Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Fortuna Sittard wees Engels bod van een miljoen euro op Tijjani Noslin af

Laatste update:

Millwall heeft in de slotfase van de transferperiode geprobeerd om Tijjani Noslin los te weken bij Fortuna Sittard, zo heeft Noslin zelf laten weten in een uitgebreid interview met Voetbal International. Millwall was bereid om een miljoen euro te betalen voor de buitenspeler, maar zag het bod van tafel worden geveegd.

Fortuna ging niet akkoord met het voorstel van the Lions omdat er simpelweg te weinig tijd was om nog een vervanger in huis te halen. Noslin baalde van zijn afgeketste transfer, maar vindt het geen straf om in Limburg te blijven. “Ik wilde de stap eigenlijk zetten, maar omdat het zo moeilijk ging heb ik besloten om te blijven. Dat Fortuna het bod heeft afgeslagen, zie ik eigenlijk alleen maar als compliment.”

Noslin is inmiddels 24 jaar oud, maar nog niet zo heel lang profvoetballer. Op zijn 21e maakte hij de overstap van amateurvereniging DHSC naar TOP Oss. In Oss tekende hij een amateurcontract, maar nog voor de eerste wedstrijd werd hij door Fortuna weggehaald. “Ik ben in twee jaar tijd van nul naar een miljoen euro in waarde gegaan. Dat is heel bijzonder. Ik moet mijn koppie erbij houden en misschien ben ik dan over een tijdje wel tien miljoen euro waard.”

Zian Flemming
Als de transfer doorgang had gevonden, was Noslin in de voetsporen van Zian Flemming getreden. De aanvallende middenvelder werd in 2022 voor 2,5 miljoen euro overgenomen door Millwall en maakt veel indruk bij de Championship-club. In totaal speelde hij al 52 wedstrijden voor de club. Hij wist hierin 16 keer te scoren en was 4 keer aangever bij een doelpunt.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Maar goed ook. Die gaat eind dit jaar veel meer waard zijn. Ook afhankelijk natuurlijk hoe hoog je eindigt.

22 september 2023 om 18:53

Heeft wat ik hoorde een gelimiteerde transfersom in zijn contract staan.

22 september 2023 om 19:13

Oh ja? Hoeveel was dat? Word tijd dat Fortuna die uit het contract Verwijderd dan.

22 september 2023 om 19:15

Ik dacht rond de 1,5 tot 2. Maar kan ook meer zijn.

22 september 2023 om 19:16

Staat nergens vermeld in artikelen of transfermarkt. Heb je een link?

Noslin, erg nuttige speler.
Verstandig dat Fortuna deze jongen wist te behouden.
Bij een mooie eindklassering dit seizoen, heeft die beslissing zich dubbel en dwars terug betaald.

Dit is toch al meerdere keren verteld door Sneijder bij Offside? Oud nieuws.

Fortuna kan zulke bedragen ook gewoon weigeren, aangezien ze veel stabieler zijn dan vorig jaar met het Azerion drama en Burak die een godsvermogen heefr gekost. Vind Noslin een speler met potentie. Erg dreigend en onbevangen. Minpunt vind ik nog wel zijn afwerking, al lijkt daar progressie in te zitten!

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren