Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Fraaie transfer lonkt voor Jeroen Zoet: ‘De interesse is zeer serieus’

Laatste update:

De interesse van Besiktas in Jeroen Zoet is ‘zeer serieus’, zo meldt het Eindhovens Dagblad dinsdagavond. De doelman van PSV bij de grootmacht uit Istanbul in beeld als opvolger van de reeds vertrokken Loris Karius en wordt door Besiktas beschouwd als ‘een goalie van allure’. Eerder op de dag meldde BG Sports dat Zoet al persoonlijk rond zou zijn met Besiktas; volgens het Eindhovens Dagblad is daar nog geen sprake van.

Het regionale dagblad verzekert wel dat Zoet bij Besiktas in beeld is om komend seizoen eerste doelman te worden. De 29-jarige keeper werd het afgelopen halfjaar door PSV op huurbasis gestald bij FC Utrecht en heeft in de Domstad de nodige indruk gemaakt op de clubleiding van Besiktas. Zoet zou onder meer bekeken zijn in de halve finale van de TOTO KNVB Beker tegen Ajax, toen hij zijn doel schoon hield en met FC Utrecht met 2-0 zegevierde.

PSV staat in principe open voor een zomers vertrek van Zoet. De elfvoudig international van het Nederlands elftal was zijn plek onder de lat het afgelopen seizoen al kwijtgeraakt aan Lars Unnerstall en ligt nog maar één voetbaljaargang vast in Eindhoven. PSV wil een transfersom toucheren voor Zoet, waardoor een vertrek aankomende zomer logisch zou zijn. Verregaande onderhandelingen tussen de Eindhovenaren en Besiktas over Zoet zouden echter nog niet lopen.

Zoet moet bij Besiktas de opvolger van Karius worden. Laatstgenoemde liet vorige maand zijn contract met de club ontbinden na een geschil over achterstallig loon. Besiktas is overigens niet de enige club met belangstelling voor Zoet: eerder werd ook het Duitse Union Berlin al gelinkt aan de doelman.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Van Karius naar Zoet. Ik heb werkelijk geen flauw idee of je dat als upgrade of downgrade zou moeten zien. Mooie transfer voor die jongen wel, hopelijk blijkt hij een laatbloeier want sinds Ed en 2010 Stekelenburg is het onder de lat bij Oranje toch best karig geweest.

2 juni 2020 om 20:03

Dat is een Upgrade.

2 juni 2020 om 20:23

Over het algemeen is Karius beter. Zoet is constanter. Als Karius zijn dag heeft is het een topkeeper, maar als hij een fout gaat blijft hij daar te lang in hangen. Zoet kan makkelijker zijn fout accepteren en er bij de volgende bal weer staan.

2 juni 2020 om 20:38

Dat is juist ook 1 van de zwaktes van zoet. Die blijft vaak ook een aantal wedstrijden in een fout hangen. Die Karius is ook een grabbelaar van jewelste en het erge is dat hij straks voor 3 miljoen per jaar weer aan de bak kan bij Schalke of Leicester terwijl het echt 1 van de slechtste keepers in Europa is.

2 juni 2020 om 20:45

Maar Karius is een fouten blijven hangen, een klasse apart. Als die gast een fout maakt, maakt hij de komende 3 wedstrijden alleen maar fouten.

2 juni 2020 om 23:50

Karius is zo zonde. Heeft echt talent, maar staat onder zo'n ongelooflijke druk sinds die finale. Moet echt al jaren neerslachtig zijn. Erg jammer voor zo'n talent dat hij zeker was.

2 juni 2020 om 21:12

Neem aan dat je Ed de Goey bedoelt toch?

2 juni 2020 om 21:32

Een downgrade en tevens een goedkopere optie...

2 juni 2020 om 22:42

Ik vind Cillessen gewoon over het algemeen meer dan goed keepen bij Oranje. Ook op het wk in 2014 vond ik hem echt heel sterk. Stekelenburg heeft in 2010 ooit een topjaar gehad, maar was echt niet beter dan Cillessen gedurende zijn carrière.

2 juni 2020 om 23:09

Zowel Karius als Zoet is geen top maar ik gun Zoet wel zn transfer naar Besiktas. Hele mooie club in een mooi land.

Ik vond het leuk voor Zoet en het zij hem gegund, maar de keus van Besiktas kan ik eerlijk gezegd niet echt begrijpen.

2 juni 2020 om 19:59

Geld

2 juni 2020 om 20:04

Ik denk dat Njfromvol doelt op de keuze van Besiktas voor Zoet.

2 juni 2020 om 20:08

@meneerja , geld ... krijg je daar maar af en toe uitbetaald.

2 juni 2020 om 20:37

Klopt, Craig ...

2 juni 2020 om 20:16

Andere stad, nieuwe omgeving en Istanbul is prima uit te houden.

2 juni 2020 om 20:37

Istanbul lijkt me idd prima, maar ik bedoel dat ik niet begrijp dat Besiktas Zoet zou willen hebben.

2 juni 2020 om 20:47

Ah zo, excuses. Karius of Zoet lijkt me inderdaad ook lood om oud ijzer. Weet iemand of er een talentvolle Turkse doelman rondloopt (die van Trabzonspor??)?

2 juni 2020 om 21:20

Hangt er vanaf wat de andere opties zijn. Keeper met ervaring qua spelen om de prijzen, veel Europa cupwedstrijden gespeeld met PSV en doorgaans 2e of 3e keeper van Nederland. Als je dan niet wekelijks naar zijn wedstrijden kijkt en je niet heel veel geld aan een transfersom wilt besteden, dan snap ik dat je bij hem uitkomt.

Nou, dat lijkt me dan wel einde carriere qua international. Plus dat je je moet afvragen of je wel naar een club wil waar de spelers weglopen omdat ze niet betaald krijgen.
Maar goed, voor Zoet een leuke club, mooi land qua passie voor voetbal en een leuk avontuur.

2 juni 2020 om 20:00

Waarom eigenlijk het einde als internationaal? Geen enkele keeper steekt er bij Nederland boven uit. Krul gaat degraderen met Norwich, Cillessen houdt het bankje warm in Valencia en Bizot is de enige die enige potentie heeft om eerste keeper van het NL-elftal te worden. Kans is groot dat Koeman Zoet gewoon blijft oproepen als een van de drie keepers als hij elke week speelt bij Besiktas

2 juni 2020 om 22:05

Toch denk ik dat Cilissen een streepje voor heeft bij Koeman. Bizot lijkt hem voorbij gestreefd en er komen een aantal talentvolle keepers aan met Bijlow en Paes. Wordt een lastige opgave voor Zoet.

Ik vind zoet een degelijke doelman. Een aantal seizoenen geleden was hij ook gewoon heel goed bezig (dat seizoen waar PSV er maar heel nipt uitging tegen Atletico), maar dat niveau haalt hij al even niet meer. Ook valt me wel aan hem op dat hij het vaak heel moeilijk heeft met afstandschoten, regelmatig valt er wel eens een goal binnen waarvan je denkt dat hij em kon hebben. Voor Besiktas lijkt het me een vrij veilige optie. Je haalt er een relatief stabiele doelman mee in huis, maar echt naar een hoger niveau zal hij ze niet tillen lijkt me.

Ik gun het Zoet van harte. Mocht PSV eruit komen met Besiktas, steek die miljoenen dan maar in een goede linksback of centrale verdediger want daar is de nood echt hoog.

Heel veel succes Zoet , zal je wel nodig hebben als je salaris maar 4 van de 10x wordt betaald!

Beşiktaş komt nog vaker op voetbalzone dan de gemiddelde Nederlandse voetbalclub

2 juni 2020 om 20:51

Er zijn ook vrij veel bezoekers hier die of fan zijn of van Turkse afkomst komen, vrij logisch dus dat het voorbij komt, zeker als het gaat om een speler van een van die Eredivisie clubs. Maar ik begrijp wel wat je zegt.

Ik weet niet waar de berichtgeving over vandaan komt, maar ik lees dagelijks de Turkse nieuwsberichten en ik krijg altijd te lezen dat Besiktas zo een beetje blut is. Om dan een transfersom uit te geven aan Zoet zou merkwaardig zijn. Misschien dat ze hem een jaar gaan huren tegenover een huursom waarna hij transfervrij zal tekenen?

Zoet naar een topclub in Turkije? Waarom niet, daar hebben ze al jaren wanbeleid, Karius kan er ook nog steeds niks van.

Het is hem gegund, in vorm prima keeper. Weet alleen niet hoever dit allemaal waar is.
Zie hem als niet minder dan Karius, maar volgens mij heeft Besiktas redelijke budget problemen, iemand die hier iets over kan zeggen?

Ze willen dus weer een type Karius bij Besiktas? Nou dan hebben ze aan Zoet de geschikte kandidaat gevonden. En dan snap ik ook hoe hij indruk heeft gemaakt op de scouts en leiding van de club. Dan is het een geweldige aanwinst voor Besiktas. Hahaha.. Wat zei die trainer van Achilles destijds ook alweer over zijn keeper.. Wat overigens ook slaat op Zoet en Karius maar zeker niet op Onana?..

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren