Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

GA Eagles voorkomt derde remise op rij en laat Roda beteuterd achter

Laatste update:

Go Ahead Eagles heeft zondagmiddag een ruime thuisoverwinning geboekt. Het team van trainer John Stegeman was in De Adelaarshorst met 3-0 te sterk voor Roda JC Kerkrade, dat tot de tachtigste minuut goede hoop had om minimaal een punt uit Deventer mee te nemen. GA Eagles scoorde echter driemaal in de slotfase en voorkwam zodoende de derde remise op rij in de Keuken Kampioen Divisie, na de puntendelingen tegen NEC en Sparta Rotterdam.

De wedstrijd werd in de eerste helft voornamelijk op het middenveld afgewerkt. Vooral in de eerste twintig minuten was er weinig actie rondom beide doelgebieden. Daarna probeerden de teams voorzichtig de wedstrijd open te breken. Tom Muyters keerde een schot van Richard van der Venne en een vrije trap van Mitchel Paulissen ging in de handen van Tobie Verhulst.

Een scherp aangesneden vrije trap van Istvan Bakx op slag van rust werd door Paco van Moorsel rakelings langs de verkeerde kant van de paal gekopt. In de tweede helft ging het spel over en weer en werden er weliswaar ook kansen gecreëerd, maar de bal wilde er niet in. Acht minuten na de pauze tastte Muyters mis bij een indraaiende hoekschop van Pieter Langedijk, maar de bal ging voorlangs het doel.

Go Ahead kreeg in de 66e minuut de tot dusver grootste kans van de wedstrijd. Thomas Verheydt legde de bal met de borst klaar voor Van Moorsel, die vervolgens de lat raakte. Roda had direct een antwoord klaar. Mario Engels mocht door op Verhulst, die de spits echter het scoren belette. Luttele minuten later kwam Van Moorsel een teenlengte te kort om een door Verheijdt na een corner geschampte bal te verzilveren.

De thuisploeg trok in de laatste tien minuten alsnog aan het langste eind. Met een diagonaal schot in de verre hoek werkte Van Moorsel de bal achter Muyters: 1-0. Verheijdt zette twee minuten later met een rake kopbal de 2-0 op het scorebord en vier minuten voor het einde maakte Van Moorsel zijn tweede, op aangeven van Verheijdt. Door de zege komt GA Eagles op gelijke hoogte met Almere City FC; beide teams hebben twintig punten uit negen duels.

Wie gaat dit seizoen hoger eindigen?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Leuk team hoor, Stegeman heeft het uitstekend voor elkaar. Verheydt erg goed, wat een gigantische beer is hij. Voor mij de titelfavoriet, benieuwd naar de wedstrijd tegen Almere.

Wij met een jong elftal goed stand kunnen houden en recht op een punt tot minuut 80. 1-0 was mijns inziens terechter geweest. Nu klinkt het als een totale walkover van 90 minuten, wat het toch niet was. Paar kaartjes wel gemist hoor, Gözeböyuk...
Verder vond ik het enige mooie aan de wedstrijd de support van zowel GAE als de uitsupporters.

Man man man wat een slechte eerste helft kregen we voorgeschoteld. Eagles speelde echt niets klaar. Gemor op de tribunes was terecht. Gelukkig in de laatste minuten orde op zaken gesteld en 3 punten gepakt. We staan weer bovenaan!!

Dat je uit bij Go Ahead verliest is geen schande (ook gezien de afwezigen), maar om in de laatste tien minuten drie tegengoals te krijgen is ook onnodig. Jammer, want het spel was niet eens slecht.

Vayrinen kan me overigens niet echt bekoren tot nu toe. Dan zie ik liever dat ze met Simakala/van Velzen/engels of Remans beginnen , en Vayrinen als stormram gebruiken.

14 oktober 2018 om 15:34

Hoe vond je de basis-debutanten Souren en v. Eijma spelen?

15 oktober 2018 om 15:18

Van Eijma speelde een prima wedstrijd, op basis van vandaag mag die wat mij betreft zeker meer minuten krijgen. Souren was redelijk. Niet slecht, maar viel verder ook niet echt op.

Die Stegeman heeft de Eagles tot op heden goed staan! Gelijk spelen tegen NEC en Sparta is overkomelijk. Daarbij winnen van een andere concurrent, weliswaar geflatteerd, duidt erop dat ze mee gaan doen voor de bovenste plekken!
Toch blijft Sparta de favoriet voor mij alhoewel ze nog steeds niet spelen zoals ik denk dat ze kunnen.

Als je redelijk matig speelt en toch 3-0 wint... Roda liet zich wel heel makkelijk over de knie leggen maar toch, complimenten voor ons! DEVENTER!

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren