Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Gabigol’ haalt gram en helpt Inter over dode punt heen in Bologna

Laatste update:

De opmars van Internazionale in de Serie A onder Stefano Pioli lijkt niet te stuiten. Inter won acht van zijn laatste negen wedstrijden onder leiding van Italiaanse oefenmeester en zondagmiddag werd ook Bologna aan de zegekar gebonden. Door een laat doelpunt van Gabriel Barbosa werd het 0-1 in Stadio Renato Dall'Ara, waardoor de Milanezen de vierde plaats weer in handen hebben in de hoogste Italiaanse afdeling.

Het publiek in Bologna werd niet verwend in de eerste helft. De thuisploeg liet het initiatief aan Inter, maar i Nerazzurri slaagden er maar mondjesmaat in om de muur van de laagvlieger te slechten. De grootste kans in het eerste bedrijf was na een klein kwartier spelen voor Rodrigo Palacio, maar de Argentijnse spits schoot van dichbij hoog over na goed voorbereidend werk van Ivan Perisic.

Adam Nagy in duel met Internazionale-aanvoerder Miranda.

Inter bleef de bovenliggende partij na de onderbreking en kreeg op het uur opnieuw een uitgelezen mogelijkheid om op voorsprong te komen. Antonio Candreva had een puntgave voorzet in huis op Eder, maar diens schot werd onschadelijk gemaakt door doelman Angelo da Costa. Doordat ook Perisic even later een goede kans om zeep hielp, leek Inter af te stevenen op puntverlies, maar Gabriel Barbosa bepaalde in de slotfase toch nog anders.

Gabigol was een kwartier voor tijd door Piolo binnen de lijnen gebracht voor Candreva en de fel bekritiseerde zomeraanwinst van Inter tekende zeven minuten na zijn invalbeurt voor de bevrijdende 0-1. De spits liep bij de tweede paal een voorzet van Danilo D'Ambrosio binnen en bezorgde Inter zo met zijn eerste competitietreffer sinds zijn komst van Santos een zwaarbevochten overwinning.

Eindigt Internazionale in de top vier?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Eindelijk zeg, en nu wat meer kansen geven graag. Bewijst meteen zijn waarde en icardi is ook niet het van het.

19 februari 2017 om 17:49

De goal was een intikkertje icardi is verreweg de beste speler van inter en vedient veel meer krediet

19 februari 2017 om 19:11

Een intikker getuigt van een goed gevoel voor plaatsing, het is een teken van killer instinct en enkele stappen sneller kunnen denken, het werk dat vooraf gaat en het intikken zo simpel maakt is de echte kunst, een kunst die weinigen nog erkennen, laat staan begrijpen.

19 februari 2017 om 20:38

@alexdelpiero10
Ben het met je een dat intikkers met killer instinct te maken hebben, juist daarom is Icardi juist wel je van het, alles wat Icardi doet is doelgericht, met afstand onze belangrijkste speler.

Mooi voor die jongen. Zag het niet echt meer zitten bij Inter. Overigens komt Inter onder Pioli wel heel vaak goed weg. Hoevaak ze wel niet in de slotfase de winnende maken of de tegenstander het zelf laat liggen...

19 februari 2017 om 18:11

@chelseafc2111

Wat een flauwekul wat je zegt.
Zijn zaakwaarnemer heeft heel vaak lopen klagen dat gabigol op deze manier absoluut niet gelukkig is.
Kwam echt wekelijks voorbij

Gabigol was dichtbij een vertrek na Fener want last minute niet meer doorging opeens jaar later naar Inter goed gedaan van Gabigol inter heeft een mooie selectie hoor ik hoop echt dat ze zo snel mogelijk terug komen naar de top met Kondigbia Joao Mario Icardi Perisic enzovoort

He he eindelijk een kans en mooi dat die dan zo een belangrijke goal maakt als eerste doelpunt. Hoop hem vanaf nu meer te zien

Belangrijke overwinning tegen een stugge tegenstander. Lang leek er geen winnende treffer te vallen. Het was een frustrerende wedstrijd omdat het vol stond met kleine overtredingen die de speltempo niet ten goede kwam. Pioli wisselde uitstekend met Banega en Gabigol en zij waren direct beslissend. Palacio en Eder vielen zwaar tegen. Hoe Palacio kansen mist is niet normaal. Voortaan gewoon met Gabigol beginnen. Hij was zeer blij met zijn eerste goal. Een enorme opluchting voor hem. Inter moest natuurlijk ook 2 wedstrijden zonder zijn aanvoerder en topscorer Icardi doen. Het is heel knap wat Pioli presteert. Als Inter zo doorgaat kan best een derde plaats inzitten. Dan moet je wel volgende week thuis tegen Roma winnen.

19 februari 2017 om 14:44

Tuurlijk kan Inter het, Sowieso een grap dat Palacio niet al 2 jaar eerder weg was, Word spannend tegen AS Roma, laat Banega ook meer spelen die ging ook al weer bijna weg

19 februari 2017 om 14:56

Klopt ik weet echt niet wat ze in Palacio zien. Hij was goed maar dat was 3 jaar terug. Sindsdien gewoon afgegleden. Banega hoort idd meer te spelen. Goede speler met spelinzicht. Pioli geeft vooralsnog de voorkeur aan J.mario. Tegen Roma gaat het spannend worden. Enig smetje is dat volgens mij Miranda geschorst is. Maar we zien het wel. Heb wel vertrouwen dat het goed gaat komen.

19 februari 2017 om 15:07

Juvepuglia

Zolang Pioli wint heeft hij gelijk, en ze winnen zonder Banega en met J. Mario.

19 februari 2017 om 15:16

Klopt. Beide hebben hun specifieke kwaliteiten. J.Mario doet het beter maar mist naar mijn idee teveel kansen. Zolang ze winnen ben ik natuurlijk gewoon blij.

19 februari 2017 om 17:35

Alex

Wat bedoel je met "en met Joao Mario"? Doet hij het zo slecht?

Mooi voor Gabigol dat ie de winnnende scoort. Heeft t namelijk niet bepaald makkelijk bij Inter. Hopelijk plaatst Inter zich voor de Champions League. Ik vind namelijk dat ze toch wel een goede selectie hebben

Eerlijk is eerlijk. Wat de De Boer niet lukte. Lukt nu Pioli.

19 februari 2017 om 15:06

Ja lekker makkelijk. Die Pioli hoeft niet eerst te wennen aan een nieuwe cultuur, nieuwe taal en andere gewoontes. De Boer zou het bij Ajax toch ook makkelijker hebben dan een Italiaan die net uit Italie is weggeplukt?

Neemt natuurlijk niet weg dat hij het gewoon aardig doet op het moment

19 februari 2017 om 15:14

Lekker makkelijk zeg, een trainer is een trainer of die nou spaans,nederlands of italiaans is. Een trainer brengt zijn visie op allerlei manieren over. Tegenwoordig kan ook iedereen oengels. De Boer heeft het slecht gedaan. Dit zijn allemaal smoesjes had hij zich gewoon moeten bewijzen. Coachen is een topsport vooral als je bij een topclub zit.

Neem als voorbeeld van Gaal. niet grootste taalwonder, maar wel een van de grootste trainers.

19 februari 2017 om 15:39

Uh nee Italie is nogal conservatief. Daar willen ze gewoon dat je Italiaans leert want niet iedereen kan Engels.

Maargoed, het is weer het oude verhaaltje. De Boer is blijkbaar mislukt alleen omdat hij Nederlander is. Als hij niet-Nederlands was geweest dan lag het waarschijnlijk gewoon aan het team want Nederlanders zijn hun eigen landgenoten het liefst falen

19 februari 2017 om 20:26

Uuh spelen ook zeker alleen maar Italianen bij inter??? Mmm ooh nee juist niet...
De boer is gewoon een matige coach, mensen praten over dat ie te weinig tijd heeft gehad met de voorbereiding en alles maar pioli staat er wel gewoon meteen

Hoe komen jullie er bij dat gabigol vel bekritiseerd is? Door wie?

Wij willen deze jongen allemaal zien doorbreken maar de media houdt ervan om alles op te blazen. Ja de jongen is een enorm talent, maar hij heeft nog geen enkele ervaring in het buitenland, laat staan italië. In mijn ogen tactisch de zwaarste competitie. Daarnaast is Pioli geen onervaren coach die niet weet hoe hij met jonge spelers om moet gaan. Felipe anderson was in het begin onder Pioli ook geen basisspeler bij lazio en kijk nu.

Ik vertrouw Pioli, gabriel zal uiteindelijk bloeien maar dat moet stap voor stap gaan. Zo'n jonge speler kun je niet voor de leeuwen gooien, als hij faalt zal het een zware mentale kwestie worden voor hem om daar bovenop te komen. Kijk bijvoorbeeld naar Depay, genoeg minuten gekregen maar heeft zichzelf nooit bewezen wat resulteert in een zwaar verlies voor united. Dat willen ze bij Inter voorkomen. Een ander voorbeeld is jansen die ook gelijk voor de leeuwen werd gegooid en ziet dat zijn zelfvertrouwen daalt.

En willen de mensen die Inter of de Serie A niet volgen alsjeblieft hun mond houden. Er komt zoveel onzin uit sommige van jullie, niet normaal. Dingen zoals dat Icardi niet goed is, dat gabigol het niet meer ziet zitten bij inter terwijl hij zwaar gemotiveerd is of dat inter elke keer goed wegkomt en de punten niet verdiend. Ze domineren bijna altijd de hele wedstrijd maar hebben geen geluk met afronden van kansen. Zelfs tegen juventus maakte inter het spel, het enige wat juve deed is verdedigen, schwalbes maken, de scheids manipuleren en counteren.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren