Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Update: John tekent in Turkije: ‘Dit is een club met een rijke geschiedenis’

Laatste update:

Joshua John gaat aan de slag in Turkije. Als de medische keuring naar wens verloopt, zet 27-jarige linksbuiten van FC Nordsjaelland waarschijnlijk dinsdag zijn handtekening onder een driejarig contract bij Bursaspor, vertelt Serkan Kulup van SK-Fortitude Sportsmanagement aan Voetbalzone.

/

De voormalig jeugdinternational van Oranje speelde in de jeugd voor onder meer Ajax en RKC Waalwijk en maakte zijn debuut in het betaald voetbal bij Sparta Rotterdam. Via FC Twente kwam hij in de zomer van 2012 in Denemarken terecht en in dienst van Nordsjaelland schopte hij het tot dusverre tot dertig doelpunten en negentien assists in 114 wedstrijden.

John heeft bij Nordsjaelland nog een contract tot nieuwjaarsdag, maar gaat dat dus niet uitdienen. Het door Hamza Hamzaoglu getrainde Bursaspor versterkte zich eerder deze zomer met onder anderen Serdar Kurtulus, Sercan Yildirim, Bilal Kisa, Furkan Özcal en Yonathan del Valle.

Update 17 augustus 13.54 uur - John tekent in Turkije: ‘Dit is een club met een rijke geschiedenis’
Bursaspor heeft de komst van Joshua John aangekondigd. De aanvaller is overgenomen van FC Nordsjaelland en heeft zijn handtekening gezet onder een driejarig contract. “Ik ben erg blij dat ik bij dit team ben gekomen. Ik weet dat dit een club is met een rijke geschiedenis en kan niet wachten om het tenue van Bursaspor te dragen”, aldus John op de clubwebsite.

Rafael van der Vaart gaat aan de slag bij FC Midtjylland! Hij is niet de eerste Nederlander in de Deense competitie, zoals jullie kunnen zien!

Geplaatst door voetbalzone op woensdag 10 augustus 2016

Een geschikte club voor Joshua John?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Hamza hoca kan wel goeie dingen doen dit seizoen denk ik. Ze hebben een sterk team en hij is een goeie trainer. Ik schat top 6 met teams als Konya en Basaksehir.

Hoop dat die jongen gaat slagen daar, vond hem een goede speler voor de eredivisie en zijn resultaten in Denemarken zien er ook goed uit! Hoop ook dat ie elke maand gewoon zijn salaris krijgt en 3 topjaren gaat krijgen! Succes!!

Is er nog een transfersom betaald? Twente heeft recht op zo'n 15%.

13 augustus 2016 om 16:20

Ik heb een paar keer een bedrag van 1 miljoen gelezen, is niet veel maar toch altijd welkom lijkt me.

17 augustus 2016 om 15:46

In een land waar teams met schulden van 2 ton failliet worden verklaard is het best veel geld.

Reageer

Je mag reageren vanaf niveau 3.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren