Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Galatasaray profiteert dankzij Icardi maximaal en neemt voorschot op landstitel

Laatste update:

Galatasaray heeft maandagavond maximaal geprofiteerd van het puntenverlies van Fenerbahçe. In eigen huis was de ploeg van trainer Okan Buruk met 1-0 te sterk voor Istanbul Basaksehir dankzij een benutte strafschop van Mauro Icardi. Door de minimale overwinning loopt koploper Galatasaray twee punten uit op naaste achtervolger Fenerbahçe, dat op zondag niet verder kwam dan een 1-1 gelijkspel tegen Giresunspor. De voorsprong van Cim Bom op de concurrent bedraagt na 31 speelronden 5 punten.

Galatasaray - Istanbul Basaksehir 1-0
Zeker in het eerste bedrijf had Galatasaray weinig te duchten van Basaksehir, al kon het veldoverwicht lange tijd niet uitgebuit worden. Het ontbrak onder meer Lucas Torreira en Kerem Akturkoglu aan scherpte en nauwkeurigheid in de afronding. Diep in de blessuretijd van de eerste helft werd de score toch geopend. Na een overtreding op Icardi kende arbiter Halil Umut Meler op advies van de videoscheidsrechter een strafschop toe aan de Argentijn, die zelf achter de bal ging staan en de buitenkans niet onbenut liet: 1-0. In het tweede bedrijf werd Basaksehir gevaarlijker, maar een punt zat er niet meer in voor de bezoekers.

Trabzonspor - Ankaragücü 2-0
Trabzonspor, dat zonder de geblesseerde Stefano Denswil aan de aftrap verscheen, kende een zeer eenvoudige avond in het Senol Günesstadion. Na een rode kaart voor zowel Stelios Kitsiou als Tolunay Kafkas had de thuisploeg vrij spel en kon er gecontroleerd gezocht worden naar de openingstreffer. De 1-0 kwam op naam van Umut Bozok, die scoorde op aangeven van Marc Bartra. Ook de tweede treffer werd genoteerd door Bozok, die na een uur spelen bediend werd door Dogucan Haspolat: 2-0.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Nog 2 wedstrijden winnen en daarna feesten!

8 mei 2023 om 21:51

Volgende week kan Galatasaray het kampioenschap vieren. Sterk verdedigd vandaag. Besiktas zal tweede worden. Fenerbahçe knap derde. Volgend jaar alle Turkse teams in de Conference League. Kunnen ze wellicht wat punten bij elkaar rapen.

8 mei 2023 om 23:24

Je bedoelt 3 wedstrijden toch?

Als Galatasaray supporter kan je veel kwijt over deze wedstrijd. Waarom moeten ze zo nodig een 1-0 voorsprong verdedigen? Eerste helft eet je Basaksehir volledig op. Waarom wacht Okan zolang met wisselen? We hadden pas terug grip in de tweede helft toen Sergio en Mertens werden gewisseld.

Dit gezegd te hebben zitten we aan de laatste paar wedstrijden van het seizoen. Het enige wat nu nog telt zijn resultaten boeken en dit hebben ze gedaan. Heerlijk! Nog een paar finales te spelen.

Gefeliciteerd aan mezelf en alle medesupporters!

8 mei 2023 om 21:49

De eerste helft eet je Basaksehir op, maar geef je ook enorm veel ruimte weg in de hoeken. Zulke risico's wil je niet nemen als je 1-0 voor staat in wellicht het belangrijkste wedstrijd van het seizoen. Dit soort wedstrijden moet je er gewoon doorheen slepen en dat hebben we gedaan. We hebben de tweede helft niks weg gegeven en konden met een effectievere Kerem en Zaniolo de score uitbreiden.

8 mei 2023 om 21:55

Die zaniolo is echt zo egoïstisch niet normaal. Keer op keer probeert hij zelf te schieten terwijl hij beter kan afleggen.

8 mei 2023 om 22:00

Gangstarr, ik verwacht ook niet dat ze dezelfde intensiteit in de tweede helft gaan opleveren maar wel gewoon aanvallend hun spel blijven spelen. Dit zagen we pas na de wissel van Mertens en Oliveira.

Gevaarlijkste kans van Basaksehir is notabene in de tweede helft waar we geluk hebben dat er geen speler is die de bal kan intikken.

Met zoveel kwaliteit in de ploeg (voor Turkse normen) verwacht je toch meer?

8 mei 2023 om 22:31

Zaniolo wilt zichzelf te graag bewijzen, zolang we winnen mag het ook wel van mij.

9 mei 2023 om 09:30

Ik denk dat ze dat aanvallend spel niet meer konden opbrengen, omdat ze in het druk zetten minder effectief werden. In de eerste helft stond Basaksehir massaal op eigen helft, waardoor je bij balverlies heel snel de bal weer kon veroveren. De tweede helft ging Basaksehir echt speler op balbezit en dat kunnen ze echt goed. De tweede helft waren gasten als Mertens en Oliveira te moe om juist druk te zetten. Ze zetten wel druk, maar werden er continue uitgetikt.

9 mei 2023 om 10:10

Denkspoor waarin ik mij kan bevinden Gangstarr!

Wissels moesten eerder gebeuren.

9 mei 2023 om 10:33

Helemaal mee eens! Hij wachtte te lang met de Oliveira-Midstjo wissel. Ik denk dat we ook op zoek moeten gaan naar een jongere versie van Mertens. Je merkt dat hij power tekort komt om zijn acties af te maken. In de Turkse competitie kom je daarmee weg, maar in Europa sla je geen deuk in een pakje boter.

Enkel de 3 punten zijn een lichtpunt, het spel was weer niet om aan te zien. Boey MOTM voor mij, goede inzet weer. Ook Torreira, Nelsson en Abdulkerim waren goed. Het huwelijk tussen Icardi en Kerem is alweer voorbij, kunnen elkaar van een paar meter afstand nog geen passje geven. Maar goed, zoals gezegd de knikkers zijn binnen. Dit kan toch niet meer fout gaan jongens?

8 mei 2023 om 21:47

Broeder Resultante importante

Het enigste waar ik blij mee ben is de 3 punten en dan is alles ook gezegd met deze wedstrijd

Slechte scheids zoals altijd.

Kerem, Rashica, Zaniolo en Yilmaz dramatisch op de vleugels. Allemaal hebben steeds de verkeerde beslissingen genomen.

Maargoed, we hebben als kampioenen gespeeld!

8 mei 2023 om 21:52

Waarom was de scheidsrechter slecht? Ik vind hem een verademing ten opzichte van die andere koekwousen.

Ik denk dat deze man wel vaker beslissingen maakt met de var als hulpmiddel, dan wij weten. Geel van Biglia en Torreira heeft hij echt gegeven na een seintje en die corner van Kerem helemaal. Je ziet de cameraman zoomen op die corner en opeens fluit hij, terwijl hij niet eens keek naar Kerem. Beetje apart.

8 mei 2023 om 21:57

Gangstarr vind je het niet raar dat overtredingen die recht voor zijn neus begaan worden pas bestraft nadat die door de VAR wordt geroepen om te kijken? Ik doel op de penalty. Dit kan alleen maar in Turkije!

8 mei 2023 om 23:20

In mijn ogen is die Meler de enige degelijke scheids in Turkije. De rest is gewoon een schande

8 mei 2023 om 23:26

Die cornerincident heb ik nog altijd niet begrepen inderdaad.

9 mei 2023 om 09:04

Is even zien. Geel voor Boey die de bal naar de grond slaat. Twee minuten later bij buitenspel trapt een Basaksehir speler de bal keihard weg en blijft ongestraft.

De corner die afgefloten wordt tijdens de aanloop, waar een doelpunt uit voortkomt. Hij kan nooit vanuit het 16 meter gebied zien dat de bal niet op het lijntje lag.

Torreira die met de bal open wil draaien en tegen Biglia botst. Torreira die in een duel tegen Okaka bij zijn deel tegen de grond gewerkt wordt.

Het is dat GS hier met 1-0 naar huis gaat anders was er veel meer gesproken over de beslissingen. Kwaliteit en consistentie bij de scheidsen is gewoon ver te zoeken.

9 mei 2023 om 09:36

Producted13. De dingen die jij opnoemt, gebeuren in elke wedstrijd. Zo gaf hij ook een doeltrap voor ons, nadat heel duidelijk Kazimcan de bal naar buiten tikt. Dit zijn geen dingen waar ik een scheidsrechter op beoordeel. Ik beoordeel ze wel op 100% penalties of rode kaarten die ze niet geven of juist onterecht geven. Ik had niet het idee dat deze scheidsrechter erop uit was om ons te naaien. Dat gevoel heb ik wel elke keer als Palabiyik of Yasar Kemal Ugurlu fluit bij ons.

9 mei 2023 om 15:03

Vandaar ook mijn eerste zin, slechte scheids zoals altijd hahaha. Ik ben gewoon niet te spreken over de scheidsen.

Ik geloof er trouwens helemaal niet in dat scheidsen ons benadelen, dus begrijp me niet verkeerd. Ik zie het puur als onkunde richting beide partijen tijdens een wedstrijd. En dan wordt, zoals ze het zo mooi in het Turks zeggen, jouw hak opgegeten.

Heerlijke 3 punten, terechte penalty, te weinig kansen afgemaakt om eerlijk te zijn

Opvallend: de communcatie en het samenspel van icardi, mertens en Kerem nemen soms bizarre vormen aan, soms lijkt het echt alsof ze pas voor het eerst samenspelen.

Vrij weinig aan te merken op de scheidsrechter, zullen fener supporters zoals altijd wel weer anders over denken.

Al met al, gefeliciteerd mede renktaslar, op naar het kampioenschap inshallah!

Het is altijd met ons dat we de laatste fase van het seizoen niet goed spelen maar wel de resultaten behalen. Resultaten behalen is het belangrijkste alleen met dit team mag je wel meer verwachten. Los van dit zakelijke overwinning volgende week dinsdag van Istanbulspor winnen en hopen op puntenverlies van Fenerbahce tegen Trabzonspor waardoor je week later kampioen kan worden..

23ste landstitel is bijna binnen alvast gefeliciteerd mede Galatasaray supporters 💛❤️

Ik blijf het herhalen, het is gewoon volstrekt belachelijk dat we constant moeten leunen op een 1-0 voorsprong. Gedurende de tweede helft was er totaal geen drang naar voren, het moment dat aanbrak voor een potentieel aanval werd doorgaans onderbroken door een Kerem Akturkoglu met een waanidee dat hij geen Kerem Akturkoglu is maar Kerem ‘Modric’ Akturkoglu. Dezelfde zinloze ballen die hij inleverde tegen Besiktas deed hij nagenoeg vandaag ook en werd daardoor mijns inziens (te laat) zeer terecht gewisseld.

Abdulkerim Bardakci. Blijkt wellicht tot een van de beste aankopen van het seizoen te zijn. Hij speelde vandaag feilloos. Ik heb vernomen dat hij elk duel heeft gewonnen en gaf totaal geen ruimte weg aan Basaksehir. Afgezien van mijn kritiek naar Kerem vond ik Rashica eveneens tegenvallen. Hij oogde als een kip zonder kop, had totaal geen benul wat ie deed in sommige gevallen, had daardoor eerder verwacht dat hij gewisseld zou worden ipv Mertens.

Kazimcan laat bij vlagen zien dat hij kan ballen. Zodra er meer zelfvertrouwen in zijn spel komt en initiatief durft te nemen kan hij uitgroeien tot een parel. Hij was niet geweldig, maar potentie zit er klaarblijkelijk in, tegen mijn eigen verwachting.

Waarom wil Kerem altijd een beslissende pass geven? Hou het gewoon simpel man, al die balletjes over de verdediging pfff..
Dit gaan we niet meer weg geven. Van mij mag Mertens en Oliveira op de bank volgende week, die spelen echt heel belabberd.
Petje af voor de centrale duo van Basaksehir vandaag stonden als 2 strijders te verdedigen vandaag

8 mei 2023 om 21:53

Met Kerem heb ik het gevoel dat hij soms een dosis voetbalintelligentie mist.

Hij heeft een goed schot, snel, kan een man kwijtspelen met een dribbel maar aan de andere kant ook maakt hij ook heel vaak verkeerde beslissingen.

9 mei 2023 om 00:16

Ja bro, hij moet zich meer gaan focussen op spelers die dicht bij hem staan.

8 mei 2023 om 23:06

Qua aanname is hij misschien wel een van de zwakste spelers van de competitie en ik denk dat hij daarom de bal direct door wilt spelen.

9 mei 2023 om 00:18

Je hebt helemaal gelijk. Wat me ook opvalt is dat hij echt heel vaak naar binnen gaat. Als je dat doet moet je technisch sterk zijn. Ik mis dat bij Kerem helaas. Buiten dat is het een heerlijke speler om in je elftal te hebben denk ik. Strijden voor elke meter zoals het hoort

Wat ben ik blij dat de wedstrijd afgelopen is zeg.
Irritatieniveau was van een ongekend hoogte met name Kerem die altijd geforceerd Icardi probeert te bereiken, en zeer veel balverlies lijd.
Probeer eens een keer wat anders, alsof hij bang is voor Icardi om een keer niet te geven.
Mertens en Oliveira zwaar uit vorm.

Op zijn manier heeft Okan Imparator Jr een machine van Galatasaray gemaakt. Op meedogenloze wijze leiden we onze tegenstanders naar de slachtbank. Qua resultaten worden we enorm in de watten gelegd.

Dit seizoen word ik steevast verrast door de rust in de ploeg en de luxe in de wissels. De ene speler is nog eleganter dan de ander, met een brede selectie aan smaken en skills waaruit Okan kan kiezen.

Mijn gedachten gaan uit naar supporters van andere clubs die het met minder moeten doen. Kan me best voorstellen dat supporters van andere clubs als Kucuk Emrah naar onze wedstrijden kijken en smeken om ook wat goede spelers.

8 mei 2023 om 21:59

Broer je bracht me aan het lachen. Machine? De meesten renden als een kip zonder kop op het veld. Alleen Boey, Torreira, Nelsson en Abdulkerim sprongen eruit.

8 mei 2023 om 22:32

Dit doet Okan goed. Bouwen op de juiste stabiele basis en de rest eromheen bouwen. Met Muslera en de 4 die jij opnoemt hebben we een redelijk stabiele ploeg en de rest mag met elkaar wisselen.

8 mei 2023 om 22:12

Jij moet je echt laten nakijken hoor

8 mei 2023 om 22:30

Ga jij maar gelijk met hem mee dan, als wij Okan hoca vorig jaar hadden werden wij vorig jaar ook kampioen, toch mister Senol?

9 mei 2023 om 08:38

Jij bent echt obsessed met mij he.. als je niet tegen mijn feedback kan moet je niet reageren ipv te reageren als een klein meisje

Op z'n Turks gezegd: bir sifir olsun bizim olsun (vertaling: we moeten winnen).

Galatasaray speelde niet verkeerd. Aanvallend, op balbezit en kwam in scoringspositie. Maar toch is het weer ouderwets billenknijpen. Ons middenveld wordt vaak overlopen en Basak kwam een aantal keer gevaarlijk op de counter. Volgende keer liever Midsjö ipv Oliveira.

Mertens beleeft een vormdipje. Kerem speelt zeer wisselvallig. De ene wedstrijd speelt hij de sterren van de hemel en is die van onschatbare waarde, de andere wedstrijd speelt hij als een natte krant.

De kans is klein dat Galatasaray dit nog weggeeft, maar het team moet zich absoluut nog geen kampioen rekenen. Uit tegen Ankaragucu en Istanbulspor zal geen makkie zijn.

Overigens floot de scheidsrechter een puike pot. Mag ook wel gezegd worden na alle shitload aan kritiek de ze over zich heen krijgen.

Penaltisaray 1 Erdoganspor 0

Als je zo vaak om een penalty schreeuwt zal je er vast een krijgen, sterker nog ik denk dat Gs er wekelijks op traint..

Deze was overigens wel terecht, maar dat was die eergisteren op Aboubakar ook.. verschil is dat wij m weer niet krijgen.

Verder was deze wedstrijd niet om aan te zien.

Gs kan het kampioenschap nu bijna niet meer ontgaan, en dat vind ik over het hele seizoen bekeken wel terecht.. alleen jammer dat er weer een smetje op zit door de TFF met hun competitievervalsing.

Wij zijn net te laat in vorm gekomen.. We hebben gezien hoe we zowel Gs als Fener hebben gemolesteerd met Senol Gunes aan het roer..

8 mei 2023 om 22:13

Galatasaray heeft veel penalty's ook niet gekregen, dus wat jank je nou. Besiktasspeelde in het eerste seizoenshelft als een natte krant. Toen speelde Galatasaray overigens ook niet altijd even best , maar wist zich i.t.t. Besiktas wel te herpakken. Overigens nikste competitievervalsing. Regels zijn regels. In het verleden zijn punten ook meegeteld en nu ook. Hadden jullie maar moeten winnen tegen Antep en Hatay.

8 mei 2023 om 22:19

Nee wij moeten helemaal niks. Tff moet gewoon de wedstrijden niet mee laten tellen

8 mei 2023 om 22:36

In het verleden hebben ze het ook niet aangepast, nu het Besiktas uitkomt moet alles vervallen worden? Ik zou me eerder schamen dat ik 3 dagen na een aardbeving waar duizenden mensen hun levens zijn verloren moet aanhoren dat de punten niet meegeteld moeten worden omdat baskan Ahmet het wilt, heel Turkije rouwt om de overledenen en Besiktas rouwt om de punten.

8 mei 2023 om 23:57

Sheva ik heb je dit meerdere keren uitgelegd maar op 1 of andere manier kan jij het niet begrijpen , ik ga het nog 1 x uitleggen.Niet omdat ik of bjk of anc de puntenaftrek willen is omdat het IN DE REGELS STAAN met andere woorden tff is de regels aan het omlopen en ditkan gewoon niet. Buiten dit vind ik gs supporters super smerig en schijnheilig, jullie zeggen dan dat we maar moesten winnen slaat nergens op ik weet ook niet waar deze regelment vandaan komt maar goed. Als jullie gs fans zo een goede hart hebben maar dat hebben jullie absoluut niet, hadden we met zijn alle de competitie gestopt en alle verdiensten naar de aardbevinggebieden gegeven maar nee gs kan eindelijk kampioen worden dus we gaan de regels omzeilen en schijnheilig lopen doen. Het verbaast met overigens niks dat gs/tff de regels wilt omzeilen, dat jullie zo kampioen willen worden zegt ook genoeg hoe triest jullie zijn.

9 mei 2023 om 08:14

Eindelijk kampioen worden nog wel. Als Galatasaray kampioen speelt heeft Muslera evenveel kampioenschappen gewonnen tijdens zijn carrière in Turkije als Besiktas, Fenerbahce, Trabzonspor en Basaksehir samen opgeteld.

8 mei 2023 om 22:18

Jij zegt het een maar bedoeld het ander met je verknipte logica. Als als als, wat als man? Sana adam olmayi ogretmediler mi? Erdoganspor, Penaltisaray. Zelfs Sergen zou jou uitlachen, mafklapper. Kicina kina yak.

8 mei 2023 om 22:22

Wat doe jij hier? Je comment weerspiegeld je denkniveau!

8 mei 2023 om 22:33

Jammer dat je weer moet janken om de tff, je bent echt een kapotte cassete recorder die constant op replay staat, word je nooit moe van jezelf gappie?

Galatasaray is vandaag kampioen geworden

Het enige wat mij is bijgebleven in deze ongezonde, overspannen wedstrijd:

- Smeekbedes dat Icardi de penalty niet moest nemen
- De strijdlustigheid van Kazimcan
- Die levensgevaarlijke terugspeelballen naar Muslera
- Het uitschelden van Okan om Oliveira te wisselen
- Icardi en zijn struikelpartijen
- Abdülkerim en zijn drie kopballen vanuit de corners

De beste aan de kant van Gala: Kazimcan, Boey, Abdülkerim en Torreira.

Nog heel even doorbijten...

Tweede helft was niet om aan te zien. Wat is dat toch met Turkse trainers en zo lang wachten met wisselen? Okan, Senol, Terim, allemaal hebben ze er last van.

Okan moet trouwens zsm wat aanpassen, want onze code is gekraakt. De link Icardi-Kerem is lamgelegd. Misschien Kerem eens aan de rechterkant proberen en Rashica op links gooien. Dan heeft Kazimcan ook meer vrijheid om op te rukken, wat een beestachtige partij heeft hij gespeeld trouwens. Nog 3 belangrijke wedstrijden te gaan!

Ik denk dat de tweede helft van deze wedstrijd één van de slechtste voetbalwedstrijden was die ik ooit heb gezien, wauw. Passes over 2 meter gingen verkeerd, aannames verkeerd, bal afpakken en inleveren. Dit was dramatische reclame voor het Turkse voetbal. Al met al blij met de overwinning maar Galatasaray moet toch echt beter dan dit kunnen en moeten spelen!!

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren