Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Galatasaray voorkomt blamage tegen vierde divisionist in Turkse beker

Laatste update:

Galatasaray heeft zich dinsdagavond in de Turkse beker bijna verslikt in vierde divisionist Ofspor. De ploeg van onder anderen Dries Mertens, Mauro Icardi en ex-Vitessenaar Milot Rashica wist een 0-1 achterstand pas in de tachtigste minuut om te buigen naar een 2-1 voorsprong. Het team van trainer Okan Buruk bekert dankzij de overwinning door naar de vijfde ronde van het Turkse bekertoernooi.

Patrick van Aanholt begon in de basis bij Galatasaray, net als onder anderen Juan Mata. De thuisclub zag hoe Ofspor na ruim twintig minuten op voorsprong kwam via Mirac Türkyilmaz. De spits werd aangespeeld op de linkerflank, dribbelde naar binnen en schoot vanaf een meter of 25 met een fenomenale streep raak: 0-1. Het duurde echter niet lang voordat Gala orde op zaken stelde. Tien minuten voor rust schoot Haris Seferovic Galatasaray namelijk weer langszij.

De aanvaller nam een voorzet van Leo Dubois op z’n borst aan en werkte met een harde volley knap binnen: 1-1. Het duurde uiteindelijk tot de tachtigste minuut voordat Galatasaray op voorsprong kwam. Mata legde de bal op de rand van het zestienmetergebied af op Berkan Kutlu, die vervolgens hard en laag in de rechteronderhoek raak schoot: 2-1. Dat was ook de eindstand.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

we zijn door, niet teveel woorden aan vuil maken

Bekerwedstrijden zijn over het algemeen momenten voor een trainer om van alles uit te proberen. Nieuwe tactiek, andere spelers etc. Gala speelde volgens mij ook met een b-elftal. Sparen krachten voor Basaksehirspor. Dat is er een waar ik zeker naar ga kijken!

8 november 2022 om 21:22

Gomis alleen had al 7 goals kunnen maken, wat een missers zeg…

8 november 2022 om 21:25

Hij mist wedstrijdritme. Op een goede dag maakt hij ze wel. Tis gelukkig voor Gala maar Ofspor haha

8 november 2022 om 21:31

Ik weet niet of het aan wedstrijdritme ligt maar dit waren open 100% kansen, voor mij is dit onbegrijpelijk

8 november 2022 om 21:29

Ik volg het Turkse voetbal niet echt op de voet, maar als ik de namen Mata, van Aanholt en Rashica hoor, lijkt het mij niet echt een b-elftal. Kan het ook mis hebben hoor

8 november 2022 om 21:34

Van Aanholt is echt een drama, ondertussen is hij al derde keus geworden, Mata is nog niet fit en Rashica is in vorm, GS is bezig om Rashica te kopen ipv te huren, datzelfde willen ze met Icardi doen als extra info voor jou 😎

8 november 2022 om 22:07

Ochjij zie je meteen hoe ver ik achterloop in de tijd 🤣🤣. Weet je wat icardi zou moeten kosten ? Of is hij transfervrij

8 november 2022 om 22:14

Sheva, Ik weet niet of Gala er goed aan doet om Icardi definitief over te nemen. Tuurlijk, het is echt een topspits en dat heeft hij ook weer bewezen tegen Beşiktaş, maar zolang dat vrouwtje in zijn leven blijft krijg je gegarandeerd weer gezeik met hem. Gaat waarschijnlijk ook een dik salaris eisen. Rashica zou ik 100% overnemen, ben altijd al fan van die jongen geweest.

9 november 2022 om 07:46

Misselijkmakend vrouwtje van hem. Is alles behalve blij in Istanbul en daarom is ze overal behalve in Istanbul omdat ze naar verluidt niet daar wilt wonen. Denk dat ze als haar agent niet gelijk zal springen om Icardi bij Gala te droppen.

8 november 2022 om 23:31

Zelfs met een C elftal hoor je als Gala zijnde minimaal met 5-0 te winnen. Altijd maar die smoes van het is maar beker, trainer experimenteert, spelers nemen het niet serieus en bla bla bla. Gewoon slecht en mazzel dat ze alsnog winnen. Is gewoon een wanprestatie als je van amateurs met moeite wint in deze fase van het seizoen. Geld voor elke topclub btw.

9 november 2022 om 03:06

Hele wedstrijd waren ze beter alleen de afronding was bizar slecht. Die wedstrijden zitten er ook tussen. Gaat erom dat ze door zijn, de rest boeit niet zo zeer omdat er reserves speelden.

Overduidelijk dat deze wedstrijd alles behalve serieus genomen werd, tegenstander scoorde een heerlijke goal, onhoudbaar in de lange hoek, maar Gomis wat een missers had hij vandaag, het had net als tegen Besiktas een monsterscore moeten zijn maar weer word er hopeloos gefaald, het lijkt wel een vloek.

Dit hele team moet, zonder uitzonderingen, met z’n allen naar de hamam van Galatasaray en daar goed gewassen worden. Gomis kon in zijn eentje (!) 6 doelpunten maken maar mist ze op wonderbaarlijke wijze. Zo werden we ook uitgeschakeld tegen Denizli vorig seizoen. Dramatisch.

Wat een verschrikkelijke wedstrijd zeg.
Snel vergeten deze wedstrijd. Wat me meer zorgen baart is het optreden van Yunus Akgun, man man man hij heeft de handdoek in de ring gegooid. Heel erg zonde, ipv vechten voor je plek vind die het prima allemaal.

8 november 2022 om 21:52

Terwijl Yunus bij Adanaspor helemaal aan was lukt het maar niet bij Galatasaray. Ik snap er niks van

8 november 2022 om 22:01

Adana Demirspor is toch wel wat anders dan Galatasaray. Zo zijn er veel voorbeelden van spelers die in het verleden goed presteerden bij een middenmotor/kleinere club en vervolgens konden ze er bijna niks meer van bij de grote 3 clubs uit Turkije. Ikzelf vind Yunus een groot talent. Tijdens zijn periode bij Adana waren de ruimtes veel groter omdat de tegenstander vaak ook probeerde te voetballen. Bij Gala moet hij het doen met mindere ruimtes en daardoor komt hij ook moeilijker tot scoren/assisteren. Rashica daarentegen vult die positie veel beter in, is goed met zijn linker en heeft een hele goede traptechniek.

9 november 2022 om 02:21

Yunus is wel een betere speler dan Rashica vind ik. Rashica leuke speler maar helemaal geen rendement pure speler voor op de counters

9 november 2022 om 03:56

Je kan niet serieus zijn

9 november 2022 om 15:48

Oh ja want Yunus heeft echt rendement? 0 goals 1 assist, wauw.

8 november 2022 om 22:06

Yunus Akgün begint mij een beetje Aydin Yilmaz-vibes te geven. Wel jammer want bij ADS speelde hij echt behoorlijk.

8 november 2022 om 22:12

Als hij zo doorgaat wordt hij meer een Baris Ozbek type. Hebben we natuurlijk niks aan. Ik zag op de Instagram van de Turkse Transfermarkt dat Cengiz Onder in verband wordt gebracht met Galatasaray. Wie weet wordt het wat. Wel zonde om een Turk minder te hebben in Europa

8 november 2022 om 22:16

Ik las ook idd Cengo naar Gala en Kaan Ayhan wss naar Fener. Door die rotregel moeten de clubs wel Turken aantrekken. Dat komt die gasten wel goed uit, want die gaan natuurlijk bedragen verdienen die ze niet in Europa krijgen. Ik ben namelijk echt niet kapot van beiden, Cengiz was ooit wel veelbelovend maar heeft voor mijn gevoel niet echt die lijn kunnen doortrekken.

8 november 2022 om 22:33

Was een kleine periode goed bij zowel Roma als Marseille. Direct na zo’n goede periode belandt hij op de bank. Begrijp echt niks van zijn carriere. Alsnog denk ik dat zowel Yunus als Kerem niet in de buurt zullen komen van zijn carriere.

Verschrikkelijke wedstrijd. Dit zijn wedstrijdjes die je normaal plezier zouden moeten geven. De enige manier waarop we kansen creã«ren is voorzet-kopbal-goal of met afstandsschoten. Hoeveel slechte passes Berkan en Yunus hebben gegeven is onvoorstelbaar. Dan heb je ook een debiele trainer aan de zijlijn die bij elke slechte bal applaudisseert. Wat een oen. De spelers hebben ook gewoon geen idee wat ze moeten doen bij de opbouw want er is geen patroon.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren