Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Franck Kessié zorgt voor hoogtepunt bij belangrijke zege AC Milan

Laatste update:

AC Milan heeft een grote stap gezet richting Europees voetbal. De ploeg van trainer Stefano Pioli boog een 0-1 achterstand tegen Parma woensdagavond om in een 3-1 overwinning en verstevigde daarmee zijn grip op de zevende plek. Bovendien staat het in puntenaantal gelijk met Napoli, de nummer zes die woensdagavond met 1-1 gelijkspeelde tegen Bologna. Uiteindelijk is een plek in de top zeven vereist voor Europees voetbal; nummer acht Sassuolo heeft zeven punten minder en nog een duel tegoed.

AC Milan – Parma 3-1
Twee minuten voor de pauze zette Parma een aanval op aan de rechterflank. Gervinho speelde de bal tussen Simon Kjaer en Theo Hernández door naar Alberto Grassi, die op zijn beurt Jasmin Kurtic in staat stelde om met een bekeken schot in de rechterhoek de score te openen. Milan was sterker begonnen aan de wedstrijd, maar had moeite om uitgespeelde kansen te creëren. Pas in de tweede helft kwamen de manschappen van Pioli sterker voor de dag. In een tijdsbestek van vier minuten wist Milan de wedstrijd te kantelen.

Tien minuten na de pauze bracht Franck Kessié de stand in evenwicht met een prachtig afstandsschot. De middenvelder kreeg de ruimte om de nodige meters te maken met de bal aan de voet, waarna hij vanaf een meter of 25 de verre hoek uitzocht: 1-1. De 2-1 volgde kort daarna uit een door Alessio Romagnoli binnengekopte vrije trap van Hakan Çalhanoglu. De aangever nam zelf de 3-1 voor zijn rekening, door vanbuiten het strafschopgebied hard raak te vuren met een laag schot in de linkerhoek.

Bologna – Napoli 1-1
Mitchell Dijks en Stefano Denswil begonnen op de bank bij Bologna, terwijl Jerdy Schouten door een blessure ontbrak. Dijks maakte na 66 minuten zijn entree als invaller. Trainer Gennaro Gattuso van Napoli ruimde zeldzame basisplaats in voor Hirving Lozano: voor het eerst sinds 7 december (1-1 tegen Udinese) begon de ex-aanvaller van PSV vanaf de aftrap in een competitieduel. Napoli kwam al vroeg op voorsprong: in de zevende minuut scoorde Kostas Manolas met een snoekduik uit een corner van Matteo Politano. Halverwege de tweede helft werd een treffer van Rodrigo Palacio afgekeurd wegens buitenspel, maar negen minuten voor tijd zorgde Musa Barrow alsnog voor de 1-1 met een geplaatst schot in de linkerhoek.

Wie eindigt dit seizoen hoger in de Serie A?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ik weet niet hoe maar blijkbaar kunnen onze neven opeens bijzonder goed voetballen. Misschien heeft Pioli het toch op gang kunnen krijgen. Mooie goal van Kessie verder die ook opeens lijkt te zijn opgebloeid.

15 juli 2020 om 21:36

nieuwe Seedorf/Gatusso, verder is ons Voetbal niet geweldig maar een goed draaiend verdediging/Donnarumma en gewoon je kansen afmaken met een paar invorm zijnde aanvallende spelers; meer heb je vaak niet nodig

AC Milan draait sinds de komst van Ibrahimovic echt op volle toeren. Zijn komst heeft de spelers meer uit zichzelf doen halen. Ze spelen echt leuk voetbal. Raar dat Pioli toch moet vertrekken. Ik hoor al dat Rangnick voor 50 mil afscheid wil nemen van Donnaruma en er in de plaats vliegenvanger Trap wil halen... En dat hij dan ook nog Kostic wil halen... Ik hoop voor Milan dat ze geen Duits imperium gaan worden en hun eigen identiteit gaan behouden.

15 juli 2020 om 21:33

Bron? Ik heb daar niks van meegekregen. In de Italiaanse media wordt juist gesproken over een contractverlenging. Rangnick is erg van de jonge talenten, dus ik zou me het echt niet kunnen voorstellen dat hij Donnarumma van de hand zou doen.

15 juli 2020 om 21:36

De commentator van Eleven sports zei dat. Volgens Sempremilan (hun bron is Calcio Mercato) zou Milan wil profiteren van de economische situatie van Frankfurt en daarom Trapp (7 mil), Kostic (30 mil) en N'dicka (13 mil) voor een totaal bedrag van 50 mil. Om dat te bekostigen mag Donnaruma vertrekken voor 50 mil. Bron; https://sempremilan.com/report-milan-could-take-ad...

15 juli 2020 om 21:43

Is fake news. Wij hoeven Donnarumma helemaal niet te verkopen om spelers te halen. Rangnick zal een budget van 80M hebben en de verkoop van Suso voor 25M is ook al compleet. Vorig jaar hadden we met 18M van Cutrone bijna 80M gespendeerd, dus met die 25M kunnen we nog meer spenderen. En dan snap ik niet wat mij met N'dicka en Kostic moeten, N'dicka speelt op Romagnoli's plek terwijl wij juist een jonge verdediger als reserve voor Kjaer willen hebben. En wij hebben bijna Szoboszlai gekocht, die dan op de plek van Hakan zal moeten rouleren

15 juli 2020 om 21:54

Ah oke, dat zou de meest rare move zijn die Milan kan maken, zo'n beetje je meest getalenteerde speler verkopen waar je in potentie nog tien jaar mee door kan. Ik neem het voor nu met een korreltje zout, zeker Calciomercato houdt wel van speculeren.

Wat een tank is Kessie zeg! Gemiddeld 3 wedstrijden per week maar die man blijft 90 minuten gas geven. Bij vlagen goed voetbal gezien, soms wel wat slordig, tot ergernis van Zlatan. Die had wel een goal verdiend vandaag, speelde een prima pot. Kjaer speelde ook weer erg solide, mooi dat de optie is gelicht en hij nu definitief vast ligt. Vijfde plek blijft in ieder geval in zicht.

HEERLIJK, Napoli gelijkspel, wij gewonnnen, weer stukje dichterbij. Bedankt Bologna!

Donnarumma herpakt met een aantal geweldig redding en reflexen, en daarbij MOTM Cahanoglu betrokken bij alle goals; 2 assists en 1 goal. Kessie is de nieuwe Seedorf/Gatusso geworden.

Een uitstekende Donnarumma en een invorm zijnde Canhanoglu; meer heeft Milan niet nodig om te winnen. Weer vanuit achterstand ruim gewonnen, Ik blijf het knap vinden.

Forza Milan

15 juli 2020 om 21:39

Hoop dat ze over een paar jaar weer kunnen concurreren met de italiaanse top.. dit is in ieder geval een goed begin... Forza Milan!

Goede wedstrijd en mooie goals. Hopelijk worden we nog 5e en gaan we direct naar de groepsfase van de EL, dan kunnen we ons goed voorbereiden op het nieuwe seizoen. Forza Milan

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren