Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

FOX Sports: Arne Slot tekent honderd procent zeker bij Feyenoord

Laatste update:

Arne Slot gaat 'honderd procent zeker' tekenen bij Feyenoord, zo meldt Jan Joost van Gangelen in het FOX Sports-programma De Eretribune. De presentator sprak zaterdag met Mino Raiola, de zaakwaarnemer van de bij AZ ontslagen trainer, en concludeert op basis daarvan dat Slot binnenkort bij Feyenoord gepresenteerd wordt.

Raiola geeft tegenover Van Gangelen een korte reactie op het ontslag van zijn cliënt Slot bij AZ. "Hij zegt: 'We hebben een maand geleden aangegeven bij AZ dat we niet gaan verlengen'", aldus Van Gangelen. "Daarbij zijn geen clubs aangegeven. Er waren inderdaad meerdere clubs geïnteresseerd. Arne Slot is erg ontdaan door het ontslag."

In de studio van FOX Sports wordt vol verbazing gereageerd op de beslissing van AZ om Slot te ontslaan. "Ze hangen ineens Ajax uit, ze willen de topclub uithangen", stelt Hugo Borst. "Want dat is het beleid van AZ: 'We laten niet meer over ons heen lopen.' Top drie bestaat niet meer, het is top vier. Robert Eenhoorn en Max Huiberts (de directeuren, red.) zijn op hun knuppel getrapt, ze zijn geschoffeerd. En dan krijg je zo'n lullig verklarinkje..." De Alkmaarders gaven in een korte verklaring aan dat de club een trainer wenst die zich volledig op AZ kan focussen.

Ook vanuit het perspectief van Slot begrijpt Borst de op handen zijnde overgang niet. "Ik snap Slot ook niet, want die kon alle kanten op", zegt de journalist. "Dan kan het nog zo'n grote club zijn, maar als je geen geld hebt, en er komt geen goede jeugd aan..." Kenneth Perez denkt dat Feyenoord serieuze toekomstplannen met Slot heeft. "Ik neem aan dat hem een ander plaatje is voorgespiegeld", zegt Perez. "Het moet bijna wel dat er buitenlandse investeerders komen, of wat dan ook. Je gaat anders niet als jonge coach, die misschien ook naar het buitenland kan, met je volle verstand bij Feyenoord tekenen. Ook met het verwachtingspatroon dat er altijd is."

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Dus nu zit ie een half jaar zonder club?

5 december 2020 om 20:54

Officieel misschien wel. In praktijk zal hij waarschijnlijk al voor volgend seizoen bezig gaan. Alles in kaart brengen, de club leren kennen etc.

Az -> Feyenoord is toch helemaal geen slimme stap? Spelrsmatediaal is minder, verwachtingen zijn hoger. Geen 2e elftal in het betaald voetbal, vervelende mediadruk. Weinig geld om te bouwen.

5 december 2020 om 20:16

Hoezo heeft iedereen het over minder spelersmateriaal? Ik denk dat de selecties redelijk gelijkwaardig zijn, met als grootste verschil dat AZ wat meer talenten heeft rondlopen

5 december 2020 om 22:25

Ik denk dat onze selectie sterker is maar dat Az meer kapitaal op het veld heeft staan.
Als je de selecties naast elkaar zet dan komt Feyenoord daar sterker uit.

6 december 2020 om 02:48

Az heeft een beter selectie als Feyenoord. Ik denk dat er maar 4 of 5 spelers van Feyenoord basis zouden staan bij AZ. Bijlow, Senesi, Berghuis, Fer en dan denk ik dat AZ op alle andere posities betere spelers heeft. Ook al gaat Feyenoord 100 miljoen krijgen om te investeren, de komende jaren is het behelpen. Ook omdat de jeugdopleiding stevig onder handen genomen moet worden. Ook wil die 100 miljoen niets zeggen. Toen Ajax naar de beurs ging, kwam er ook zo’n bedrag vrij en daar werd het verschil niet mee gemaakt. Echt een onwijs risico van Slot om voor Feyenoord te kiezen. Het zou me niks verbazen als het snel afgelopen zou zijnsoordelen hem. Maar ik hoop het niet. Het zou geweldig zijn als Feyenoord aan kan haken bij Ajax en PSV.

5 december 2020 om 20:51

Of het slim is hangt af van dingen die we nog niet weten. De berichten onlangs gaven aan dat de investeerders een kwestie van enkele weken is. En dat gaat om 130 miljoen. Dan wordt het al een stuk slimmer. Daarblij blijft een club als Feyenoord natuurlijk altijd iets bijzonders.

5 december 2020 om 21:40

Ik denk zelf dat er komende zomer best een hoop mogelijk is bij Feyenoord. Kan me anders niet voorstellen dat Slot de stap zou maken als dat niet het geval is. Ze zullen hem best garanties hebben gegeven dat hij samen met Arnesen de bezem door de selectie kan halen en aan kan vullen met nieuwe spelers.

"Niet met je volle verstand tekenen".
Dit zegt ook heel veel, benieuwd wat hem is toegeschetst.

5 december 2020 om 23:36

Dat zegt helemaal niets, dat is namelijk puur de interpretatie van Perez. Die kan het ook fout hebben.

6 december 2020 om 12:36

Nou ik zie momenteel ook niet echt in wat nu de verbetering is ten opzichte van Az waar de mogelijkheden vele malen groter zijn dan bij Feyenoord.
Je moet wel een behoorlijke uitdaging zien en voorgeschoteld krijgen om hier in te stappen, want beter dan dat Advocaat er nu weet uit te knijpen zal moeilijk gaan met deze groep.

Kom op denk je nu echt dat Slot zomaar zijn handtekening zet zonder daar goed over na te denken. Het is net wat Kenneth Perez aangeeft. Die weet echt wel wat hij doet. Feyenoord is echt serieus bezig op de achtergrond. Arnesen heeft al geïnvesteerd in de jeugdopleiding. Daar lopen met Rini Coolen en Stanley Brard ook goede mensen rond. En Arnesen probeert daar met deze mensen een zo goed mogelijke jeugdopleiding neer te zetten en in deze spelers te investeren. Advocaat wil er alleen geen gebruik van maken. Slot moet dat wel gaan doen. Jeugd beter maken en inpassen in het eerste elftal. En de investeerder die komt ook echt wel en dat weet slot inmiddels ook wel. Maar dat kost nu eenmaal tijd om dat goed te regelen. Dan wordt er geld geïnvesteerd in scouting jeugdopleiding en transfers. Het kan dus echt wel iets gaan worden

Het mooie is, dat topclubje spelen van AZ zorgt er alleen maar voor dat ze er nog provincialer komen uit te zien. Ook die affaire afgelopen zomer met achter de rug van Ajax om naar de Uefa stappen, treurig is het. Dit ontslag is voor AZ een manier geweest om nog enigszins het initiatief te behouden in deze pijnlijke bevestiging van de verhoudingen in NL, maar het geeft alleen maar aan hoe bekrompen men denkt daar. Iemand ontslaan omdat ie een stap omhoog wil maken, kom op zeg

6 december 2020 om 00:23

Je hebt gelijk maar toch vind ik AZ wel stoer nu. Gewoon laten zien dat je niet met het beleid moet sollen. Je kan niet ontkennen dat het AZ beleid al jaren heel rg goed is. Okay, het dak, dat was een domper en blunder, maar de jeugd is even goed als die van Ajax, voor een club met een kleine basis als daar doe ze het in de competitie en Europa gewoon supergoed. Je moet dan geen coach hebben die denkt groter te zinden de club. Zonder AZ was Slot niet bekend en had hij niets. Het is geen jongen die het elders al bewezen heeft dus, AZ, goede zet, Slop is niets waard zonder jullie input!

6 december 2020 om 06:02

@aadhandgranaat Bij AZ spreekt men over een top 4, op basis van resultaten in de afgelopen jaren. Is iets wat anders dan jezelf een topclub noemen toch? Nu kijk ik wel door een ietwat gekleurde bril, maar als Slot (via Raiola) daadwerkelijk al een overeenomst heeft, dan is de actie van AZ toch wel enigszins te begrijpen? Je bent met de voorbereiding/aankopen van aankomend seizoen bezig. Dan laat je Slot toch niet meer meekijken in je eigen keuken? Voor de rest weet ik niet wat er precies gebeurd is, dus vind er op dit moment ook weinig zinnigs over te zeggen. Maar alleen het feit dat Slot niet wilde verlengen zal het niet geweest zijn, van de Brom kon ook tot het einde blijven zitten, dus ik vermoed dat er wel iets meer aan de hand is.

Goed om te lezen dat bij Feyenoord nu alles anders gaat worden. Dat hebben we de laatste 30 jaar nog niet eerder gehoord. En opnieuw denkt de traditionele top 3 AZ een klap uit te delen door een daar te shoppen. Het begin met Martin van Geel naar Ajax, daarnaast Gerbrands en Brands naar PSV. Ondertussen zijn er tientallen miljoenen overgemaakt naar AZ vanuit Rotterdam, Eindhoven en Amsterdam. Geen moment heeft AZ te lijden gehad van leegkopen van team en leiding. Integendeel, de structuur onder de club wordt alleen maar sterker. De echte Noordhollanders kennen de tekst van de AZ variant op de ultieme kermisklassieker: ‘AZ zal bloeien en nooit vergaan’.

5 december 2020 om 21:07

tientallen miljoenen overgemaakt vanuit Rotterdam naar az? ja wie weet in de toekomst, vooralsnog loopt slot gratis naar binnen, nemen ze sterkhouder haps over en verkopen ze vejinovic die niet goed genoeg blijkt voor Feyenoord aan az. leuk stukje heb je geschreven maar waar het op gebaseerd is, in ieder geval niet op de laatste jaren.

5 december 2020 om 21:34

Volgens mij staat er Rotterdam, Eindhoven en Amsterdam. Lezen is echt niet moeilijk hoor. Probeer maar een keer. By the way, sinds de opmars van AZ sinds seizoen 2004/2005 zijn Vlaar, Huysegems en Haps overgenomen. Totaal 11 miljoen. Inderdaad een schijntje in vergelijking met de andere 2.

5 december 2020 om 22:38

En die mensen zijn puur en alleen door AZ gevormd, tuurlijk joh. En die opmars van AZ, ik zie wel een logisch verband in de 'kleine' hapering sinds 2010. Misschien heeft het iets met een meneer te maken die niet zo netjes aan zijn geld kwam? Weleen beetje reeel blijven svp.

6 december 2020 om 00:27

je noemt Rotterdam in je voorbeeld, ga ik daar op in, maar is meneer daar niet tevreden mee want ''ik noemde ook nog andere in mijn voorbeeld''. ja heel sterk hoor. of je had het natuurlijk over sparta en excelsior...?

5 december 2020 om 21:43

Idd, wel zonde want Slot heeft wel wat mooi neergezet maar niemand is groter dan de club. Wie verwacht je als toekomstige trainer, jonk?

5 december 2020 om 22:19

@ruud_az, lijkt me voor Jonk een hele mooie stap en voor AZ zou dat best eens een leuke match kunnen zijn. Hoe sta jij daar zelf in?

5 december 2020 om 22:27

Kan niet. Jonk zit bij Volendam en dat gaat wel tegen de principes in van het bestuur van AZ hoor. Je kan nu toch niet onderhandelen met een trainer die bezet is!? Schande!

5 december 2020 om 22:28

Kwa filosofie lijkt mijn Jonk de ideale opvolger en anders vgaal wat meteen een boost zal geven denk ik voor spelers die evt weg zouden gaan in de zomer. vbommel of Gio zou kunnen maar denk dat we dan anders gaan spelen, en zou dat minder vinden.

5 december 2020 om 22:30

@repuiztav hahah, zit wel diep he , Az werkt anders, vraagt eerst of Jonk misschien interesse heeft en gaat dan naar Volendam om vervolgens verder te gaan. Zoals het dus moet, maar Jonk gaat dan sowieso pas in de zomer komen ipv halverwege het seizoen.

5 december 2020 om 22:33

Haha nee hoor. Ik vind het gewoon geen stijl dat Slot nu als 1 of andere misdadiger op straat is gezet. Verder vind ik het dan ironisch dat een bezette trainer genoemd wordt

5 december 2020 om 22:40

Ik denk eerlijk gezegd ook dat Jonk de beste optie is voor AZ. Past denk ik ook wel het beste in de filosofie van de club. Speelt min of meer hetzelfde soort voetbal bij Volendam. Jonk was voor mij de favoriet om hoofdtrainer te worden bij Feyenoord. Met Slot had ik geen rekening te houden, die leek mij onhaalbaar. Gio heeft aangegeven de komende tijd even helemaal niks te willen. Die heeft wat tijd in te halen met de familie. Ik denk dat het gaat tussen Van Bommel, Cocu en Jonk!

5 december 2020 om 22:44

Nah het is zonde hoe het allemaal gelopen is, zijn alleen maar verliezers nu. Slot nu thuis en voor Az is het maar afwachten hoe dit verder gaat lopen. Voor Groningen meteen de meest ideale moment misschien wel en dan nog de belangrijke Europese wedstrijd.

5 december 2020 om 22:49

Was ook een reactie met een knipoog haha. Maar zeker zonde! Want ik kijk graag naar AZ dit seizoen. Spelen momenteel het attractiefste voetbal in de Eredivisie en voor spelers als Wijndal, Boadu(nu in mindere doen helaas) en Stengs zet ik de tv aan. Jonk zou een mooie opvolger zijn. Die had ik aanvankelijk ook graag bij Feyenoord gezien.

Nou Slot, succes. Als je bij Feyenoord start met 5 gelijke spelen, dan sta je op straat.

5 december 2020 om 20:52

Dat is denk ik inderdaad wel het verschil met een topclub.

Nee ik snap Hugo Borst ook niet. Nog nooit gedaan ook. Wat heeft Ajax hier nou weer mee te maken.weet hij nou precies wat er voorgevallen is of wat er misschien besproken is met Feyenoord?? Dat men nog geld betaald voor deze kwezel is onduidelijk.

5 december 2020 om 21:46

Hoe bedoel je? Of staat er iets in de tekst wat ik mis?

Ik geef AZ volkomen gelijk! Een coach die nu al met ze hoofd bij een andere club zit. En ik juich meer topclubs toe, en als Feijenoord zich daar toe rekent heeft AZ daar ook recht op. En in de situatie van Ajax ook, ze waren Ajax helemaal niets verplicht!

6 december 2020 om 00:31

feyenoord pakt prijzen met regelmaat.
Az zelden tot nooit

6 december 2020 om 07:26

Ik zou het anders willen zeggen, als Az zich met hun prijzen een topclub wil noemen, dan rekenen we voortaan Utrecht ook tot de top. Weet je wat, pakken we gelijk Vitesse er ook bij.

Ik ben ook wel.benieuwd welk verhaal ze Slot hebben verteld en op basis waarvan hij voor Feijenoord zou kiezen. Ik denk ook wel dat er een geldschieter in het verschiet ligt.

Bizarre keuze. AZ is momenteel wel een stapje hoger dan Feyenoord. Feyenoord heeft natuurlijk wel de naam mee. Maar het lijkt me ook een wespennest. Goeie trainer, dat wel. Hopelijk krijgt ie het op de rit. Dat gun ik Feyenoord wel.

6 december 2020 om 07:27

Wespennest, deels eens. Az hoger dan Feyenoord? Onzin! Feyenoord heeft dE laatste jaren meer prijzen gepakt, historisch gezien meer prijzen, staat hoger op de ranglijst, heeft een groter budget en een grotere achterban. Hoezo zou Az een stap hoger zijn?

Toch onbegrijpelijk. Als je als een topclub wil spelen doe je dingen toch niet zo. Het leek er nou niet op alsof Slot er met de pet naar gooide. Beter had je dit halfjaar gebruikt om een goede trainer vast te leggen. Dat komt nu in een stroomversnelling wat de zaken over het algemeen geen goed doet.
Hoe erg is het nou ook? Viel te verwachten toch toen Slot niet wilde verlengen? Is zijn goed recht ook. Had je maar een langer contract moeten aanbieden of eerder een verlenging als AZ.

AZ en Feyenoord zullen samen om europees voetbal gaan strijden. Plek 4 of 5.
Als dan dit soort grappen door Slot en Raiola (en vergeet ook de dubieuze rol van Feyenoord in deze niet) worden gespeeld is het besluit van AZ om Slot onmiddellijk weg te sturen de enige juiste beslissing.

Ja dat lijkt mij ook als je net de zak hebt gehad bij Az.. Wel een stapje terug hoor Az heeft toch wat meer kwaliteit en zowiezo loopt daar betere jeugd rond.

Waarom menen hier echt mensen dat AZ top is? Waar baseer je dat op? Feyenoord is in alles groter dan AZ dus met de juiste toezeggingen kan je daar meer bereiken dan bij een wanna be topclub

5 december 2020 om 22:41

Geen idee. Er wordt geen enkel logisch verband gelegd anders dan te verwijzen naar theoretische plaatjes als talent en potentieel geld op het veld. Van als wordt je niet rijk en maakt je ook niet succesvol(ler).

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren