nicolo Zaniolo bedankt voor je bijdrage aan ons kampioenschap van vorig seizoen. Mede door 2 goals van hem tegen aartsrivaal Fenerbahce. En dan te bedenken dat hij pas in de winterstop kwam dus in een periode van 6 maanden heeft Galatasaray zeer goede zaken gedaan. Ik wens je veel succes bij Villa en ik ga zeker de wedstrijden volgen.

Wel leuk nu een keertje geld binnenkomt bij gala want normaal geven ze enkel uit

18 augustus 2023 om 23:51

Waar baseer je dat op? De meeste aangetrokken spelers zijn transfervrij overgenomen.

19 augustus 2023 om 00:10

Het is een compliment, neem het gewoon aan.

Galatasaray geeft over het algemeen hogere bedragen uit dan het ontvangt.

19 augustus 2023 om 01:31

Ik was zelfs vergeten dat Badou Ndiaye onze recordverkoop was. Dringend tijd dat we ons imago op dat vlak ook opkrikken, want quasi alle spelers die we aan het buitenland verkochten zijn geflopt.

In heel korte tijd de harten gewonnen van de fans.

Jammer dat hij niet afgelopen dinsdag even een afscheid heeft gedaan.

Hij wilde weg en GS heeft uitstekend gehandeld bij deze.

Ik hoop nu echt dat GS geen aankopen meer als berkan cicaldau morutan yusuf demir en weet ik veel wat voor andere onzin spelers aan miljoenen strooit.

Zaniolo heeft eigenlijk alles om te slagen in de top. Is snel, heeft lengte, is sterk, goede dribbel, goed schot, afwerken etc. Enige wat volgens velen een probleem zou zijn is zijn mentaliteit. Daar heb ik als iemand die alle GS wedstrijden volgt niets van gemerkt.

Toch hoop ik dat hij slaagt en wie weet zien we hem na een mislukt avontuur nog even terug.

Dat je Fenev kapot had gemaakt was al genoeg voor mij!

Succes zaliminoglu!

Als dit waar is en lukt is dit een hele goede zet van Gs.

Ik denk alleen dat Zaniolo niet overgenomen wordt omdat hij simpelweg niet zo goed is, dat hebben we bij Gs ook gezien.

Dat is ook de reden dat de Italiaanse topclubs niet op hem zaten te wachten dus ik ben bang dat je blij moet zijn als je hem zonder winst verkoopt..

19 augustus 2023 om 12:07

Juventus wilde hem heel graag maar die tellen niet als topclub natuurlijk, Zaniolo heeft meer talent in zijn grote teen dan elke buitenspeler van Besiktas maar goed, je lijkt wel de Turkse Valentijn Driesen…

Ik heb Zaniolo zien spelen voor GS en laat me je dit zeggen: de technisch directeur van Gala heeft fantastisch zaken gedaan. Die Zaniolo heeft nagenoeg niets laten zien, met uitzondering van een opleving tegen Fenerbahce, en dan 40 mil voor hem vangen. Echt knap. Heb sowieso het idee dat het daar wel goed zit wat technische beslissingen betreft. Kan mijn club Besiktas wat van leren. Hoop dat ze het geld goed gebruiken en Turkije goed vertegenwoordigen in de CL.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren