Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Galatasaray onderhandelt over driejarig contract en salaris van 1,5 miljoen

Laatste update:

Hamza Hamzaoglu is met Galatasaray in gesprek over een driejarig contract. Dat heeft de kampioen van Turkije dinsdagavond op de aandelenmarkt KAP bekendgemaakt. De 44-jarige Hamzaoglu volgde in december de ontslagen Cesare Prandelli op in Europees Istanbul.

/

Hij tekende een contract voor een half jaar, maar de club wil graag met hem verder. Volgens verschillende Turkse media hebben beide partijen overigens al een akkoord bereikt en gaat Hamzaoglu op jaarbasis anderhalf miljoen euro verdienen bij Galatasaray.

De Turk kwam als speler al een paar jaar uit voor Cim Bom, tussen 1991 en 1995. Als hoofdcoach stond Hamzaoglu eerder op eigen benen bij Malatyaspor, Eyüpspor, Denizlispor en Akhisar Belidyespor. Sinds september 2013 fungeerde hij als assistent van bondscoach Fatih Terim.

Is Hamza Hamzaoglu de juiste trainer voor Galatasaray?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Goeie trainer Voor gala moet meer turkste talenten de kans geven bijvorbeeld Enes Unal Dat is een parel voor het turks voetbal

9 juni 2015 om 21:26

Die speelt bij Bursaspor.. Hun hebben de beste jeugdopleiding van Turkije. Wie het tegendeel beweert is kleurenblind

9 juni 2015 om 21:27

Enes unal speelt niet bij gala. Hij is een speler van bursaspor, dus is lastig om hem minuten te gunnen

9 juni 2015 om 21:51

Hij bedoelt dat ze hem moeten kopen en een kans geven ipv dure buitenlandse talenten halen als Bruma

9 juni 2015 om 22:07

bedoelde dat ze hem moeten kopen sws bursaspor brengt veel goeie talenten voor turkije Ozan tufan Batuhan Unal etc.

44 jaar, en bezig aan zijn vijfde baan als coach (assistent bij het nationale team niet meegerekend). Heeft hij overal maar een 1-jarig contract gehad, of hoe moet ik dit zien?

9 juni 2015 om 21:30

Die overige 4 clubs zijn kleine clubs om ervaring op te doen. Die sturen je meestal na een seizoen al weg. Of je gaat zelf weg na een seizoen.

Ik gun het Hamza wel, hij heeft zijn contract verlenging 'dubbel' en dwars verdiend. Echter ben ik als concurrent wel blij dat hij blijft.

Spel van Cimbom is niet om aan te zien ( en ja die van ons ook mar dat veranderd hier dus niks aan )

Ik denk en hoop natuurlijk dat het alleen maar slechter kan gaan met GS. We moeten natuurlijk nog wel wachten op de in en outs van de transferperiode

9 juni 2015 om 21:32

Hopen mag altijd, maar gs gaat echt een beest van een ploeg hebben geloof mij maar. Btw proficiat met u nieuwe Portegese trainer.

9 juni 2015 om 21:39

Bedankt, even wachten tot het zeker wordt haha.

Een opvliegende karakter vs een Gentleman. Fenerbahce vs Galatasaray. We zullen zien

9 juni 2015 om 22:28

İk vind het prachtig dat deze man akkoord gaat met 1,5 miljoen Lİra per jaar. Als hij bij ons (fener) was dan had Aziz wel weer min. 1 miljoen euro gegeven.

10 juni 2015 om 01:36

Maak er maar 4/5 miljoen van, Aziz houdt er van om met geld te strooien, als je al zoveel jaar Selcuk Sahin zijn salaris betaald zegt het al genoeg.

Goede zet, was te verwachten ook. Nu gewoon 6 a 7
Tranfers en we zijn klaar voor de cl !!

9 juni 2015 om 21:32

6 of 7 transfers? Dat zijn er nogal wat.. is het team zo dramatisch op dit moment, of verwacht je dat er veel spelers vertrekken?

9 juni 2015 om 21:36

Er gaan veel spelers weg, dus moeten er speler in de plaats komen voor in de elftal en voor de bank.

9 juni 2015 om 21:58

Einde contract, of wordt een er soort van grote schoonmaak gehouden?

9 juni 2015 om 22:30

Spelers als Sneijder, Pandev, Gokhan Zan en Umut Bulut raken toch al aardig op leeftijd, misschien heeft het daarmee te maken.

10 juni 2015 om 01:37

Wie gaan er weg dan? Ben erg benieuwd.

10 juni 2015 om 01:37

Pamdev en Umut mogen zo snel mogelijk weg, wat een dramatische spitsen zeg.

10 juni 2015 om 08:56

Contract van Pandev wordt niet verlengd. Hij had een 1-jarig contract.

10 juni 2015 om 01:58

Ja joh 6/7 spelers halen met welke geld? En wie heb je in je hoofd om te halen?

10 juni 2015 om 09:38

Kampioenschap brengt veel geld op

Goede coach voor in de Turkse competitie, maar als je hoge ogen wilt gooien in Europa dan twijfel ik toch een beetje aan hem.

9 juni 2015 om 21:39

Ik vertrouw hem wel, hij heeft honger hij wilt prijzen pakken. Als hij zijn eigen team opbouwt eh dan zie ik ons zeker in de laatste 16 of zelfs laatste 8

9 juni 2015 om 21:43

Ik hoop het voor jullie. Maar buiten de wedstrijd tegen Arsenal thuis heeft deze man 0,0 Europese ervaring. En succes in Europa is toch hetgene dat een club als Galatasaray meer naar hunkert.

9 juni 2015 om 21:54

Ik hoop dat hij referenties vraagt aan Fatih Terim over hoe of wat hij moet doen. Die hebben nog steeds contact over de stand van zaken.

10 juni 2015 om 00:45

Om bij de laatste 8 of 16 te komen heb je heel veel geluk nodig. Zowel in de wedstrijden als lotingen.

Galatasaray is geen elftal wat CL waardig is. Wij zijn niet bestand tegen teams uit de Duitsland, Engeland of Spanje.

Prima coach voor Galatasaray. Stabiliteit is zeer belangrijk op de lange termijn. Hij laat Galatasaray niet mooi voetballen, maar heeft wel het kampioenschap en de beker binnen weten te slepen. Om geen risico's te nemen zou ik hem een 1+2 jaar contract geven.

wat kan die man zweten zeg, soms zie ik hem langs de lijn staan, zeik en zeik nat, en nee het komt niet door de hoge temperatuur, maar denk eerder door het meeleven tijdens een wedstrijd, overigens heel mooi om te zien, die gasten van VI zitten altijd te zaniken over het temperament van sommige trainers (met namen zuid Europa), ik vind het juist mooi, en het past absoluut bij het voetbal, het geeft het ook meer kleur, kijk liever naar zulke trainers dan sommige halve dooie (allegri, Hiddink etc)

9 juni 2015 om 21:54

Je bedoelt Fatih Terim denk ik?

9 juni 2015 om 22:01

haaha ja Fatih Terim idd, ik ben de mist ingegaan door de foto. Mijn welgemeende excuses en bedankt voor de correctie.

Wat hij de afgelopen seizoen heeft bereikt kunnen weinig hem na doen met Galatasaray, ik denk alleen hij en Fatih Terim. Hij heeft de spelers het vertrouwen gegeven dat ze kampioen kunnen worden op een moment waarin ze allang afgeschreven waren door vriend en vijand. Hij heeft het verdiend om langer te blijven. Maar het komende seizoen zal een nog grotere uitdaging zijn dan het vorige. Hij moet een team vormen die Europees zowel nationaal moet gaan voor prijzen/successen en daarvoor hebben we nog een hele lange weg te gaan!

Met alle respect voor Hamza Hamzaoglu, maar laten we het over een ding eens zijn "het loopt voor geen meter bij Galatasaray". Het niveau in Turkije is echt naar een dieptepunt gezakt en mede door het falen van Fener en Besiktas een paar weken voor de eindstreep zijn wij kampioen geworden. Iedereen heeft hier een aandeel in. Alle voetballers, trainer(s), maar ook onze tegenstrijders.
Geef die man een 1+2 jaar contract. Misschien is de concurrentie volgend jaar veel sterker en valt onze trainer door de mand. Dan kun je hem bedanken en vriendelijk naar huis sturen.

Iedereen die staat te roepen dat hij weinig ervaring in Europa heeft.. boeiend. Alsof we de Champions Leaugeu gaan winnen. Met dit voetbal liggen we er in de eerste poule al uit.

10 juni 2015 om 01:41

Je haalt de woorden uit mijn mond, we moeten blij zijn dan de concurrentie dit jaar helemaal niks waren anders waren we ook geen kampioen, volgend seizoen zullen we weer kampioen worden daar ben ik zeker van als Fener met Pereira komt zal het weer een succesvolle jaar voor Galatasaray worden.

10 juni 2015 om 02:10

Ja maat ik ben er ook stellig van overtuigd dat wij volgend jaar gewoon weer kampioen worden als Fenerbahce deze man zal aanstellen. Ismail Kartal heeft het eigenlijk geen eens zo slecht gedaan met 3 bejaarden voorin. Musa en Webo zijn in het echt minimaal een jaar ouder en Kuyt, tja....
Besiktas, Fenerbahce en Galatasaray verwachten ieder jaar kampioen te worden, waardoor er ieder jaar 2 trainers worden ontslagen. Een kind van 3 snapt ook dat er maar 1 team kampioen kan worden over een seizoen. Ze moeten een keer de kalmte bewaren en een trainer wat meer kansen geven. Maar Galatasaray zeker kampioen volgend jaar!

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren