Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Fraser hoopt op komst van ex-Mancunian: 'Hij heeft veel dreiging in spel'

Laatste update:

De officiële mededeling van ADO Den Haag ontbreekt nog, maar de kans is groot zowel Kenji Gorré als Ruben Schaken de voorhoede van de Haagse club van een nieuwe impuls gaat voorzien. Gorré, die maandag zijn contract bij Swansea City verlengde, staat op het punt op huurbasis naar ADO te verkassen en Schaken heeft een aanbieding in beraad.

/

Henk Fraser vindt de twintigjarige Gorré, die in de jeugdopleiding van Manchester United speelde, ‘een heel aantrekkelijke’ speler voor ADO. “Hij kan vanaf de flanken goed uit de voeten, waarbij hij vanaf links veel dreiging in zijn spel heeft als hij naar binnen komt”, zo geeft de oefenmeester in gesprek met Voetbal International aan. De zoon van oud-voetballer Dean Gorré kan bovendien ook als ‘nummer tien’ uit de voeten en dat betekent extra concurrentie voor een voetballer als Roland Alberg.

Fraser zat onlangs ook om de tafel met Schaken, die na een mislukt verblijf in Azerbeidzjan hoopt weer in de Eredivisie aan de slag te kunnen. “Ik heb onlangs een heel prettig gesprek gevoerd met Schaken. Ik denk dat Ruben heel goed zou passen bij ADO Den Haag”, zo verzekert Fraser over de 33-jarige aanvaller, die een verleden bij Feyenoord heeft.

Denk jij dat ADO Den Haag komend seizoen hoger gaat eindigen?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ik heb zo een vermoedde dat Alberg op het punt staat te vertrekken.

7 juli 2015 om 08:27

dat zou de fc ook goed uitkomen..vervelend mannetje..

7 juli 2015 om 10:26

Nou ik heb hem er liever bij. 1 van de belangrijkste spelers in de selectie.

Volgens diverse andere sites wordt ook erbij vermeldt dat Den Haag een optie tot koop heeft bedongen. Dus zeker geen slechte zet denk ik zo. En met routiniers zoals Schaken en Duplan heb je best een goede voorhoede. Moeten nog wel 2 of minimaal 1 centrum spits(en) bij natuurlijk.

Dus dan haal je Schaken en Duplan om één van de twee vervolgens op de bank te zetten? Heeft ADO niet meer behoefte aan versterking voor de basis? Een centrumspits of zo.

7 juli 2015 om 07:28

En jij denkt dat die niet gaat komen ? Armenteros, havenaar, te vrede en die spits van Excelsior worden allemaal genoemd.

Den haag is gewoon bezig een goede basis 11 en een goede bank bij elkaar te verzamelen.
Ze zijn in ieder geval goed bezig op de transfermarkt. En dat is dit volgens meneer wang pas een tussen jaar.

7 juli 2015 om 10:28

Voorlopig hebben we alleen Duplan, Marengo, Korte en nu dus Gorré. Maar ook ik denk dat er deze week nog wel wat goede spelers bij komen. Hoop op Armenteros en Schaken in ieder geval.

7 juli 2015 om 17:21

de stand van zaken

Nieuw:

Edouard Duplan (FC Utrecht), Ludcinio Marengo (FC Volendam), Giovanni Korte (was verhuurd aan FC Dordrecht), Sem de Wit (was verhuurd aan Fortuna Sittard)

Weg:

Robin Buwalda (VVV-Venlo, wordt verhuurd, was al verhuurd), Mike van Duinen (fortuna Düsseldorf), Wilson Eduardo (sporting Lissabon, was gehuurd), Malcolm Esajas (FC Den Bosch, was verhuurd aan RKC Waalwijk), Richelo Fecunda (nog niet bekend), Ninos Gouriye (nog niet bekend, was verhuurd aan Excelsior), Ricky van Haaren (dinamo Boekarest, was verhuurd aan FC Dordrecht), Oleksandr Jakovenko (fiorentina, was gehuurd), Wilfried Kanon (lille), Michiel Kramer (baniyas Fc), Papito Merencia (nog niet bekend), Mitchell Schett (nog niet bekend), Guy Smith (vv Noordwijk), Mitchell de Vlugt (nog niet bekend)

7 juli 2015 om 17:24

Havenaar is niet te hopen scoort nooit meer dan 9 goals, dat is zijn record

Ruben Schaken is een speler die in staat is zn krachten te verdelen in een wedstrijd,tenzij die opdracht heeft om te knallen.
Ik vond hem altijd goede voorzetten geven,en is behendig op de vierkante meter ,dat met name in/rond de zestien vaak handig was om te zien.
Als hij nog van dat nivo is dat we van hem gewend zijn,kan ADO hier misschien van profiteren.

Schaken is op zijn retour was bij Feyenoord al te zien en vaker geblesseerd

Duplan leuke speler, maar komt ook van rechts net als Schaken en geen goalgetter en ook vaak geblesseerd

Dus met vertrek van v Duinen, Eduardo, Kramer, Jakovenko heeft ADO kwaliteit ingeleverd waar 2 oudere niet heel bijzondere spelers voor terug zijn gekomen, dus voorlopig is ADO niet sterker geworden laat staan dat ze een stap richting subtop of middenmoot kunnen maken

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren