Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Freiburg legt zich neer bij vertrek Mark Flekken en weet ook waarnaartoe

Laatste update:

Mark Flekken vertrekt na dit seizoen waarschijnlijk bij SC Freiburg. Dat bevestigt Jochen Saier, sportief directeur van de club, zondag op Sport1. Saier vertelt op de Duitse zender dat Flekken concrete interesse uit Engeland geniet, en begint breeduit te lachen wanneer de naam 'Brentford' valt.

Flekken is bezig aan zijn tweede seizoen als basisspeler in Freiburg en maakt daarin een prima indruk. Dermate veel zelfs, dat Brentford hem zou willen halen. De nummer tien van de Premier League ziet de Kerkradenaar volgens Kicker als potentieel opvolger van David Raya, mocht die in de zomer naar Tottenham Hotspur vertrekken. Met dat gerucht wordt ook Saier zondag geconfronteerd.

Saier begint breeduit te lachen wanneer Flekken en Brentford in één adem genoemd worden door de presentatoren. "Het is mogelijk dat Mark ons verlaat", geeft hij daarop toe. "De kans is reëel. Voor hem gaat het ook om de timing. Wanneer neem je de volgende stap? Er is interesse vanaf de eilanden (van het Verenigd Koninkrijk, red.) en die is lucratief te noemen. Dat inachtnemende is een vertrek zeker mogelijk."

Sport1 meldt in navolging van Kicker dat Flekken een gelimiteerde afkoopsom van dertien miljoen euro in zijn contract heeft staan. Brentford zou dat 'een schijntje' vinden. Flekken zelf wil naar verluidt dolgraag in de Premier League spelen, wat hij beschouwt als zijn absolute droomcompetitie. Het is onbekend hoelang Flekken nog vastligt bij Freiburg. In september verlengde hij nog zijn contract, maar de club gaf toen niet prijs tot wanneer.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Mag wat mij betreft het met bijlow uitmaken wie de eerste keeper bij oranje wordt. Verbruggen mee als derde doelman en cillesen laten afvallen

14 mei 2023 om 18:33

Dat zijn mijn inziens ook de 3 beste opties💪🏼. Het is mij om het even wie erin staat.. al zou ik ook wel eens Verbruggen willen zien

Brentford mooie club man voor hem. Spelen goed voetbal hij zal was genoeg te doen krijgen om zichzelf te bewijzen.Gaat spurs echt een nieuwe keeper halen?Ik zou Henderson of Pickford halen Engelse en betaalbare keepers.

15 mei 2023 om 06:45

Pickford? Druistige keeper

Opmerkelijke stap want Freiburg speelt gewoon Europees volgend jaar. Wie weet zelfs CL. Al zal h t financieel een flinke stap vooruit zijn.

Bij brentford gaat hij waarschijnlijk gewoon veel veel meer verdienen

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren