Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Fransman kan door ‘form of protection’ niet zomaar weg bij Leicester’

Laatste update:

N’Golo Kanté heeft een gelimiteerde transfersom van naar verluidt circa 25 miljoen euro in zijn contract staan. Clubs die dat bedrag op tafel leggen, hebben de 25-jarige middenvelder echter nog zeker niet binnen, zo schrijft de Sunday People.

/

De tabloid meldt dat Leicester City een form of protection in de arbeidsovereenkomst heeft ingebouwd, maar het is onduidelijk wat die contractbepaling precies inhoudt. Het komt er echter op neer dat ook als Kanté zijn jawoord geeft aan een club die 25 miljoen wil betalen, niet zomaar kan vertrekken bij de kampioen van de Premier League.

Onder meer Arsenal, Chelsea, Manchester United en Paris Saint-Germain schijnen interesse te hebben in de drievoudig international van Frankrijk. Met de komst van Nampalys Mendy lijkt Leicester stiekem al rekening te houden met een vertrek van Kanté, die nog tot medio 2019 vastligt.

Denk jij dat N'Golo Kanté volgend seizoen voor Leicester City speelt?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

kante is in deze huidige markt wel meer dan 25miljoen waard denk als zoiets er niet inzit hij wel makkelijk 45 miljoen kan opleveren

26 juni 2016 om 10:24

Leuk en aardig, maar daar heb je niet zoveel aan met een gelimiteerde transfersom.

26 juni 2016 om 11:16

Lees is eerst ofzo man komop, wil je zo graag de eerste reactie neerzetten? Man man man

Lekker duidelijk artikel .. Er staat iets in zn contract .. Maar we weten niet wat .. Einde bericht

Hoe kan Mendy als vervanger worden gehaald, als Mendy een linksachter is en Kanté een defensieve middenvelder?

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren