Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Galatasaray begint CL-campagne met gelijkmakende tegengoal in blessuretijd

Laatste update:

Galatasaray heeft nagelaten zijn heenwedstrijd in de de derde voorronde van de Champions League te winnen. De ploeg van trainer Okan Buruk had het niet makkelijk tegen Zalgiris Vilnius, maar leek dankzij treffers van Abdulkerim Bardakci en Halil Dervisoglu aan het langste eind te trekken. In minuut 92 werd het toch gelijk door een fraaie treffer van Donatas Kazlauskas 2-2. De return staat voor woensdag 2 augustus op het programma. De winnaar van het tweeluik neemt het in de derde voorronde van het miljardenbal op tegen de winnaar van Olimpija Ljubljana en Ludogorets Razgrad.

Bij Galatasaray maakte Angeliño zijn debuut. De Spanjaard kwam deze zomer over van RB Leipzig en kreeg direct een basisplaats van Buruk. Voormalig Eredivisionisten Dries Mertens, Fredrik Midtsjø en Halil Dervisoglu moesten het doen met een plek op de bank, maar zij zouden wel invallen. Kerem Aktürkoglu en Nicolò Zaniolo moesten voor het gevaar vanaf de flanken zorgen, terwijl Baris Yilmaz de spitspositie bekleedde bij afwezigheid van Mauro Icardi. Yunus Akgün was de nummer 10 van dienst. Net als voor Icardi kwam het duel voor kersverse aankoop Wilfried Zaha nog te vroeg.

Galatasaray begon sterk aan de wedstrijd en kreeg al snel mogelijkheden via een gevaarlijke voorzet van Yilmaz en een schietkans van Sérgio Oliveira. Laatstgenoemde zag zijn inzet door doelman Edvinas Gertmonas uit het doel gehouden worden. Galatasaray dicteerde het tempo, al moest het even na een kwartier spelen een grote kans toestaan voor Zalgiris. Mathias Oyewusi zag zijn schot echter net naast gaan. De Turken raakten niet van dat moment onder de indruk en kregen al snel nieuwe mogelijkheden via Bardakci (redding Gertmonas) en Yilmaz, die in kansrijke positie naast schoot. Galatasaray bleef de betere partij, maar gescoord zou er niet meer worden in de eerste helft.

In de tweede helft gebeurde dat wel. Allereerst was het de beurt aan Zalgiris, dat drie minuten na rust op voorsprong kwam. Oyewusi was Victor Nelsson te snel af, sprintte richting doel en verschalkte Fernando Muslera: 1-0. Het was dus aan Galatasaray om met een antwoord te komen en die kwam er een kwartier voor tijd. Een voorzet van Oliveira belandde bij de tweede paal, waar Bardakci klaarstond om binnen te knikken: 1-1. Drie minuten later kon de ploeg uit Istanbul opnieuw juichen.

Een schot van Dries Mertens werd nog gekeerd door Gertmonas, maar in de rebound moest hij toezien hoe Dervisoglu er alsnog 1-2 van maakte via een vallende volley vlak bij de tweede paal. Toch wist Zalgiris in blessuretijd nog op gelijke hoogte te komen via Kazlauskas, door uit een hoge voorzet knap in een keer de verre hoek te vinden: 2-2. De doelpuntenmaker trok zijn shirt uit, waardoor hij zijn tweede gele kaart kreeg en dus geschorst is voor de return.

Overige uitslag
HJK Helsinki - Molde FK 1-0
Keskinen

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Wat zijn we weer goed begonnen…..

Thuis zullen we het wel klaren, ben ik van overtuigd.
Wat me meer zorgen baart is baris, yunus en toch stiekem ook Nelsson. Waar zit die met ze hoofd? Hoop dat dit eenmalig zal zijn. Als we geen CL halen zijn we de sjaak.

25 juli 2023 om 20:15

Nelsson wil denk ik weg man, ik heb een paar foto’s gezien van hem en hij leek niet bepaald zin in te hebben.

25 juli 2023 om 20:42

Ja denk het ook wel maar dan kan je nog wel je mannetje staan tegen een 3e rangs elftal op europees niveau ( met alle respect naar Zalgiris )

25 juli 2023 om 21:28

Ja dat zeker maar probeer ook de schade te beperken ; )

25 juli 2023 om 20:59

Zoals elk seizoen heeft Nelsson weer eens een periode dat hij denkt aaneen overstap. Hij moet wel even snel beslissen of hij nou weg wilt of wilt blijven. Dan kunnen we zoeken naar een geschikte alternatief.

Dit is gewoon schandalig, vooral als je sportief directeur gisteren nog hoog van de toren blaast en roept dat een Europese prijs een doel is. Dat Icardi en Torreira er niet bij zijn is echt geen excuus, want ook met deze 11 had je hier minimaal drie moeten maken. Dat die jongen na de gelijkmaker een tweede gele krijgt zegt veel over het niveau van deze club.

In Istanbul klaar je dit klusje wel, maar dalijk moet je tegen een Ludogorets en dan moet dit echt wel beter. Dat is wel een ploeg die je dwars kan zitten. Zaniolo was echt belachelijk slecht vandaag en Nelsson moet je gewoon verkopen, die wil duidelijk een stap maken. Je heb niks aan een ongemotiveerde speler. De coëfficiënten zijn broodnodig, dalijk moeten we aanzien dat de Turkse landskampioen mag opdraven in de Conference League ofzo.. hopelijk dat Fener morgen wel gewoon doet wat het moet doen. Maar Turkse clubs en voorronde-blamages is niet iets nieuws.

25 juli 2023 om 20:10

Groot gelijk. Geen excuus. Jong Gala zou dit zelfs moeten winnen.

25 juli 2023 om 20:11

Bro je ziet Berkan, Yunus en Baris in de basis: enkel goed voor de laatste 15 min en horen thuis bij een anadolu club

25 juli 2023 om 20:22

Bariş heeft wel iets, fysiek sterk en snel maar hij moet wel aan de bak. Berkan vind ik wel een nuttige speler, goed voor de breedte en het is een Turk. Yunus begint wel een beetje einde verhaal te worden denk ik.

25 juli 2023 om 20:26

Baris is alleen goed voor de laatste 15 min door zijn werkethiek, maar de andere 2 zijn de reden waarom we liever geen buitenlanderslimiet hebben..

Maar goed, tegen St Johnstone en Randers speelden we ook in de eerste wedstrijden gelijk. Als we deze verloren had ik er wel een heel hard hoofd in

25 juli 2023 om 23:43

Gelijk spelen tegen St johnstone is wel nog erger dan dit eigenlijk

25 juli 2023 om 20:12

Waarom zou het schandalig moeten zijn? Speelt uit in een saaie stadion. Snap dat de motivatie lager ligt dan tegen een tegenstander van hoger niveau. Thuis maken ze het zeker af, heb daar geen twijfels over.

25 juli 2023 om 20:17

Stel dat die gasten volgende week per ongeluk d’r eentje in schieten en met 10 man in de 16 alles wegtrappen? Dan hebben we weer een Turkse club-loze CL, twee jaar op rij. Dit is geen oefenwedstrijdje maar gewoon een belangrijke voorronde wedstrijd. Hiervoor ben je vroeg begonnen aan je trainingskamp. Dan moet je hier gewoon overheen walsen, kom op. Ik ben de voorrondes tegen Vardar en Ostersunds niet vergeten. Je moet gewoon op scherp staan.

26 juli 2023 om 08:24

omdat je zulke ploegen moet opvreten,een goed begin is t halve werk!!

25 juli 2023 om 21:10

Een open deur intrappen en meteen 'schandaal' roepen is nou niet het meest overtuigende begin om kritiek te leveren over je grootste rivaal. Maar toch wel eindigen met objectieve feiten over de Turkse clubs, tja... Deze Gala was vorig week dankzij Sturm Graz in een oefenpotje al gewaarschuwd dat er geen ruimte moet zijn voor gemakzucht. Voor deze wedstrijd kunnen er tig excuses opgenoemd worden. Maar deze opnoemen is het niet waard. Het belangrijkste feit waar we mee eens zijn, blijft dat je niet moet sollen met clubs waarvan je de namen nooit hebt gehoord en niet kan uitspreken. Dat geldt inderdaad voor alle Turkse clubs die zo prutsend zijn in de voorrondes zoals je zegt.

Dat maken ze thuis wel af. Dan moet Galatasaray in de volgende ronde waarschijnlijk tegen Ludogorets. Dat wordt wel een hele interessante ontmoeting denk ik.

Tuurlijk joh, begin maar met een Berkan, Baris en Yunus in de basis. Tuurlijk vraag je dan ook om een tegendoelpunt. Tuurlijk, laat maar Mertens en Mitsjo maar op de bank. Geef ons maar weer die Tromso, Ostersunds vibes waar ik al zo bang voor was...

Ik hoop dat Okan Buruk wijzer is geworden vandaag. Volgende week moet de klus geklaard worden, terwijl dit vandaag al geklaard kon zijn

25 juli 2023 om 20:27

Bro, met alle respect, maar dit is echt zo een reactie dat als Mertens, Midtsjo zouden spelen en we zouden gelijkspelen, dat je dan zou zeggen waar was Baris en Yunus?

Dit zijn de smaakjes die we hebben. Geen enkele speler onderscheidt zich. We hadden gedurende het afgelopen jaar drie klasbakken: Boey, Torreira en Icardi. Twee daarvan zijn er niet en dan houd je dit zooitje over.

25 juli 2023 om 20:34

Bro kom op, je zag toch dat het spel meteen een stuk beter liep toen zij erin kwamen!!

Laten we volgende week de klus gwn klaren, dan hebben we in ieder geval een ConFl ticket binnen

25 juli 2023 om 20:40

Ja, natuurlijk, maar Mertens heeft heel de voorbereiding niks laten zien en Midtsjo was echt dramatisch tegen Sturm Graz. Baris daarentegen scoorde zowat elke wedstrijd. Zowel Midtsjo als Mertens gaan geen prominente rol spelen dit seizoen.

25 juli 2023 om 21:46

Berkan is gewoon een goede speler die je in je team moet hebben. Berkan is een stofzuiger en defensief, is turks en klaagt niet wanneer hij niet speelt. Meeste mensen verwachten van hem dat hij met ballen gaat strooien op het middenveld maar dat moeten spelers als Oliveira doen maar die doet het ook niet waardoor iedereen lekker Berkan kan beschuldigen

Lekker bezig weer hoor. Waarom moeten we altijd slecht tot matig beginnen in de voorrondes? Ik vind dit een schande want zelfs met een C team moet je dit winnen. Waarschijnlijk zullen we dit thuis 4-1 winnen ofzo maar dan nog vind ik dit een schande.

Ze gaan de CL echt niet halen hoor, zo’n gevoel had ik al wel. Hoeveel rondes zijn er hierna nog? Maakt niet uit of je op volle sterkte bent of niet, een Zalgiris moet je gewoon wegspelen, als dat je niet lukt heb je niets te zoeken in de CL.

25 juli 2023 om 21:09

Had je dat gevoel uit logische argumentatie?

25 juli 2023 om 21:14

Meestal herken je het ware gezicht van iemand in de eerste zin van zijn reactie. Als men dit zonder een grondig analyse gaat verwoorden, dan spreekt het gevoel zich uit met een intentie.

25 juli 2023 om 22:06

Ja, ik zeg niet dat gs deze ronde niet gaat halen, maar richting het einde wanneer de teams 10 keer sterker zijn dan Zalgiris, ga je het met alleen een “zahaha” zoals Shevan beweert niet redden, niet met dit spel.

25 juli 2023 om 22:16

Intentie xd? Beweer je dat ik dit zelf niet geloof en alleen maar zeg om mensen zoals jij te triggeren. Hahaha, ja want ik wil net zoals NederTurk worden, daarom is het enige wat ik op deze site doe GS fans provoceren (not).

26 juli 2023 om 09:16

Buiten Zahaha komen ook Icardi en Bakambu, Torreira die terug komt van blessure, tot de groepsfase moet het met Zahahahaahha zeker te doen zijn.

25 juli 2023 om 21:23

Geen zorgen straks is Zahahaha er bij die zal ons naar de groepsfase schieten.

25 juli 2023 om 22:13

@sheva Ik was een van de Fener fans die Zaha niet perse wilde hoor, dus je kunt dat “haha” wel weg laten. Ik had vanaf het begin al liever Cengiz, anders komen we in de problemen wat betreft de 3 spelers regel. Lees verder mijn reactie op flacko.

26 juli 2023 om 09:13

Eeuwige talent Cengiz die het constant laat afweten en nergens een basisplaats heeft weten te veroveren liever willen dan Zaha? Apart wel, liever een Tadic van 35 en Dzeko van 37 dan Zaha ook zeker?

26 juli 2023 om 11:50

Moet ik eerlijk zijn? Ik denk dat Zaha bij Fener niet zou presteren. Simpelweg omdat die man nooit naar Fener wilde. Hij wilt gewoon dolgraag CL spelen. Dus in dit geval heb ik wel liever Tadic dan Zaha en dat is niet vanwege de kwaliteiten van de spelers. Maar Tadic lijkt nu al samen met Dzeko de leidersrol op zich te nemen binnen de selectie, wel karakters die we hebben gemist. Neemt natuurlijk niet weg dat Zaha een gruwelijke speler is.

Wat heeft coach Okan Buruk er weer voor gezorgd dat de spelers stuk voor stuk in topvorm zijn net voor seizoensstart! Komt helemaal goed met Galatasaray alvast gefeliciteerd.

Bedankt Galatasaray. Jullie hebben. 4 overwinningen (!!) in 38 Europese wedstrijden !!

Bedankt dat jullie voor de zoveelste keren de effort van de andere clubs teniet doen met jullie schandalige optredens elke keer.

25 juli 2023 om 20:23

Nee gelukkig schrijven andere Turkse clubs geschiedenis door jaarlijks 18 punten in de groepsfase CL te halen

25 juli 2023 om 20:32

De reden dat jij deze voorronde uberhaupt mag spelen komt door de andere clubs.

De reden dat jij deze voorronde moet spelen komt door jouw club die maar 4 x wint in 38 wedstrijden.

25 juli 2023 om 20:39

Nee de reden dat we 1000 voorrondes spelen is door de afgang van de kampioenen tussen 2020-2022. Letterlijk 1 overwinning in de afgelopen 3 jaar. Nee daar mag men trots op zijn.

Laat staan dat onze 2 concurrenten ooit puntloos in de groepsfase CL zijn geëindigd. Dan ben ik nog best trots op onze overwinningen

25 juli 2023 om 20:44

Gala heeft de laatste 5 jaar de meeste punten gepakt in Europa. Met kort erachter basaksehir. Ga je huiswerk doen

25 juli 2023 om 21:03

Op mijn overzicht staat İstanbul Başakşehir op plek 51 met 29K punten en Galatasaray 59e met 23.5k.

hier zijn de punten van het gelijkspel nog niet in meegenomen, maar het verschil tussen de punten aantallen is te groot om even snel te overbruggen.

25 juli 2023 om 20:53

Dat Turkije momenteel slechts op de 12e plek staat van de UEFA ranking is een direct gevolg van clubs die te makkelijk denken over voorronde wedstrijden. Wanneer je ruimte geeft door niet scherp genoeg te zijn aan de zogenaamde kleintjes, dan zullen ze alles geven. In zulke wedstrijden kan de wil om te winnen een doorslaggevende factor zijn.

Ik vind dat elke tegenstander serieus genomen moet worden, Galatasaray heeft hier niet alleen 2 punten laten liggen en een (klein beetje) imagoschade geleden, maar ook kostbare coëfficiëntenpunten laten liggen voor zichzelf en voor de Turkse clubs. Dit kan de komende 5 jaar negatieve invloed op loting hebben of zelfs op het aantal Turkse in Europa.

Er zullen hier vast mensen zijn die zeggen dat het slechts een te verwaarlozen punten aantal betreft, maar ik vind dat veel kleintjes uiteindelijk een mooi slottotaal op kunnen leveren. Als voorbeeld hiervan wil ik de Eredivisie noemen, nu zelfs tijdelijk 5e met bijna het dubbele punten aantal dan wat Turkije heeft.

Die trainer van ons Okan Buruk is echt een eigenwijze gast. Yunus en Berkan zijn geen spelers voor Gala. Ook Baris bakte er niks van. Je hebt Halil laat hem dan gewoon spelen! Maar ook onze defensie en Muslera, man man die goals hadden we echt niet tegen mogen krijgen.

Geen stress jongens, we doen deze week wel weer een transfer calimi! Dan zijn jullie weer bevredigd voor de komende weken.

Je hebt geen spits. Icardi die er een extra weekje vakantie aan vastplakt. Torreira die ergens in Italië is voor zijn knie. Ondertussen moeten Zaniolo en Nelsson €50m op gaan leveren, ik heb geen idee hoe?

Maar jongens! Zahaha! We kapen een speler weg van de concurrent. Woo-hoo!

25 juli 2023 om 21:28

Die kun je ook ‘voorlopig’ 4 weken niet inzetten

2-2 tegen een niets zegend team uit litouwen en we overschatten onszelf zoals altijd.Er zijn een paar punten die belangrijk zijn om mee te nemen in onze denkwijze:- net als vorig seizoen hebben wij veel moeite met teams die zich ingraven en fysiek spelen.- we hebben opvallend weinig spelers die een man kunnen of willen passeren.- kunstgrasveld lijkt mij met deze temperaturen sowieso niet heel relaxed.- je kan onmogelijk al ingespeeld zijn op elkaar, spelers moeten de automatisering nog er in krijgen.- ten slotte, jongens... de 11 die er nu stond is niet de basis elf van Real Madrid, dit is voetbal, en dit is wat voetbal leuk maakt. Er kunnen altijd wel onverwachte dingen gebeuren, jammer alleen dat dit iets te vaak bij Turkse clubs gebeurt.- in istanbul gaan we dit wel afmaken, alleen moeten we nog 1 of 2 hordes? Ben er bang voor ...Al met al, wordt weer een seizoen wat begint met billen knijpen en zal eindigen met billen knijpen hahahaLets go Cim Bom!!!!

25 juli 2023 om 20:40

Vilnius ligt toch echt in Litouwen.
Verder gaan jullie het thuis wel afmaken, maar zal in de rondes hierna wel wat meer inzet en concentratie moeten zijn.

25 juli 2023 om 21:45

Ooyyy je hebt helemaal gelijk hahaha, ik laat mij meeslepen met de vorm van onze elftal hehehe.

We zullen zien... vooral de laatste voorronde wordt een pitige als je die uberhaubt bereikt.

Het is gewoon lastig. Persoonlijk heb ik er gewoon geen begrip voor, hoe je het in je hoofd haalt om ca 75 minuten lang Yunus op het veld te laten. Totaal geen inbreng binnen de lijnen, Berkan idem. Je hebt een speler als Morutan die van de daken schreeuwt dat ie wil en kan spelen en je ziet het verschil, meteen.

Het is me al een grote wonder dat ze de derde niet meer hebben geprikt. Buruk heeft hier gewoon gefaald, niets meer en niets minder.

25 juli 2023 om 21:42

Yunus is bezig met een transfer naar Nantes, die is mentaal al vertrokken zo te zien. Waar Morutan juist terugkomt en zich wilt bewijzen. Yunus had na het seizoen 21-22 al naar Europa moeten gaan.

Jeeetje zeg. Gala heeft echt een goed elftal... en dan zo'n blamage. Gebeurt wel bij meerdere teams en natuurlijk komen bepaalde jongens pas net binnen lopen, maar je kan toch niet gelijk staan tegen een team dat 5 klasses minder is. Thuis zullen ze het zeker klaren met de fans erachter, maar toch, ook gemiste kansen voor de belangrijke puntjes op de coefficienten lijst.

Schandalig. Yunus en Berkan moeten bedankt worden voor hun diensten en mogen beide zo snel mogelijk naar Frankrijk. Nelsson ook, verkoop hem gewoon. Die jongen wilt weg, dat zie je aan alles. Accepteer gewoon de 20 miljoen ipv 25, doe niet gierig. Thuis klaren we de klus vast wel maar je hebt echt niet een Icardi of Zaha nodig om van deze club te winnen. Als dit een Ostersunds 2.0 wordt ga ik echt janken.

25 juli 2023 om 20:56

Bro, denk je echt dat Spurs €20m heeft geboden en dat wij nee hebben gezegd? Haha. Allemaal media verzinsels. Beetje common sense, een Turkse club dat een bod van €20m zou moeten weigeren hehe.

25 juli 2023 om 21:29

Ik weet het niet bro, ik had het gehoord. Noem het wishful thinking, maar Nelsson moet weg bij elk aannemelijk bod. Hij heeft ons lang genoeg geholpen, kampioen gemaakt en mag nu wel echt weg. Het is niet zonder reden dat ze blijkbaar Davinson Sanchez willen aantrekken.

26 juli 2023 om 10:06

Het is frappant dat de Turkse kampioen geen 1 speler ( kan ) verkopen en Fener juist wel. Er is geen club in Turkije die 20 miljoen euro cash kan weigeren momenteel.

Ik geloof echt niet dat er bijv 50 miljoen is geboden op 2 Gala spelers, want dan zijn ze ‘gewoon’ weg.

Erden Timur kan goed aankopen maar verkopen is nog niet zijn sterke kant gebleken.

26 juli 2023 om 12:18

Chili. Wellicht worden wij kampioen, omdat wij niet verkopen en jullie wel? Een topspeler behouden is een grotere bestuurder vaardigheid, dan een speler verkopen.

26 juli 2023 om 17:45

Ik vind dat onzin gangstar. Deze mentaliteit zorgt er mede voor dat de clubs geen geld hebben, altijd maar die ‘we gaan presteren niemand wordt verkocht’ en eindstand presteren ze helemaal niks.

Elke speler heeft een prijs en die moet je pakken, denk je dat Ajax elke speler houdt om te presteren of verkopen ze om die plaats weer op te vullen ? Waarom hebben Turkse clubs geen miljoenen euros op de rekening maar NL clubs wel.

Btw ; Wanneer heb je voor het laatst gepresteerd met je intacte selectie in Europa ? 2013 ?

Kampioen worden in Turkije gaat niet over je veldspel, dat weten wij beide ( ik zie je aan voor een volwassen vent ) dus dat is niet zo bijzonder

Zahahalgiris.
Moest ik even sturen, na die klap in mijn gezicht met zahaha. Als Fenerbahçe fan.
Maar zonder grap, hier erger ik me ook mateloos aan als fenerbahçe voorrondes moet spelen. Op de een of ander manier lukt het ze allemaal(gala, bjk, fener.) om tegen zulke lage teams uitgeschakeld te worden. Op zich is dat ook een prestatie.
Hopelijk trekken alle 3 de clubs hier een les uit, en winnen ze vanaf morgen en volgende week alles.

25 juli 2023 om 20:50

Echt hé, is gewoon kunst om met zulke vermogende selecties met vedettes die bij grote clubs zaten en dan niet kunnen winnen van totaal nietszeggende tegenstanders. Is niet te verklaren en als het te verklaren is, dan is het pure gemakzucht en onderschatting. Nederlandse clubs waren ook drama in voorrondes hoor. Je begint vroeg tegen gemotiveerde gasten terwijl je eigenlijk nog in de voorbereiding zit.

25 juli 2023 om 21:15

Ik zie nu wel dat Zalgiris in week 23 zit in hun eigen competitie. Dit is natuurlijk een voordeel maar dan nog was niet om aan te zien. Als volgende week Baris weer in de punt begint zullen we weinig creëren. Bakambu or Halil MOET starten.

Met zoveel vedettes in de selectie tegen een absolute laagvlieger in Europa. Dit is typerend voor het Turkse voetbal. Ze doen zo gemakzuchtig en onderschatten de boel. Natuurlijk gaat Gala wel thuis winnen en het karwei klaren, maar met oog op volle coefficienten scoren wat Turkije zo hard nodig heeft om vanaf plek 20 te stijgen. Vorig seizoen was niet slecht en zelfs goed en dit jaar kan er veel punten vergaard worden, maar als deze mentaliteit blijft gaan ze ook een hoop morsen.

25 juli 2023 om 21:40

Zoveel veddettes noem er is 3 bij Galatasaray?

25 juli 2023 om 23:15

Muslera
Zaniolo
Oliviera
(nelson)

25 juli 2023 om 23:47

2 aardige spelers....wie zijn die laatste 2?

Yunus heeft ook bij de oefenwedstrijden slecht gepresteerd. Ik begrijp niet waarom hij desondanks een basisplek krijgt. Zaniolo was eveneens echt teleurstellend deze speler schittert alleen als Galatasaray compleet is, met Mertens op 10 en Torreira op het middenveld, en Icardi in de spits. Als je deze kwaliteiten mist, neemt Zaniolo niet de touwtjes in handen. Hij wil te veel, probeert door vijf man heen te rennen, maar slaagt daar niet in. Baris is geen spits, en hoewel ik hem eigenlijk niet wil bekritiseren, moet je bij een 1-op-1 met de keeper gewoon scoren. Lukt dat niet, dan heb je pech, maar probeer op z'n minst vrij te komen van je man en dekking. Helaas was hij totaal niet aanspeelbaar in de spits.

Wat een saaie wedstrijd.. Zo'n slechte ploeg en toch 2-2 spelen? Je zag letterlijk dat teams uit kkd nog beter kunnen voetballen. Alhoewel ze de bus hebben geparkeerd, Gala spelers kunnen toch wel even mannen voorbij dribbelen. Dat Bardakci het moet gaan proberen in hun 16 om 3 man te passeren zegt ook wel genoeg dat onze spelers geen skills hebben... Hoe dan ook thuis klaren we dit af..

Die spits van Zalgiris wordt zowiezo door een Turkse middenmoter opgepikt. Typische Afrikaan voor onze competitie heheh.

Gs komt hier goed weg met 2-2 aangezien die amateurs 3x alleen op de keeper afgingen en hopeloos faalden. Het spel leek ook nergens op maar dat had ik wel verwacht na zo een slechte voorbereiding.

In Istanbul wordt deze klus wel geklaard neem ik aan. Het gaat nu puur om ronde doorkomen meer niet. Jammer dat de Turkse jongens als Baris en Yunus vandaag niks lieten zien, die zullen meteen geslachtofferd worden.

Om eerlijk te zijn zie ik Gs liever in de EL, meer kans om punten te halen voor Tr.

Als Besiktas en Fener dan ook presteren kunnen we weer een inhaalslag maken voor Turkije.

Ik heb twee kritiekpunten richting Okan Buruk.

Ten eerste Yunus. Waarom begint hij in de basis na een dramatische voorbereiding? Waarom mag een Morutan, die juist een geweldige voorbereiding achter de rug heeft, niet starten? Ik ben oprecht benieuwd naar het antwoord op deze vraag. Want dit vind ik gewoon hartstikke oneerlijk voor Morutan.

En ten tweede vraag ik me af waarom we Baris forceren als een spits tegen een team dat super verdedigend speelt? We hebben toch Halil op de bank? Onze enige echte spits momenteel. Dus waarom niet met hem beginnen?

Buiten dat was het organisatorisch dramatisch achterin. Nelson blunderde erop los en Dubois wist even niet waar hij moest staan bij de tweede goal. Kan gebeuren, ik maak me daar niet zo druk om. Ik wil alleen dat Okan voortaan met de juiste spelers gaat spelen.

In Istanbul maken we de karwei wel af. Dan hebben we ook de beschikking over Cedric Bakembu. Ik maak me meer zorgen om de volgende ronde... Werk aan de winkel Okan!!

Ik heb het idee, als ik de reacties bekijk, dat wij nog steeds niet door hebben waar het Turkse voetbal staat. De afstand met de zeer laag gerankte landen zoals Litouwen is niet zo groot als we denken en de afstand met de top in Europa is gigantisch, maar dat hebben we niet door lijkt het.
Ik hoorde iemand van Gala praten over het spelen van een finale in Europa; heb keihard geschaterd hoor. Met heeeel veel geluk misschien de finale van de Conference League, maar Europa League is onmogelijk. Zodra een Turkse club in Europa een club in de top50 loot liggen ze eruit.
En dan mag je denken dat uitgebluste gasten zoals Tadic, Dzeko, Zaha waar buiten Turkse en Saoedische clubs niet eens 1 Europese middenmoter interesse voor toonde, daar verandering in zal brengen; dat zal het niet.

Laten we het seizoen aftrappen door even terug te gaan naar vorig week in Oostenrijk. De laatste oefenwedstrijd tegen Sturm Graz heeft ons laten zien dat we het niveau van de CL nog niet hebben gehaald. We hebben ons teveel bezig gehouden met transfers, waardoor we ons niet voldoende hebben gefocused op het voetbal. Dat is enigzinds begrijpelijk. Ook de wedstrijd van vandaag kan zijn verklaringen hebben. Los van het laatste tegendoelpunt in de blessuretijd. We hebben hier te maken met een club waarvan we de naam eerder nog nooit hebben gehoord en nog steeds niet normaal kunnen uitspreken. Dit zijn altijd de meest gevaarlijke ploegen. Vooral voor alle Turkse clubs is dit gevaarlijk. Zowel op nationale elftal niveau als op clubniveau. Wij houden nou eenmaal van druk. De wedstrijd wil ik niet uitgebreid analyseren, maar ik heb wel een goed gevoel voor volgende week. Ook al moeten we waken voor gemakzucht. Ik kan niet zeggen dat we over ze heen gaan walsen, dat is nogal respectloos en kinderachtig. In een Europese wedstrijd mag niemand van ons dit doen, voor welke club je ook bent. Nog even een kanttekening voor de fans van onze rivalen: jullie kritiek boeit echt niet. Ik zie de intenties in de eerste zinnen al meteen. Het is allemaal nog lang niet voorbij, dus bewaar dat maar voor volgende week of de volgende rondes.

25 juli 2023 om 21:37

Turkse teams moeten gewoon alleen in el en uecl spelen. Voor elke turkse team is cl te hoog gegrepen. Gewoon lekker el en/of eucl spelen voor de punten. Cl is voor toekomst wellicht

Komt ervan als je als club gaat zweven omdat je kampioen wordt in een farmers league. Schandalig dit. Okan heeft hiermee ook alweer bewezen dat hij niet in staat is om een grote club te trainen. Een kampioenschap in deze verrotte competitie bewijst niks. Kijk naar de trainers die het laatst kampioen werden. Avci, Sergen, Ersun, Hamza, Terim, Aykut… allemaal van de radar verdwenen. Ik voorspel Okan hetzelfde lot.

25 juli 2023 om 22:04

Kan aan mij liggen, maar als we ooit Europees succes willen hebben, moeten we een buitenlandse trainer hebben, want ik kan mij echt niet inbeelden dat we Europees succes kunnen halen met een Turkse trainer

25 juli 2023 om 22:27

Ik begrijp dan ook echt niet waarom jullie Jesus vervangen door Ismail Kartal. Of je nou fan bent van Jesus of niet, Jesus heeft toch maar mooi Europees overwinterd met een ploeg vol nobody’s als Ismail Yuksek, Irfan Can, Henrique, MHY… en de titelstrijd tot de laatste week volgehouden terwijl er bij de concurrent spelers als Icardi, Torreira, Mertens enzovoort zaten.


Turkije zal nooit een groot voetballand worden. Omdat men geen kritiek mag leveren op eigen volk. Er worden altijd externe factoren gezocht. Wie weet wat er vandaag werd gezegd als niet Okan maar een buitenlander coach was.

25 juli 2023 om 22:29

Aan de andere kant wordt je met een buitenlandse trainer ook nooit kampioen van Turkije. Daar heb je toch echt wel een Turk voor nodig.

25 juli 2023 om 22:57

Dat vind ik ook bs, dat we met een buitenlandse trainer geen kampioen kunnen worden. Jorge Jesus had het bijna geflikt, maar door zijn fouten, en individuele fouten van onze spelers zijn we niet kampioen kunnen worden terwijl we voor Turkse beker en in Europa League waren

25 juli 2023 om 23:02

Ja, want we werden Europees kampioen in 2000 met een buitenlandse trainer.. oh wait.

25 juli 2023 om 23:14

Sorry had niet in de gaten dat we in het jaar 2000 waren, stom van mij

25 juli 2023 om 23:50

2000.....dat is 23 jaar geleden. Als je op dat succes moet teren kun je wel stellen dat persé een Turkse trainer geen garantie op succes is

Een blamage zoals wij Turkse clubs wel vaker hebben in Europa tegen nietszeggende clubs. Niet alleen de clubs maar ook de nationale elftal kan daar wat van.

Ligt het dan aan de motivatie of overschatten wij ons zelf zo erg? Natuurlijk Gala mist vandaag 2 hele belangrijke spelers (Icardi en Torreira), Natuurlijk zal het er beter uitzien met de opgenoemde tweetal en Zaha maar er staat gewoon genoeg kwaliteit om over een Zalgiris heen te walsen. Even serieus wat voor stadion was dat? Met alle respect zelfs Spakenburg speelt in een mooier en groter stadion volgens mij…

Yunus, Berkan en Baris alle drie een zware onvoldoende. Berkan hoef ik trouwens al een tijdje niet meer te zien. Kan in het rijtje Baris Ozbek en Mustafa Sarp. Yunus mag lekker naar Nantes en Baris is max een wissel. Zaniolo moet je niks kwalijks nemen die speelt met koekenbakkers om zich heen.

Nelsson, lekker wegdoen. Als we hem op tijd hadden verkocht, was Davinson Sanchez een reële optie. Die gaat nu naar Spartak, een gemiste kans. Ik hou mijn hart vast, ik krijg flashbacks naar Tromso en Ostersund..

Volgende week gewoon moet Okan starten met Muslera, Angelino, Nelsson, Abdulkerim, Boey, Midstyso, Oliviera, Kerem, Morutan, Zaniolo en Bakambu/Halil. Zalgiris is geen probleem maar tegen een Ludogorets komen wij niet weg. Hopelijk zijn wakker bij Gala.

25 juli 2023 om 22:30

Davinson Sanchez, nee bedankt. Goed dat die niet is gekomen. Gewoon Emin de kans geven. Jongen barst van het talent en dan heb je meteen ook minder last van de buitenlanderslimiet. Als het niet goed is, kan je eind augustus nog altijd wat kopen.

Nelsson, strikje rond en weg ermee. We moeten hem zijn transfer gunnen.

25 juli 2023 om 22:42

Emin Bayram? Emin Bayram en Abdulkerim als centrale duo.. In Turkije tegen C spelers kom je ermee weg maar in Europa krijg je een pakslaag van jewelste. Davinson Sanchez heeft met Ajax bewezen een goede verdediger te zijn. Daarnaast heeft hij ervaring in de CL, iets wat wij missen met onze huidige elftal. Zou voor ons een topaankoop zijn. Met zijn 27 jaar ook nog relatief jong voor een verdediger.

26 juli 2023 om 00:19

Natuurlijk zeg ik ook niet dat we een heel seizoen moeten toevertrouwen aan Apo en Emin, dat zou pure zelfdoding zijn. Maar van Sanchez ben ik ook totaal geen fan. Man trekt naar Moscou omdat die gewoon compleet afgedankt is in Europa.

Ik dacht eerder aan het halen van een echte leidersfiguur die het niet erg zou vinden om af en toe eens op de bank te zitten tegen Pendik of Sivas. Iemand waar Emin ook wat van kan leren. Iemand zoals Pepe toen bij Besiktas. Die heeft ze toen ook heel veel bijgebracht in de CL, maar die had ook geen zin om uit tegen Sivas te spelen bij wijze van spreken. Zo iemand. Heb niet meteen een naam in gedachten.

26 juli 2023 om 00:44

Daar kan ik mij wel in vinden, een type zoals Ujfalusi destijds. Hij nam eeuwig talent Semih Kaya onder zijn vleugels destijds voor zover ik mij kan herinneren. Echter was hij ook meteen onze leider en onbetwiste basisspeler.

Gewoon een fout van de coach om wisselspelers op te stellen. In Istanbul komt het vast wel goed. Berkan, Yunus en Baris Alper zijn spelers die geen niveau Gala aankunnen.

Mochten we er nu of 1 van de volgende rondes uitvliegen, spelen we dan wel Uefa cup? Of conference?

Gaan we nog een keer de hand van Okan Buruk terugzien in het spel van Gala? of blijft hij leunen op individuele klasses van Icardi? . Want man man man. Vorig jaar 1e 8 wedstrijden van het seizoen ook een echte drama. Zonder Icardi was Okan allang geloesd.

Ik zie mensen hier praten over de spelers maar het draait ook om tacktiek. En in de CL kan je niet met je backs zo hoog staan. Elke balverlies is een counter voor de tegenstander ongelooflijk hoe Okan Buruk zo Terim nadoet met die backs zo hoog en buitenspelers die in de halfspace zones spelen. Ik vind het helemaal nergens op slaan en ik denk Dat Gala geen CL gaat halen helaas.

26 juli 2023 om 12:20

Waarom kan je niet met je backs hoog staan? Als je verzorgt positiespel kan spelen, dan kan dat gewoon. Maar als Berkan je opbouw moet doen en Fc Balverlies voorin geen bal fatsoenlijk kan aannemen, dan krijg je counters om je oren ja.

26 juli 2023 om 14:00

Als je vraagt “wat is het voetbal dat Okan speelt?” of “welk systeem speelt Senol?”, wat antwoordt men dan? Als je dezelfde vragen over Ten Hag of Kompany stelt, heb je meteen antwoord.

Gisteren de persconferentie van Kartal gevolgd. Men vroeg “welk type voetbal ben je van plan te spelen?”, hij antwoordde “4-2-3-1”. Lachwekkend gewoon. Man denkt dat een formatie gelijkstaat aan een type voetbal. Samenvatting van Turkse trainers, jammer genoeg.

Vroeger had je enkel Terim die een identiteit had, maar die is het ook allang kwijt.

Dat is wel heel matig, voetbal leeft helemaal niet niet in Litouwen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren