Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Galatasaray incasseert flinke tik en raakt Felipe Melo tijd kwijt

Laatste update:

Felipe Melo kan de komende weken niet in actie komen bij Galatasaray. De 31-jarige middenvelder ging een week geleden geblesseerd van het veld in de thuiswedstrijd tegen Balikesirspor en inmiddels is duidelijk dat hij een hernia heeft opgelopen. Felipe Melo moet onder het mes en staat maximaal zes à acht weken aan de kant.

/

Galatasaray bevestigt maandag via de officiële kanalen dat Felipe Melo maandagavond nog wordt geopereerd door professor dr. Hakan Oruçkaptan. Over de prognose van zijn herstel doet de Turkse club geen mededelingen, maar de nationale media stellen dat de Braziliaan er anderhalve maand tot twee maanden niet bij zal zijn.

De absentie van Felipe Melo is een fikse tegenvaller voor trainer Hamza Hamzaoglu. Die deed dit seizoen voortdurend een beroep op de middenvelder, wanneer hij inzetbaar was. Afgelopen weekend won Galatasaray uit bij Sivasspor met 2-3 en een dag later verloor concurrent Besiktas met 1-0 bij Eskisehirspor. Cim Bom nam daardoor de koppositie in de Süper Lig over. Maandag speelt Fenerbahçe thuis tegen Akhisar: bij winst is Fenerbahçe de nieuwe nummer één.

Felipe Melo is een van de drie belangrijkste spelers van Galatasaray

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Dit nieuws heeft mij hele dag kapot gemaakt.. Gaat enorm moeilijk worden om zonder Melo kampioen te worden. Vooral omdat we geen andere cvm in de selectie hebben. Tolgay Arslan was voor een prikkie op te halen, helaas is hij naar Besiktas gegaan.

23 februari 2015 om 17:31

Gaat zeker moeilijk worden voor Gala nu. Enige wie het een beetje kan oppakken is Hamit. Qua strijdlust is die uiteraard minder dan Melo, maar liever Hamit met zijn ervaring en passing dan Yekta.

23 februari 2015 om 23:31

geef mij dan liever yekta. Hamit is te sloom op het middenveld. een zwaluw maakt geen zomer dus zijn wedstrijd tegen sivas kan ik klasseren als een goede wedstrijd na zoveel slechte. laat hamit maar invallen als we de bal in de ploeg moeten houden. als hij fris invalt is hij wel een meerwaarde met zijn harde schoten op doel.

Langs de fysiek wat zwakke selcuk heb je een breker nodig. noch hamit noch yekta zijn van het niveau melo, maar yekta wint dan ( mijn mening) door zijn doorzettingsvermogen

Eén van onze belangrijkste steunpilaar binnen de team dit is een flinke tegenvaller voor ons. Aangezien ik geen andere andere speler kan noemen die voldoet aan zijn kwaliteiten, doorzettingsvermogen en agressieve speelstijl. Misschien Hamit Altintop maar hij heeft ook allang zijn beste tijd gehad. Jammer dit

23 februari 2015 om 17:31

Melo is inderdaad de dragende kracht op het middenveld. Zonder hem zie ik het erg somber in tegen Fenerbahce. Iedere wedstrijd zal nu lastig worden maar tegen Fenerbahce heb je Melo in de lucht gewoon nodig.

Misschien dat Chedjou op het middenveld kan spelen als Semih eenmaal terug is?

Muslera
Sabri
Koray
Semih
Telles
Chedjou
Selcuk
Bruma
Sneijder
Yasin/Emre
Burak
23 februari 2015 om 17:35

Denk dat Koray beter op middenveld kan spelen ipv Chedjou want dat is eigenlijk hem orginele plek

23 februari 2015 om 19:11

Chedjou moet je ook gebruiken voor duels, daar is hij vele malen sterker in dan Koray.

Zonder Melo wordt het echt moeilijk om kampioen te worden. Niet omdat hij zo geweldig speelt de laatste tijd, maar omdat we geen vervanger hebben. We hebben geen andere verdedigende middenvelder en zijn klik met Selcuk Inan is heel belangrijk voor ons elftal.

Hamit: Deed het tegen Sivas niet onaardig maar mist echt het tempo en is vaak geblesseerd
Dzemailli: Zou normaal gesproken wel een vervanger kunnen zijn maar speelt nooit en wanneer die speelt laat hij het ook niet zien.
Koray: Is van nature een Cvm, maar weet niet hoe goed hij het kan invullen. Hij mist toch wat tempo en zijn balbehandeling is denk ik niet goed genoeg voor op het middenveld.
Yekta: Is meer een vervanger voor Selcuk als voor Melo, je mist toch wat duelkracht en body op het middenveld.

Het wordt een lastig keus voor Hamza Hamzaoglu, hij heeft maar 2 wedstrijden om een oplossing te vinden voor de derby tegen Fenerbahce.

Een enorme domper voor Galatasaray!

Verdedigend laat GS al best veel steken vallen nu met het gemis van Melo zal dit er niet minder op worden.

Wie weet dat GS van formatie gaat wisselen om het middenveld te balanceren.

Goed nieuws voor de concurrenten van Galatasaray. Melo is in mijn ogen samen met Sneijder de belangrijkste man. Dat wordt puzzelen voor de trainer.

23 februari 2015 om 16:29

Ja man. Goed nieuws dat een persoon een hernia heeft opgelopen. Zeer humanitaire.

23 februari 2015 om 16:32

Ja voor de concurrenten is het goed nieuws dat hij geblesseerd is.
Een rugblessure hoort gewoon bij sport. Dus niks ergs aan dat hij blij is.

23 februari 2015 om 16:34

Zeg me niet dat jij niet blij zou zijn wanneer Emre zoiets opliep want ik wens hem wel ergere dingen dat dit. Maar ja gaat moeilijk worden zo zonder Melo tegen Fenerbahce, zie Emre Can Coskun wel als goede vervanger alleen gaat moeilijk worden aangezien hij pas 2 wedstrijden met het eerste mee heeft gedaan maar bij deze 2 wedstrijden deed hij het wel uitstekend en in het 2de doet hij het ook erg goed, samen met Sinan de beste.

23 februari 2015 om 16:36

Haha, Je hoeft van een concurrent niet te verwachten dat ze met ons mee gaan rouwen toch?

23 februari 2015 om 16:49

Wat had je dan verwacht gangstar?? Dat ik dit jammer vindt. Is toch goed nieuws voor de concurrenten....

23 februari 2015 om 16:57

Wat een zielige reacties onder mijn reactie. De dag dat ik een blessure van iemand ga beschouwen als goed nieuws, hoef het voor mij niet meer. De man is vader van zoveel kinderen en jullie moeten zogenaamd blij zijn dat hij aan z'n rug wordt geopereerd ?

Wat een stelletje zielepoten zijn jullie. Voetbal is voetbal, maar gezondheid gaat boven alles. Net als hoe erg ik het vond voor Ismail, Ersan, Pektemek destijds. Ik ben zelf ook door een blessure 4 maanden out geweest. Zwartste periode uit m'n leven.

Maar gaan jullie maar lekker blij zijn omdat de kans met 7% is gestegen dat Gs een paar punten meer gaat laten liggen. Lekker belangrijk.

23 februari 2015 om 17:08

Overdrijven is ook een vak, elke Galatasaray- en Fenerfan zou het wel fijn vinden als Tore niet speelde tegen hen. We hebben het hier over de belangrijkste man van een team, niet over zomaar een speler. Ik gun niemand blessures toe, alleen het komt gewoon goed uit voor Fener en daar mogen ze terecht blij mee zijn.

23 februari 2015 om 17:09

Melo heeft er btw zelf voor gezorgd dat veel mensen er niet om rouwen, met zijn kotsreputatie binnen het veld.

23 februari 2015 om 17:09

duimpje vriend voor deze reactie! Nooit goed nieuws een blessure!

on: Felipe Melo, steunpilaar van GS met zijn inzet. We gaan hem missen, maar we gaan het niet voelen! iedereen 5% harder rennen dan maar!

23 februari 2015 om 16:33

Ik had hem graag in kadikoy, onderuit zien willen gaan.

23 februari 2015 om 16:36

Beter dan in je eigen stadion aan moeten zien hoe de tegenstander de kampioenschapsbeker optilt. Je zou dr maar niet tegen kunnen en als een klein kind het licht uitzetten. Doet mijn broertje van 10 trouwens ook, playstation uitzetten wanneer die dik achter staat

Een enorm gemis. Hoop dat ie eerder terug kan zijn dan er geschreven staat...

23 februari 2015 om 19:15

Ben bang van niet dit is niet zomaar een blessure, ga er maar van uit dat hij zeker 6 tot 8 weken er uit ligt.

Ik las juist net dat het max. 2 weken gaat duren?? En dat die 2 maanden nep is? Iemand een verklaring?

We moeten gewoon wachten op een officiele mededeling van GS. Ik weet wel hoe dat gaat in Turkije.. Net voor een derby enzo. Mja kan ook echt zijn word afwachten!

23 februari 2015 om 18:26

Officieel net bekendgemaakt dat hij over minimaal 4 weken begint met fysiotherapie.

De 2 seizoenen dat Galatasaray kampioen werd zijn de 2 sleutelspelers haast niet geblesseerd geraakt. Zonder Melo die dit seizoen de aller belangrijkste speler is zie ik het niet heel rooskleurig in voor GS. Zonder Melo laat GS veel ruimte open achter zich en dit vergroot de kans dat GS meer goals kan incasseren.

Had liever GS op volle kracht, op die manier winnen is toch wel het mooist, en misschien nog een revanche voor Emre, op een sportieve manier een reactie geven op het "tong incident" van Melo.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren