Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Frank de Boer verbaast zich: ‘Ik vond het juist heel professioneel’

Laatste update:

Frank de Boer heeft het naar zijn zin bij Atlanta United. De trainer heeft met de nationale beker en de Campeones Cup twee prijzen gepakt met de club uit de Major League Soccer en kon zich net niet kwalificeren voor de finale van de Noord-Amerikaanse competitie. De Boer geeft in gesprek met de NOS aan dat hij Nederland niet echt mist.

“Daarvoor ben ik te druk bezig met mezelf en de club. Dan heb je geen tijd om iets te missen. Maar natuurlijk is het na negen maanden, waarin ik mijn familie weinig heb gezien, fijn om hier weer even te zijn”, vertelt de oefenmeester, die nu wel met andere ogen naar Nederland kijkt. De oud-international geeft aan dat Nederland de zaken goed op orde heeft.

Koeman hekelt media: 'Eerst werden we wereldkampioen, nu kunnen we er niks meer van'

“Je beseft dat alles hier wel heel goed geregeld is. Qua infrastructuur zeker, maar ook als je kijkt naar het contrast tussen arm en rijk. Het aantal homeless people (daklozen, red.) dat je daar ziet op straat is schrijnend", zegt De Boer, die de verrichtingen van Oranje op de voet volgt. Hij was verbaasd over de kritiek op het spel van de ploeg van Ronald Koeman na het gelijkspel tegen Noord-Ierland.

"Ik vond het juist heel professioneel. Er viel niets te halen op dat moment, laten we dan gewoon 0-0 spelen. Dan zijn we gekwalificeerd. Ik vind dat we daar trots op mogen zijn, dat we dat kunnen als Nederland. Natuurlijk wil je met mooi en attractief voetbal winnen. Maar soms heb je dat een dag niet. Dan moet je blij zijn dat een team zo kan reageren", aldus De Boer.

Ben jij het eens met Frank de Boer?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Helemaal mee eens! Na het missen van twee eindrondes achter elkaar was het gewoon tijd om je zakelijk te plaatsen. Waarom va-banque spelen tegen de Noord Ieren en tegen een onverwachte nederlaag aanlopen?! Dan was alle druk op de laatste poulewedstrijd gekomen en had het allemaal nog mis kunnen gaan. Het is toch gewoon weer heel fijn dat we aankomende zomer het Nederlands elftal weer op een eindtoernooi kunnen zien?!

En dan zijn er mensen die vinden dat de Boer de perfecte opvolger van ten Hag is. Dit bewijst maar weer eens dat hij vooral een resultaattrainer is, waar we met Ajax enkele jaren goed van hebben weten te profiteren, maar niet past bij het Ajax dat we als Ajacieden écht willen zien.
Laten we gewoon eerlijk zijn en zeggen dat het niet om aan te gluren was tegen Noord-Ierland.

22 november 2019 om 08:55

Je kan de prestaties van Frank de Boer eigenlijk niet vergelijken met Ten Hag. De Boer had niet de middelen die Ten Hag wel heeft. Verder was het een totaal andere periode. Het Nederlands club voetbal stelde Europees niks voor. Onze beste spelers zaten in het buitenland en er liepen niet zulke grote talenten rond als nu. Verder was de wedstrijd tegen Noord-Ierland niet geweldig, maar waarom risico nemen als je met een punt het EK haalt? In alle andere landen gaat het erom dat je je plaats, maar in NL moeten we zeiken dat we het EK halen met een slechte wedstrijd. Lekker boeiend!

22 november 2019 om 13:39

Ten hag liet utrecht ook gewoon attractief voetballen en dat met een mindere selectie .. Bozs die liet mooi aanvallend voetbal zien bij Heracles en Vitesse.. Het verhaal over de selectie is te makkelijk.. Goede trainers hebben een bepaalde visie en manier van spelen. De boer heeft een controlerende saaie visie van voetbal.. De gelijkspel tegen de graafschap dat Ajax het kampioenschap kostte was onder bozs en ten had nooit gebeurd omdat zij met een aanvallend plan voetballen. We hebben het hier over de man die zijn topscorer wisselde voor een centrale verdediger van de hoorn in een kampioenswedstrijd.. Het is niet voor niks dat hij in het buitenland gefaald heeft.

22 november 2019 om 18:57

Dat Ajax gelijkspeelde tegen de graafschap kwam niet door Frank de Boer, dat kwam omdat de graafschap 200 procent gaf....

Professioneel? Je laat de eerste plek in de poule lopen en de thuiswedstrijd tegen Estaldn was van geen enkele waarde meer. Ik vond het een aanfluiting.

23 november 2019 om 22:51

De loting is er beter door, bier zuipen op een plein. Maak je niet druk.

Een gelijk spel om je te kwalificeren is op zich niet slecht maar de manier waarop en tegen deze tegenstander moet de intentie gewoon zijn om te winnen. Nederland speelde tegen Noord Ierland niet tegen Duitsland Frankrijk of Spanje..... Ik heb geen moment gedacht dat oranje het veld ingestapt was om te winnen het leek er serieus op dat Nederland vanaf minuut 1 op een gelijkspel speelde en dat was toch erg teleurstellend. Daarbij geef je ook de groep winst uit handen wat je mogelijk weer een lastigere loting geeft op het Ek..

We hadden onze dag niet omdat de opstelling nergens op sloeg. Velrman, Blind, Berghuis en De Roon moet je in dit soort wedstrijden niet opstellen wat je wil zo een gesloten verdediging uit elkaar spelen

22 november 2019 om 16:33

Mee eens maar de storm van kritiek terwijl je jezelf voor het eerst in 6 jaar weer eens plaatst was echt ongelooflijk. Wees blij en trots op die gasten, het is eindelijk na al die jaren weer een echt team wat voor elkaar en voor Nederland door het vuur wil gaan. Dat in combinatie met het individuele talent wat we hebben maakt ons echt een kanshebber voor volgend jaar.

22 november 2019 om 16:50

@consy ik zie ons niet als kanshebber tenzij er echte backs opgesteld gaan worden en er gekozen gaat worden voor meer creativiteit maar qua selectie schat ik landen als Belgie, Engeland, Frankrijk, Portugal en Duitsland toch een stuk hoger in

22 november 2019 om 18:51

Een stuk hoger nog wel, toe maar. Landen als Duitsland, Frankrijk, Engeland en Portugal waren zeker niet beter dan ons in de onderlinge wedstrijden over het afgelopen 1,5 jaar. Sterker nog, wij waren vaak veel beter in die onderlinge wedstrijden. Nee dit team is echt een kanshebber voor de titel, net als die landen die jij zojuist opnoemt hoor maar ook Oranje hoort in dat rijtje thuis samen met Italie.

22 november 2019 om 18:59

Alleen tegen Portugal had Nederland niets in te brengen, maar dat is zoals gewoonlijk.

Als liefhebber wil je gewoon een wedstrijd zien. Ieder op zijn eigen manier betaald daar voor . Resultaat voetbal is niet om aan te gluren . Misschien in het vervolg niet meer uitzenden, als de coach dit van olan is .

22 november 2019 om 13:45

Je kan natuurlijk ook iets anders gaan kijken of een boek pakken....

Viel mij ook op idd. Het grote aantal homeless people daar. In zowel Miami als New York. Hier valt het gelukkig mee allemaal.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren